20

Радослав

преди 6 месеца

Теменужка мамина, като бяхте на власт 12 години под командата на Бойка калдаръм кадъна, защо кадънке вие от харем гроб не го гласувахте това? Още тогава да бяхме скъсали с руската зависимост? Ааа, защото си взимахте процента и далаверата вървеше, нали? Да бяхте изградили тръбопроводи, че да караме горива от други места, ама вие бързахте да завършите Путинпотока за сметка на българите, нали бе кадънке!

19

До Теменужката

преди 6 месеца

Точно гражданите ИМАТ нужда от руски петрол, защото горивата произведени от него са по евтини ! Нека тази очиларка да докаже че петрол докаран отвъд океана е по изгодно за българските граждани ?

18

писнаате ми

преди 6 месеца

До Факти!Ьй са па , на нашите " ракени " па Русия им виновна . Накарахте ме вече с тая Русия та Русия да мразим все българско у мен . Га си нагласен да лижеш дупета , лижеш наред , завчера на СССР , вчера на Русия , днес на САЩ , СПОРЕД ЛИЧНАТА ОБЛАГА И ОТ ДЕ ДУА ВЕТЪРО .

17

Един Българин

преди 6 месеца

Е какво сега далавера да махнете дерогацията защото сте подкрепили Терзиев (, което е точно обратното , но да не задълбаваме в герберските далавери)? Защо да я махате като ще ми изстреляте цените в космоса? Денков е от малко с разсъдък в момента!

16

Анонимен

преди 6 месеца

"Теменужка Петкова: Гражданите нямат нужда от дерогацията" На това гражданите могар да повярват ,само като отпадне дерогацията и бензина по бензиностанциите поевтинее :))) А дано ,ама на дали ..

15

тетката с ерп-то

преди 6 месеца

Тая тетка ли ще ми направлява нуждите , да надникне заран в тоалета тогава .

14

Коки

преди 6 месеца

Теменужке, мила дружке, кой те тука посади...

13

Факти!

преди 6 месеца

Сутринта в ТВ интервю другарката Атанасова (в дясно на снимката с очилата) призна в ефир, че по времето на Герберите не е внесен нито лев, повтарям нито лев данък от Лукойл!!!! На въпрос за похарчени няколко милиарда, повтарям няколко милиарда лева от бюджета на България за "Балкански поток", който обслужва интересите на "братска" Русия, тя отвърна, че било лъжа и парите дошли не от бюджета, а от държавните предприятия.....та се чудя тоя народ ще се събуди ли или иска да го таковат с 200 км!?

12

Теменужке,

преди 6 месеца

По-спокойно,Делян Добрев е много напред с напъването.

11

Ноби

преди 6 месеца

а като стане 4 лева бензина ще се покажеш ли пред гражданите, oвцa

10

Щерю

преди 6 месеца

"Лукоил" на Рокфелер спонсорира тимът Василев-Петков...

9

Бай Дрън

преди 6 месеца

Теменужке, днес защо не влязохте в парламента с Възраждане? Това ли е днес новото мнозинство?

8

ПЕРСЕЙ

преди 6 месеца

О, МИС ПИГИ,О, МИС ПИГИ, В ТЕБ СЪМ ВЛЮБЕН АЗ! ТУК ПРИСТИГАМ ОТ ПАРНАС ДА ТЕ ПРИГОТВЯ НА КОЛБАС!!...

7

Бай Дрън

преди 6 месеца

А ние, гражданите, нямаме нужда вече от Нишка. Одъртя.

6

Анонимен

преди 6 месеца

Гражданите имат нужда от Възраждане! Гласувайте за новата Сглобка 'Възраждане-БСП-ППДБ-ДПС' да си върнем България за която са мечтали Левски и Ботев, където всички са равни по доходи, етнос, раса, полова идентичност и сексуална ориентация !

5

Анонимен

преди 6 месеца

Каквато е визията й, такива са и изказванията й. Гражданите са отвратени от министри/депутати, който се произнасят от тяхно име.

4

Анонимен

преди 6 месеца

До жената на Шрек: Гражданите кой ги е питал?

3

Краси

преди 6 месеца

Госпожата с увисналия *** намери ли изгубените документи за "Турски поток"???

2

Анонимен

преди 6 месеца

много интересно човек със "счетоводство и контрол" от унсс какво точно разбира от петрол и дерогации... тя даже не знае какво е дерогацията....да внасяме ЕВТИН руски (а не скъп руски от прекупвачи...) петрол и да си правим гориво за вътрешния пазар...кое точно му е лошото на това искам тая счетоводителка да ми обясни....

1

Предатели с Пералня

преди 6 месеца

Гражданите нямат нужда от Теменужка Петкова! Тя е в интерес само на ПОСОЛСТВОТО!