14

Анонимен

преди 10 месеца

Доживяхме и това, един мутряга да говори за пагубни неща за страната. Между другото премахването на деругацията ще намали постъпленията в държавата, и най-вероятно ще увеличи поне с 30% горивата. Числата го показват. И това е поредното доказателство, че тези там в парламента мислят преди всичко за чуждите интереси, а не за джоба и интереса на българина!!!!

13

българина

преди 10 месеца

защо е пагубен? моля казвайте нещата докрай, за кого е пагубен? като скочат горивата ти ли ще поемеш разликата? мен какво ме интересува някакви си документи на брюкселските *** ци

12

СМЕХ....

преди 10 месеца

ВЕЧЕ ГЛАСУВАМ САМО ЗА ДПС!...НЕМА ЛАБАВО!!!!

11

ЕВАЛЛА ПЕЕВСКИ....

преди 10 месеца

СЛЕД ЛУКОЙЛ, ТРЕБВА ДА СИ ВЪРНЕМЕ И БЪЛГАРСКИТЕ ЗЕМИ И ИМОТИ. ЗАГРАБЕНИ ОТ РУСИЯ ПО ВРЕМЕ НА СОЦА!!!!БЪЛГАРСКИЯ НАРОД СИ ГИ ИСКА ...ХАХАХАААА....!!!!

10

Рамбо

преди 10 месеца

Само дето правителството е на посолството, а не на пеев. А от там са наредили, е Лукойл остава монополист тука и ще плаща каквито данъци решат в Москва.

9

Анонимен

преди 10 месеца

Май Пеевски ще излезне,най смел.

8

Анонимен

преди 10 месеца

КАКТО И ДА СЕ ВЪРТИШ ГЗ ТИ Е ВСЕ ОТЗАД.

7

без упойка

преди 10 месеца

Българската олигархия е схванала, че Русия е заложила всичко, че ще иска да придобие отново България, но вече в рамките на руската федерация.Че ще трябва да се спасява в Турция и Гърция, ако руснаците дойдат.Затова и има сглобка.Да не си на мястото на костовистите.Ако Байдън вземе втори манадат зле, тоя както губи страни (за 3 години три изгоряха) не се знае как ще приключи втория си мандат.Ако пък дойде Тръмп Сорос ще го свитнат и ще има сделка в полза на Русия така или иначе.Да не си костовист

6

Bebok

преди 10 месеца

Супер! Да идва бензина по 4 лева, щото писнало на народа вече!

5

Анонимен

преди 10 месеца

Разказ по картинка: Деса въздиша по Делян, въпросът е по кой Делян? И счита ли се за партийно предателство ако не по този от тяхната партия?

4

Хмм

преди 10 месеца

Откакто ходи в САЩ на инструктаж, много голям евроатлантик се извъди. Къде ги придоби тези ценности ? В Дубай или в Анадола? Там са класическите школи по демокрация. Цената за твоят комфорт и да те изкарат от списъка Магнитски, където попадна по донос на Кирчо ще я плащаме ние.

3

Анонимен

преди 10 месеца

САЩ тази година са купили от Русия повече ядрено гориво от преди. САЩ продължават да купуват от Русия товари в огромни размери, но пречат всякак на страните от ЕС да се вуъползват от близостта на Русия като голям производител на ценни стоки. Пеевски си търси точки, за да му отменят забраните. Изключително нагло е опт негова страна да говори от името на България, при положение, че заради неговата личност в България станаха толкова вредни събития. С послушанието си спрямо П. и ГЕРБ и ДБ пропадат.

2

Тоя

преди 10 месеца

свинтус ще ни вкара в спирала от постоянно нарастване на цените на горивата!

1

Анонимен

преди 10 месеца

ИЗГОНЕТЕ ОВЕРГАЗ ОТ БЪЛГАРИЯ, ТЕ СА РУСКИ ПРОВОДНИЦИ