9

sd

преди 9 месеца

по-добре е да има няколко центъра на власт. преди имаше само един и една криминална тик-ва си правеше каквото си иска с един гешефт. съсипваха и крадяха бизнеси, фалираха банки, вкарваха хора в затвора за собствен кеф. народа пъ-р-деше и му беше добре. но свърши тая. сега гешефта е аут, а т-иквата роптае ако нещо не му е на таман. и демонтажа на гербомафията ще продължи.

8

Анонимен

преди 9 месеца

Дистресът в БГ политически елит се дължи на факта, че САЩ прецака постсоциалистическите олигарси и то не само в България. Постсоц-олигарсите загубиха парите си влагайки ги в офшорни банки, защото това са американски и британски банки, загубиха имоти, яхти и влогове. Дребните постсоциалистически хищници си помислиха,че могат да прецакат пирати с 500-годишна практика. Единственото хубаво за България е,че пиратите започнаха разкостването с Русия, Украйна, както бизнеса на Германия и Франция.

7

Анонимен

преди 9 месеца

Във всяко стадо има ***, но само в българското мършата води стадото.

6

Анонимен

преди 9 месеца

След AUCUS европейците не разбраха, че "пиратската флотилия" ще ги разкости. Америка си изтегля аутсорсинга барабар с всичко свое и чуждо от ЕС. Osram- чао! Тези постсоциалистически писарушки-нагаждачи на снимката не разбраха, че логиката на победителите е непостижима за техния ум. Маркс ви каза, другари, че промените през капиталистическия империализъм ще започнат от най-силните страни. САЩ са непобедими, те могат единствено да се трансформират трансформирайки света.

5

Анонимен

преди 9 месеца

До Вдова на Слънчака - Счупиха ги при Авдеевка голям бой голям майсторлък показаха нашите украински братя .Слава УКРАИНЕ нещастнико ***.

4

Анонимен

преди 9 месеца

Пак тези дърти мухлясали ***. Особено тази пирговата. И таз е даскалица в СУ, което не говори добре за нивото на въпросния ВУЗ. Кой знае с какви глупости пълни главите на децата. На младото поколение му било внушено??? че това е най-добрия живот. Хех, не бе по бай тошово време ще да е бил. Аз като разправям на децата си какви нелепици имаше тогава, те не ми вярват.

3

Ами то ....

преди 9 месеца

Ние цирк гледаме вече 34 години !!!!!

2

Анонимен

преди 9 месеца

Блъсков е по-пропаднал и от Боби Михайлов.

1

Анонимен

преди 9 месеца

Приятни сънища!