43

Абе такава е тя

преди 6 месеца

аман от свалячи!

42

ХоХо

преди 6 месеца

При това положение , ако Молецът има капка достойнство и себеуважение трябва веднага да си ХВЪРЛИ ОСТАВКАТА !

41

Анонимен

преди 6 месеца

Някои хора само сваляния на правителства им е в главата, защото друго не могат. Тъжно е когато се хванеш за нещо, което не ти е работа и искаш да командьориш, тъжно е когато си нефелен да водиш, а завистта те гризе ли гризе. Тъжно е когато гледаш отстрани как другите работят за кауза, а ти мислиш само за разваляне на къщата. Тъжно е!

40

Анонимен

преди 6 месеца

Няма значение Славчо , взжното е народа да се дере , бензина , тока , газа . данъците .Другото няма значение от 34 години насам

39

до Реалист

преди 6 месеца

не съм фен на никой, нали гледахме реално?Правиш партия в парламентарна Република, имаш шанс да управляваш и да промениш нещо, но както тай самия се хвали бутали сме правителства, та бутна две правителства и после поиска референдум за президентска Република, освен да плюва нищо съществено не е казал, то не бяха космонавти, то не бяха 6 моста на Дунав и както казах ...и още и още

38

Реалист

преди 6 месеца

До Реалист: Да позная ли, че си от фен клуба на най-големите лъжци - ПП/ДъеБъ, какво стана направихте ли коалиция с ДПС и ГЕРБ, че май друго говориха твоите хора преди изборите.

37

РОШАВИЯ БОЛШЕВИК

преди 6 месеца

ИДЕ ВИ КРАЯ КОМУНАРЧЕТА ВЪЗДУХАРЧЕТА.

36

Анонимен

преди 6 месеца

Гледай си шоуто не се занимавай със политика.видя се че не ставаш.не бъркай шоуто със политиката,твоя тошко само глупости дрънка.НЕСТАВАТЕ

35

до Реалист

преди 6 месеца

истината е ,че Чалгаря е пионка, истината е, че ако има доблест, няма 3 години да говори само от фейса, и още, и още, но няма смисъл... ти си Реалист,хахахаххахаха

34

Реалист

преди 6 месеца

До всички от коментарите, не Ви знам платени ли сте, какви сте, но когато някой казва истината с факти - няма какво да се каже, харесва ли Ви или не!

33

амиии....

преди 6 месеца

спирайте да му четете фейса на тоя, господа журналисти, поканете го дойде за интервю, въпроси, отговори, така от диванчето всичките знаят много, най-малкото е неуважение към вас и аудиторията, или Чалгарчето не може без предварителни инструктажи от Резидентчето?

32

Да напомня:

преди 6 месеца

Този двуметров Зайо Байо се бе покрил вдън земя по време на протестите. Защото там се раздаваха шамари и не му беше комфортно.После, когато Буци падна, чалгарят моментално се изпъчи за снимка до тленните му останки..Заешки номера по плевенски!

31

Анонимен

преди 6 месеца

Имахме големи за теб но се оказа плевенски ***...

30

Анонимен

преди 6 месеца

Cлaвчo, нищo личнo, aмa и виe rи akaxтe тea roвнa, nич...

29

ХА ХА ХА

преди 6 месеца

Придворният шут на Гоце се взема на сериозно...

28

Истината е, че

преди 6 месеца

От как го помня: нищо градивно от този селтик - критикар, но поне направи добри пари

27

Анонимен

преди 6 месеца

Слави вие не свалихте ГЕРБ на него му изтече управлението 4.май. 2017г-12. май- 2021г- на вас ОЛИГАРСИТЕ ВИ ПРИВЕДОХА МИЛИОНИ ЗА ПЛАТЕНИТЕ ПРОТЕСТИ, А ТЕ ЗАПОЧНАХА НА 9 ЮЛИ 2020Г КОГАТО ЕС ОБЯВИ ЧЕ БГ Е ПРИЕТА В ЧАКАЛНЯТА НА ЕВРОЗОНАТА- А ОНАЯ КАКА С КОЗИЧКАТА ПОСЛЕ НАПРАВИ 23% ИНФЛАЦИЯ.

26

Вихър

преди 6 месеца

Тези са като *** и трудно се изчистават!!!

25

Знае си мястото той

преди 6 месеца

Сваля, но не качва. Формулират му проблема, той го изказва, но не предлага решение. Мутра - клоун. Така и не си избра, кое от двете иска да е.

24

Анонимен

преди 6 месеца

Вън бе пъпеш! Гледай си дрогата, и не се занимавай с нищо друго