27

Боби

преди 6 месеца

До Така е ... и Катин е спорна история но след като Елцин "Призна"(А тоя алкохолик колко още "Благинки" направи за РФ роман ще напишеш) Путин ще не ще всяка година беше длъжен да отбелязва датата докато Полша не се присъедини към Реастрикците срещу РФ. А Голодомора като термин е измислен от двама американски професори взели ХАмерикански грант 1989 да изследват глада в СССР през 30те години. Е от там се раздухва ПОЛИТИЧЕСКИ този термин защото няма нищо общо с ИСТОРИЯТА - Да имало е Глад в СССР!

26

Анонимен

преди 6 месеца

Да ви светна за диктатора във фризера, че всъщност е жив и здрав, но е решил да мине в нелегалност (вероятно вече е с пластична операция и ще бяга нанякъде, където си иска ) , а двойника му ще обяви, че няма да се кандидатира за президент през 2024 година и за негов заместник ще предложи сина на Николай Патрушев който в момента е министър на земеделието. Ще бъде разигран сценария подобен на този с Елцин когато предаде властта на джуджето подло. 😉

25

Я па я..!

преди 6 месеца

Смъртта на Путин дали не е фейк , да не го търсят от Хага ?

24

Отговор

преди 6 месеца

До Анонимен 5 Руската малка военна операция прерасна в голяма излагация и напредват към Русия.

23

Анонимен

преди 6 месеца

Следващия президент на Русия, пак ще се казва Путин и ще е съмия Путин. Щото американците искат той да им е президент и ако не на Русия, то на Америка. Безработен не ще остане. Путин форевър.

22

Така е ..

преди 6 месеца

Песков , избихте половин милион души за няма нищо и акъла не ви дойде.Как поне веднъж не се замислихте, защо Полша и Украйна ви мразят толкова много ?Дали причината не е у вас. Как един не се намери за толкова години да си извини за зверствата в Катинка и гладомора в Украйна.Зв-еро-ве.

21

Медведев

преди 6 месеца

Аз вече бях, ако Путин ще е премиер- не е голяма работа..

20

Боби

преди 6 месеца

До Северна Корея 2 Сталин ги убиваше с Милиони? СЕРИОЗНО??? Вземаме 1917 година Първата световна война. Защо Руската империя се отказва и започват революции? Защото няма производствен потенциал да задоволи патронния и снаряден глад на фронта. Без боеприпаси военните са безпомощни. Сталин за времето от 1924(края на гражданската) до 1939 индустриализира СССР да включително с ТЕРОР но как? В края на 1942 година СССР произвежда повече оръжие и боеприпаси от Германия окупирала индустрията на ЕВРОПА!

19

Анонимен

преди 6 месеца

Той и сегашния е като Путин. Поне на външен вид. :)))

18

Кадиров

преди 6 месеца

Аз също не съм много висок и обичам лукса.

17

Путин

преди 6 месеца

По-лесно ще е да е съвсем същия.

16

Северна Корея 2

преди 6 месеца

Руснаците си заслужават напълно бункерния пcиxoпат...Това им е съдбата от векове. Сталин ги убиваше с милиони и то в мирно време.

15

Анонимен

преди 6 месеца

Коста Копейкин е идеален, взимайте го, ще направите добро на нас и на вас

14

Боби

преди 6 месеца

До Анонимен 5 Руската офанзива се движи напред с костенурски крачки, но могилизираните Ъкраински баш войни се пращат на вълни и талази да изгонят руснаците. Ефекта е почти като тексаско клане 23 година... Вчера ли беше Руснаците хващат в плен жена от ВСУ и остават шастисани - Шах с пешката. Мадамата е в 8 месец бременна на фронта в пълно бойно снаряжение... Ако не беше видеото нямаше да повярвам на подобна новина.

13

Анонимен

преди 6 месеца

"Следващия президент на русия ще е президент на света" - другаря Си ли се надявате да ви взима хаха. Свърши тая

12

Така е

преди 6 месеца

Следващият президент на Русия ще бъде и президента на света.

11

Президент России

преди 6 месеца

Следващият президент на Русия ще бъде Путимир Владин.

10

Анонимен

преди 6 месеца

" следващият президент на Русия ще успее да съхрани всичко, което е постигнал Путин." *** постигна да превърне Русия в мразена и бедна страна....

9

Анонимен

преди 6 месеца

Демек, издирван от международния съд.....

8

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 7...от твоите уста в Божиите уши...Амин..