18

Знаем я тази песен

преди 6 месеца

Значи Асенчо си е направил сметчицата. Ще каже, "Бюджетът може да се реализира, ако вдигнем данъците!" Народът ще ревне и ако не вдигнат данъците, Асенчо ще е добричък, но пари няма да стигат за това и онова. Ако пък все пак вдигнат давъците, тези 5 милиарда Бог знае в чий джоб ще идат и тогава ще е виновна международната обстановка за това, че обещаните неща няма да бъдат изпълнени.

17

Румен

преди 6 месеца

Та Добрев , като беше министър и ГЕРБ с години докараха ни до дъното . И бедни , и извън Шенген . Ако бяхме в Шенген поне най бедните щяха да са официално на работа в ЕС . А тоя ни върза за празна ясла.

16

Анонимен

преди 6 месеца

А бе хора, реалната цена за строителството на нов ядрен блок 1000МВ в Европа е достигнала 27 милиарда евро! https://energypost.eu/hinkley-point-c-boondoggle-dangerous-waste-money/Правителството е подготвило всичко да сключи безусловен договор със САЩ за два такива изцяло с пари от бюджета. Вие луди ли сте да гледате този обир на века безучастно? Асен Василев вече изля половин милиард депозит в новия АЕЦ и е заделил 12 милиарда в новия бюджет за "добри проекти", както се изрази Денков.

15

анонимен

преди 6 месеца

То променкаджиите не знаят на кой свят са, та бюджет ще правят !

14

За Витков

преди 6 месеца

Нито един герберодепесарски , но нормалните икономисти не виждат проблем с бюджета. На герберлъка не му е изгодно да не се залагат пари за кражба в излшаците в края на годината .нито пък им е ок да се

13

maca

преди 6 месеца

А истината е една, че тоя бюджет ще трябва те да го изпълняват, а знаят че няма как, защото от сега са се договорили с този и онзи да не ги закачат (че нали вече са по чекмеджетата тези пари)!!!

12

Анонимен

преди 6 месеца

ГЕРБ реват, защото не могат да крадат!

11

Бонго Бацил

преди 6 месеца

Един американски министър беше казал, че най-лоши финансови резултат са имали когато финансите ги управляват възпитаници на Харвард.

10

Анонимен

преди 6 месеца

Това, че не подкрепят Василев е добре. Видяхме ги какво могат т.н. "икономисти" вече 30 години. Време е за мислене извън матрицата. Запчна да става добре. И по-добре ще става, само хората да не се поддават на лъжци и манипулатори.

9

Анонимен

преди 6 месеца

Добреевски, тия от ПП-ДБ не са в ред с главата, ама не са толкова глупави, че да направят горивата по 4 лева посред зимата. Много евтино искаш да ги хързулнеш. Убеден съм, че като през март Мария Габриел стане премиер ще си много, много кротък! Пък и всеки вижда, че активността ти е резлутат от това, че не можеш да крадеш както преди, а това, че го прави съученика ти Асен направо те подлудява. Спри се бре, ще се побъркаш съвсем?

8

Анонимен

преди 6 месеца

вИЖТЕ СЕГА, ТОЯ МИ Е ПРО ТИВЕН, НО ЛА Е, ЗАЩОТО ТОЗИ БЮДЖЕТ ФАКТИЧЕСКИ ЩЕ ТРЯБВА гЕРБ ДА ГО ИЗПЪЛНЯВА! ВИЕ БИХТЕ ЛИ СЕ ПОДПИСАЛИ ПОД ТАКАВА ПОР НОГРАФИЯ?

7

Алекс

преди 6 месеца

Бюджет като Асенчовия може да напише всеки първокурсник в УНСС.Вземаме със замах кредити и когато дойде време за връщане,си бием камшика.Откакто Шарлатаните управляват външния дълг е нараснал със 17 млрд.

6

Анонимен

преди 6 месеца

" всички финансови решения за България се вземат вэв Франкфурт" край на цитата

5

Анонимен

преди 6 месеца

Те пък едни икономисти - Постната пица, Ники Мук , Сарийски и други провалени самозванци, направо икономически "гении", дето никой по света не ги познава, а у нас всеки ги псува!

4

Вьзмутен

преди 6 месеца

Всички ядохме постната герб пица докато гербаджиите ядоха ядохаА дано ви приседне бьлгария намаля с милион през вашето управление напьлнили гробищата и още толкова избягаха от бьлгария

3

Анонимен

преди 6 месеца

Понеже не е вашият боджет, естествено че ще лаете срещу него. И не знам за.кои икономисти говори - от няколко дни по телевизиите все разни бивши от герб се изхождат и все плюят. То не беше постната пица, дето никой не знае къде е в момента, то не беше Никито Василев, дето продаде БТК за стотинки и все се натиска за министерски място.

2

Анонимен

преди 6 месеца

Бюджета не се прави в България а в Германия? Вероятно и сценарият на постановката която разиграват

1

Да,да

преди 6 месеца

Всички предлагате "затягане на колана,",но за народа.На вас преяждане.