23

Анонимен

преди 6 месеца

Европа винаги е била гладна, бедна и мизерна. Известни са така наречените "Тъмни времена". След това идва Възраждането - Ренесанса, идва с Географските открития. Тогава Европа създава изключително ефективен модел базиран на ограбване на други страни и непрекъснат приток на евтини енергии и ресурси. Днес този модел окончателно умря, днес отново отново идват "тъмните времена" за Европа.

22

Анонимен

преди 6 месеца

Европа ще се оправи, тия винаги се оправят. Вие гледайте нас си, ние ще го ядем големия, щото всички разбирачи, чак света нагласиха. Пък няма пари за бира, даже.

21

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 24. Е кък ? Под такива статии веднага се насосват разни магнати да обясняват колко са богати, какво имат и колко земат... Най обичам да се бъзикам с тях.

20

Анонимен

преди 6 месеца

Тцъ тцъ тцъ тцъ ... виж ти... Да събираме капачки за германския жилищен пазар ?

19

Анонимен

преди 6 месеца

Бегом в Китай, отворковци, ама там се бачка, хората дисциплинирани, законите се спазват. Бил съм, ако се чудите, де. Българин няма да издържи там и месец, като редови гражданин. Тия са древен народ, не, като простьо

18

Анонимен

преди 6 месеца

По-долу някакъв наркоман писал, че има 50 апартамента и още някакви пасивни доходи и т.н. ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА Човек с 50 апартамента не седи на компютъра да пише глупости в днес.бг , мал.оумнико нещастен !

17

Анонимен

преди 6 месеца

Виждам как тука е пълно с хора, които са имотни магнати, изкупили са половин София, сменят колите си на сезон и през месец са на Малдивите или Сейшелите. Но иначе основното им занимание е да пишат гл...сти в коментарите в сайта.

16

Дом на колела купи!

преди 6 месеца

Бъдещето предвиди. Правилно ти постъпи!

15

Анонимен

преди 6 месеца

Немците яко са загазили, ФВ си преместват голяма част от производството в Китай и уволняват наред в момента.

14

Анонимен

преди 6 месеца

Автомобилното изложение 2023 в Китай, Шанхай. Японските и немските концепт презентации определят бъдещето на автомобилната индустрия! Момчета, защо толкова късно, всичко това на вашите концепти китайците вече го продават като реални автомобили, разходете се и вижте моделите по китайските павилиони, ставате смешни.

13

...

преди 6 месеца

значи да сравнявате Германия и България е все едно да сравнявате пустинята сахара и амазонската гора! да и двете се намират във вселената! Строителството и градоустроиството в Германия е такова, че ако ние почнем сега да го правим както в Германия то някъде след 100000000000000000000000000000 години! Ще сме ги стигнали на 10 най-много 11% знаете ли, че в германия да ти позволят да строиш, къде да е, е почти невъзможно! а тука след малко подкуп могат да ти позволят да строиш и на народното събран

12

Анонимен

преди 6 месеца

A какво става с визите за САЩ, след 30 години 6лизане на американски гъзоBе, българите могат ли свободно без визи да пътуват в САЩ като западно европейци, или българите са нещо втора категория хора?

11

Do 9

преди 6 месеца

Кое е затворено, я пак?!

10

до 6

преди 6 месеца

Взе ми думите от устата. Обикновено на тема пари, имоти, инвестиции, GDP, PLI и всякакви икономически теми най-компетентни са бедняците, дето си нямат понятие. Най-забавно ми е гумаджия да ми обяснява какви били недостатъците и колко трошлив бил новият ми Мерцедес и да му видя плиткоумната физиономия, като му кажа, че докато започне да дава дефекти 10 нови ще съм сменил.

9

До 9

преди 6 месеца

Кой граници са затворени? Може да ходиш където си поискаш в ЕС, да работиш и да живееш.

8

Гошо

преди 6 месеца

До Анонимен.2...Никакъв парадокс няма ,инфлацията трябва да догони енергийните цени и печатането на пари така да се каже А ще по лошо е ,че въпросните парите вече почти не ги печат, а пишат разни числа в банките Колко наличност има в една банка най много милион ,другото е записано че го има

7

Анонимен

преди 6 месеца

А защо границите с ЕС са затворени за българите и не могат да пътуват свободно в ЕС. След 16 години 6лизане на брюкселски гъзоBе българите могат ли свободно пътуват в ЕС като западно европейците? Защо границите към ЕС са затворени за българите? Или българите са нещо втора категория хора, втора категория членове на ЕС?

6

До 5

преди 6 месеца

Те вече са фалирали. Просто го пазят в тайна да не се разчуе щото всичките има милиони кредити и банките ще им вземат всичко.

5

Анонимен

преди 6 месеца

Автомобилната промишленост в Германия също е на път да спре. Китайците вече правят по-добри коли от немците.

4

Анонимен

преди 6 месеца

На нашенския бачкер сега мед ще му капе от сърцето как пазарът замръзнал. Той, милият, нито някога ще може да си позволи имот, нито нищо, он живее още в панелката на баба си, текезесарката слугиня в Кремиковци или плаща наем на тия, дето имаме по 50 апартамента в София и сме ги изплатили стократно, барабар и че сме вложили парите си в 5 други видове пасивен доход :)