24

А дано

преди 6 месеца

И тогава ще плащаме реалната цена на горивото 4,20 лв! А не сега Лукойл и Русия да ни водят евала на 2,50 лв гориво българина да плюе и кълне!! Сбъркана държава и много умен народ е българският !!!

23

Анонимен

преди 6 месеца

Една частна компания си играе с икономиката на цялата страна и правителството позволява това и предишното също,за пачки в чекмеджета.А другаря костов даде националната сигурност в енергетиката и горивата в частни ръце,за да може държавата ни,да е зависима и лесно манипулируема.

22

Анонимен

преди 6 месеца

Откак ме освободиха от Путин сметките ми за газ скочиха 3 пъти през топлия сезон за топла вода и 5 пъти за отопление през зимата. Подобно ще се случи и с електричеството когато дойде европейската "либерализация". Автомобилните горива няма да скочат повече от 30% след като приключат рафинерията.

21

Анонимен

преди 6 месеца

Лукойл заобикаля плащането на данъци в България сега.Длед като с Асен Василев са подписали договор за начина на прилагане данъчните задължения.Като са приели друг ,,бизнес модел " наричан ,,разход плюс" .Или казано ,,на ишлеме". По което ,,Лукойл" сменя статута.И ги прехвърля на ,,Литаско ", който е извън България .За това преди скоро време ,,Лукойл " се съгласи на добра воля , да плати по големи данъци .Само и само да продължи тази си практика на печалба.За това Добрев и Пеевски ревнаха..Защото

20

Анонимен

преди 6 месеца

Сега изведнъж колите ни ще спрат да се чупят и ще усетите увеличен пробег, сбогом Урал!

19

Зозо

преди 6 месеца

Хахаааа, ами изнасяйте си го обратно в Блатная - на цена 3лв. Ай ше ви се не види!!!

18

Анонимен

преди 6 месеца

А съм виждал лично как на времето ,,Лукойл " пълнеха танкерите за износ на петрол със необработен бензин.За да избегнат плащането за износ на готово горива.И след това допълнително вкарваха другите съставки необходими за получаване на готов бензин.И в ход ,танкерът го омесваше за даде получи смеската.

17

Анонимен

преди 6 месеца

Лукоил каза че по скоро ще спре работа отколкото да спре да ограбва българите със скъпи горива

16

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен. Не зная Газпром да продава природен газ на България. Ти откъде си научил това? Газът се доставя от другаде и ако е от Турция, както България веднага се намеси в полза на Израел, може отново да берем ядове. Апропо, какво стана с руския газ, който от една година е турски и се пренася през България? Пеевски и мин.Василев наложиха ли му преносна такса?

15

Чак

преди 6 месеца

такова дъно не е било! Много неща могат да се напишат, но май няма смисъл. Нито е демокрация, ноти е капитализъм, нито комунизъм... Пълно разграбване, безхаберие, сервилност, апатия. Искам в България, но ми е невъзможно. Вие, господа, там горе, вие го направихте така! Не знам дали сте българи, вероятно вече не сте... или никога не сте били...

14

Анонимен

преди 6 месеца

Първо ще изреве съпругата на Тагарев за разликата 26$/барел, които влизаха в джоба на нейната фирма, сетне ще изреват над 2 млн водачи на леки коли от повишената цена на бензина и накрая ще има протест на 2 млн. шофьори на тези леки коли. Да се готвят началниците на Жандармерията и полицията как ще подавят бунта на тая голяма маса. Отделно ще изреват министърът на финансите и този на икономиката за липсата на постъпления. Да си правят сметка къде ще се крият Боце Б. и Пеевски.

13

Анонимен

преди 6 месеца

Какви батални предсказания бяха заради планирания отказ от руски газ. А на практика цената му падна двойно след като Газпром клекна след българската многоходова любима атака.

12

Хахаа

преди 6 месеца

Изчезвайте, купувайте си по един айфон и да не няма.

11

Обективен

преди 6 месеца

И като скочи цената на бензина на 5 лева , протеста от оная вечер ще изглежда като летен полъх в сравнение с бурята,която ще се разрази.

10

Дядката

преди 6 месеца

Тия *** на Бойко не вдяват ли че " Лукойл" е българска фирма в която работят българи независимо къде отиват части от печалбата! От мерак да чукнат Путин ,нашите *** ще се прострелян с поредния спрян завод поради политическо пл и ткоумие!

9

Христо Христов

преди 6 месеца

Спирайте и уволнявайте! Про'с'таците дето гласуваха за НАТО и ЕС трябва да си платят.

8

гйй акуд

преди 6 месеца

ако пеещи и Бойко продължават да въртят български селски номера предлагам на продължаваме промяната да подаде оставка и да преминем към нови парламентарни избори защото за мен е ясно спекулата и без паричието в България че идват от Бойко и Пеевски за да извиват ръцете на продължаваме промяната

7

Анонимен

преди 6 месеца

Какви складове бълнуваш, ти имаш ли си идея какво произвежда рафинерията? Кой ще ти дава безплатен обяд, умньо? Работниците които ще останат без работа ли? Безиностанциите ли? Или Щрабаг с турските подизпълнители къде купуват битум за асфалт и вече ще теябва да го носят от чужбина?

6

Анонимен

преди 6 месеца

Липсата на възможност за износ на тези продукти ще доведе до бързо препълване на складовете на рафинерията в Бургас, а това до принудителното спиране на производството.Ще пласират на БГ пзара на по-хиски цени.?!

5

Анонимен

преди 6 месеца

Haциoнaлизaция!