274

Анонимен

преди 6 месеца

самата идея да разположиш 1600 полицая по средата на маршрута на протестиращи е малооумие и е предпоставка за конфликт, но за родната милиция е нормално, те от край време не се опитват да управляват процесите, а да придизвикват конфликти

273

хахаха

преди 6 месеца

сега чакаме оплаквания от родители че дечицата им били бити от полицаи и мокрени с водно оръдие и в резултат настинали . как дечицата не били виновни а като чупили и палили просто се забавлявали .

272

Анонимен

преди 6 месеца

Заради един пияница , наречен Перуканто , центъра на столицата стана зона на бойни действия ... Не знае ''тоя'' Перукан , че ще има и ДРУГИ МАЧОВЕ , ПРОТЕСТИТЕ НЯМА ДА СПРАТ , дано изтрезнее , и да проумее за какво иде дума !

271

По новините

преди 6 месеца

Денков попитал МВР шева какво е това насилие-- онзи му казал ,че нищо не е станало ,сега е уволнен ! Денков каза че така хора не могат да се бият --те лежат по земята ,а геройте ги млатят ще има и разследване ! По улиците на София е имало локви кръв ! А БОКО и ПЕЕВСКИ са за полицията да бие ! Помните че полицията пази Бойко 1 г от протестиращи ,вместо да си подаде оставката той разчиташе че полицайте винаги могат да го защитат като теглят един ***** на протестиращите !

270

факт

преди 6 месеца

тези не са фенове на фк , тези са това което изхвърляте на бунището ! в едни държави за такова нещо щеше да има много счупени глави .

269

Анонимен

преди 6 месеца

Защо ''някой'' не попита , защо има такъв ПРОТЕСТ ????Тия от БФС-то , ЗАЩО СЕ ИНАТЯТ ???

268

Анонимен

преди 6 месеца

и полицаите, и феновете бяха употребени от перуката, голямо пазене, само и само да не пусне кокала, на него сигурно му плащат, за да разсипва българския футбол

267

Анонимен

преди 6 месеца

КОГА ЩЕ ПОНЕСЕ ОТГОВОРНОСТ ОНОВА НЕЩО С ПРИСАДЕНАТА ЧЕТКА НА ГЛАВАТА?

266

до 267

преди 6 месеца

Те после ще го набият ако успеят да го хванат ,ама първо ще ти е запалил колата ! Затова си махай колата и не разчитай на полиция и пожарна .

265

дедо ви

преди 6 месеца

трябваше яко бой по кратуните на тия *протестиращи* ! каквото и да напиша за тия кре тen, и ше е меко

264

Извода е

преди 6 месеца

Трябвало е да се създаде голям сеир ,погром по улиците и да се намеси държавата за да се освободи поста на БФС ! И сега героите от 94 ще ги издухат .

263

Анонимен

преди 6 месеца

Депутатие унищожават цялата държава па не съм видял полицайте да нахлуват в Парламента и да бият наред.

262

До 265

преди 6 месеца

Стига бе...нема гражданите да играят по свирката на гамените...да си местя колата , щото някой дошъл от майната си, щял да я потроши....бой по канчето на вандалите, докато се вразумят....

261

БОБИ, ПОДАВАЙ Я

преди 6 месеца

Станахте за смях.....ша са изтрепем заради некадърното ви ръководство.

260

Нагласени сеири

преди 6 месеца

Всичко беше ясно, че ще става точно така и така и стана !Защо не беше избегнато е въпроса ! Аз винаги съм бил на 1000% сигурен че полицията ще ги разгони и даже нямя нужда от палки .... Да ама такъв сеир струва и пари и на община и на граждани Ами тези граждани като са толкова умни не можаха ли да си махнат колите малко по-на далеч -- от 3 дена се тръби че ще става мазало ,не че трябва да ти запалят колата ,ама махай я от там !

259

ДЪРЖАВАТА СЕ КРЕПИ

преди 6 месеца

На силата и данъците......другото е демагогия....

258

До 261

преди 6 месеца

Ами осъди ги....стига плака

257

КМЕТЧЕТО НА СОФИЯ

преди 6 месеца

Гледа уплашено и не е в час....новобранец е. Не може да се разчита на него.

256

Анонимен

преди 6 месеца

Пернонала на българската полиция работи в постоянно нарушаване на закона. По всякакъв повод - нарушаване на закона за движение по пътищата, нарушаване на човешки права и достойнство, лъжесвидетелстване и злоупотреба със служебно положение. В редиците им има отявлени садисти, психопати, които тръпнат да се случат подобни безредици, за да "поработят" над "нарушителите". Всички трябва да бъдат уволнени.

255

НЯКОЙ ША МИ СТРОШИ

преди 6 месеца

Прозорците в къщи и аз да си трая.....веднага му вдигам мерника....