27

Анонимен

преди 7 месеца

До 30, сам си преценяваш дали да ядеш продукт с ниско качество или не - примерно една ябълка или круша също може да е с ниско качество, но да става за ядене! Отделно от това, аз като опитен гъбар, мога да ти кажа че доста гъби се водят в такава категортия "ядливи, но с ниско качество"! Това не ги прави отровни или неядливи - ако ти харесват ядеш, ако не - твоя си работа

26

Анонимен

преди 7 месеца

ние взехме 1 тон, нека има, после ще го пуснем х3 ахаха

25

Анонимен

преди 7 месеца

"има продукти, които са законово разрешени, но са с ниско качество" . Защо законът позволява да се продават хранителни продукти с ниско качество?! Демек законът казва - бедните да ядат л@ йната и да ***!

24

Анонимен

преди 7 месеца

Пак истерия...олиото големите вериги го дават намаление почти всяка седмица...купувам го на 2,20....Да не го пуснат на 1,50 с тази кампания...едва ли..

23

Анонимен

преди 7 месеца

мдааа 98% от народа е беден, трябва да им е ясно на бизнеса и управляващите! не липсват кадри за работа, липсват кадри, които да са работещи бедни в името на един ояден "бизнесмен"

22

Анонимен

преди 7 месеца

Страхотна идея на правителството, най-малкото защото така не позволяват на разни тарикати - търгвоци да надуват изкуствено цените на конкурентните продукти!

21

Анонимен

преди 7 месеца

До вчера се мрънкаше, че е скъпо. От днес е мрънка, че е евтино. Угодия... няма :) Никаква жал към масата българи не трябва да има. Мързеливи, мрънкливи и не особен интелигентни!

20

Deep Zone

преди 7 месеца

Да не е като бозичката Бомакс, набъкана с гадории, които причиняват рак и болести на стомаха? Тя дали ще е в програмата "Достъпно болнично легло за вас"?

19

Анонимен

преди 7 месеца

пълна лъжа , свинска плешка миналата седмица на 9 лв сега в измислената кампания 12

18

Карлос Сайнц

преди 7 месеца

Олиото е много надолу от няколко месеца. Промоции за олио се въртят по всички основни вериги. Търговците явно се набалбукаха и задържаха огромни количества миналата година, а то има срок на годност все пак...

17

Искахте банани, а

преди 7 месеца

сега търсите олио! Народ без умен!

16

Анонимен

преди 7 месеца

Грабят прекупвачите, които имат магазинчета на село да продават на старата цена с голяма надценка. Нали ги гледам в големите вериги натоварили по няколко колички за да се нагушат после.

15

Анонимен

преди 7 месеца

От един месец навсякъде има промоции на олио за 2.30 лв. Нищо общо с тази кампания. Има и промоции на кашкавал и сирене постоянно. 800 грама за 12 лв. И това е свързано със свръхрпоизводство или с разчистване на залежала продукция,за да вурви оборот на фирмите. Да не говорим,че е много вероятно стоката планирана за промоции да се прави от крайно некачествени продукти смесени с многоооо вода. Държавата дума не обелва за контрол на продукцията. Дали е случайно?

14

Бай Дрън

преди 7 месеца

Мошеници, увеличихте двойно ракията, намалихте олиото :p Аз на месец ползвам бутилка олио, зреме ми на п...., ама поне 10 шишета ракия заминават, а това сериозно ми бърка в джоба :p Намалете и ракията ммму стара.

13

Анонимен

преди 7 месеца

Дайте да видим цените де? Нищо не казват.

12

@Красимир Петрофф!!

преди 7 месеца

Гледал съм такива клипове и бели американци също са на тези опашки и се бият с останалите. И за Англия и за страни от ЕС има такива клипове.

11

Анонимен

преди 7 месеца

Когато глемите верог имат промоции, винаги июат "мксимална бойка на клиент", а някой имат и максимална бройка на клиент, счоред цената на която и да е стока.

10

Анонимен

преди 7 месеца

Купувай народе евтини ментета. Сега ти е паднало.

9

Анонимен

преди 7 месеца

Освем ако не си реторант или пекарна, не разбирамкакво ще правиш със 80 бутилко олио. Знам, *** и аше едни, дето си мислеха, че олиото ще отдв на 10-12 лев аи вземаха масово, когато беле на 3,50 .... А то после беше толкова в магазина.

8

ХИЧО

преди 7 месеца

Това е добре,но следва логичния въпрос:Защо не е станало по-рано и защо досега са ни грабили и обирали със спекулативни цени?