112

Руската мечка

преди 7 месеца

.. е пpъцнала и мирише.

111

Анонимен

преди 7 месеца

Ейде сега, нямало оръжия в Нато. Само в Бг има три завода - ВМЗ, Арсенал, Дунарит. 1/3 от оръжието в Украйна е наше :) Факт. Даже Раша го признава.

110

Анонимен

преди 7 месеца

ВС России в ночное время ударили БПЛА по портам в Одесской и Николаевской областях, сообщают о поражении нефтебазы в районе н.п. Алтестово. Также взрывы прозвучали в районе аэродрома г. Староконстантинова Хмельницкой области, в Черниговской области, а также в Киеве.

109

Анонимен

преди 7 месеца

До ... 104. Реално Русия демилитаризира НАТО. Бившите соц. страни, включинелно и ние сме тотално оголени, нямаме танкове, самолети, нямаме БТРи , нито ракети. Нямаме и действащо ПВО. Същото е и със западните страни, членки на НАТО. Запаси има само н САЩ, но и там са намалели драстично.

108

Анонимен

преди 7 месеца

Къдей Суровикин нали той нареди на руските войски да минат на южния бряг ?!?

107

Анонимен

преди 7 месеца

Къдей Суривикин нали той нареди на руските войски да минат на южния бряг ?!?

106

Анонимен

преди 7 месеца

До Сата НАТО 116. Петата колона на Русия в България е 80% от населението.

105

"Телеграм"

преди 7 месеца

Не трябваше да ръчкате руската мечка...

104

Анонимен

преди 7 месеца

Така се зарадвах че сатанато било живо че му сложих плюс по погрешка.

103

Сата НАТО

преди 7 месеца

Русофили-***, нали си знаете, че с Просията вече е свършено? Оттука нататък даже с Румъния, Полша или Финландия поотделно не могат да се справят. А те са в блок Триморие... Просията вече не може и да си помисли за десант в Поморие или Варна, защото това ще означава пълен погром за нея от страна на НАТО. А петата и колона в България ще бъде безславно изклана. Буквално говоря.

102

Лекар ихтиманец

преди 7 месеца

Кайто не разбира от бой - разбира от много бой!

101

Анонимен

преди 7 месеца

За Авдеевка нищо не казват,а там руснаците ги бият като маче у дирек

100

Фитьо

преди 7 месеца

Е,със ситен шрифт в статията командването на укри обяснява целта и тя не е контранастъпление.Само дето не чета,че има стрелба по руските позиции от които стрелят по преминалите укри,тъй че ми е чудно каква разузнавателна мисия имат.По-вероятно е да се надяват мечките да изтеглят части от други направления,но мечката има мечета в излишък у дома.

99

Антисемит

преди 7 месеца

Когато войната в Украйна свърши някъде към края на следващото лято, като територия Украйна ще е горе долу толкова голяма, колкото е голямо имението на зеления юдейин Дзеленски в Израхел. И младежите да се подготвят отсега за цунамито от разгонени украинки, запътили се да си търсят мъже, защото до тогава там няма да останат такива.

98

Христо Христов

преди 7 месеца

Руснаците пишат, че са потопили 10 лодки с войници, урките пишат, че "руснаците пишат, че Украйна усилено прехвърля войски"...

97

Антисемит

преди 7 месеца

Дзеленото еврейско лаййноо Дзеленски стана причина за бротоубийствена война между два християнски народа. Някои все още гледат на ставащото на като на война между Русия и Украйна. Не, тази война е само една част от глобалната война на децата (евреите) на светлината (Луцифер, Сатаната) срещу децата на Адам и *** (гойите, не-евреите). Това което става в Украйна е ритуално жертвоприношение на хора ж масивни размери в името на бог Баал.

96

Анонимен

преди 7 месеца

Корекция до "украйна..." И Руснаците използват стари оръжия и боеприпаси.

95

Анонимен

преди 7 месеца

До "Украйна ...Ми то и Руснаците използват оръжие и боеприпаси от 50 год.

94

Анонимен

преди 7 месеца

Киевският Фюрер стегна багажа за Канада. Киевските тро..лове, вие кога?

93

Анонимен

преди 7 месеца

Сто процента смятам че на южния/херсонския фронт на страната на украйна се бият чужденци чиито страни имат интереси там. Без думи.