15

Orel

преди 6 месеца

До АнонименА на тия в държавните и общинските болници от къде са им заплатите?

14

До Petina

преди 6 месеца

Моме, сън не те хваща. Ще се разболееш от тормоз, че чиновниците не си плащат сами осигуровките.

13

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен Учителите си плащат всички осигуровки и винаги са си ги плащали.

12

Анонимен

преди 6 месеца

11- АКО НЯМА УВЕЛИЧЕНИЕ ПРИ УЧИТЕЛИТЕ, СКОРО БАБИТЕ КАТО НАПУСНАТ- КОЙ ОСТАВА, КАК ЩЕ СЕ ПРИВЛЕКАТ МЛАДИ УЧИТЕЛИ, АКО НЕ С ВИСОКИ ЗАПЛАТИ- МИН ЗАПЛАТА СТАВА 933ЛВ?!

11

Petina

преди 6 месеца

Да започнат да си плащат осигуровките за тяхна сменка, а не да ги плаща българският данъкоплатец.Както е в частния сектор така да е и в държавния - какво е това неравенство?

10

Анонимен

преди 6 месеца

Голямото увеличение е при учителите. При медиците увеличението е двойно по-малко, а при останалите е незначително, вкл. и чиновниците.

9

Анонимен

преди 6 месеца

До Истината Пич, ти не си от най-умните ми се струва! Заплатите на медиците не са от държавния бюджет!!!!!!!!! Не ги слагай при тунеядците, от които явно си ти! Здравните заведения са търговски дружества и сами осигуряват заплащането на служителите си. Тук става въпрос основно за калинки по агенции и министерства, даскали, свръх платените кибици от съдебната система, ``милиционери`` и т.н.

8

Анонимен

преди 6 месеца

ама не може само служебно вдигане на заплато без нищо на среща. Реформи , автоматизации ,съкращаване на бюрокрацията - какво става на тоя фронт . Всички сме се сблъсквали с чиновници и знаем че нещата там не са ОК . При едно електронно правителство подобно на това к има в Естония ( вече повече от десетилетие) администрацията директно се свива с едно 60/70%, но изглежда някой се скатава от отговорност тук !?

7

Анонимен

преди 6 месеца

Ко стана с съкращаване на бюрокрацията с 30 %,това са думи на Василев

6

Истината

преди 6 месеца

"Чиновниците" са главно учителите и медиците, но много хора ще се хванат на въдицата.

5

Анонимен

преди 6 месеца

Отдавана ми се струваше, че нещата отиват по гръцкия модел, но все ми се щеше да вярвам, че бай Асен си разбира от работата. Сега вече се кани да вдига данъците на работещите в частния сектор, за да финансира доходите на ужасно раздутия щат на хората на държавна софра. И в Гърция така се наиграха 10-20 години с 33% чиновници и накрая цяла Европа им плати дълговете. Аман от социализъм и криворазбрано изкуствено повишаване на доходи с пари взети назаем.

4

Анонимен

преди 6 месеца

Още малко и AI ще почне да си върши работата, да ги видим колко са способни тогава.

3

Анонимен

преди 6 месеца

Тези канцеларски плъхове са за моментално съкращение на 98%. МОМЕНТАЛНО! 100к от тях са заменими от 1м реда код. Сега, бачкери, не се възхвалявайте, че сте същите нищоможещите и нищоправещите, заменими от дете 3ти клас.

2

Зозо

преди 6 месеца

Асан Василев на дръвника!!!!!!

1

Анонимен

преди 6 месеца

Свещи да си купят