269

.....

преди 6 месеца

Ние бунаците ще караме 20+ год.коли хем имаме тр. стаж към 30г. егати и държавата!

268

Матрял

преди 6 месеца

В България голяма част от "бизнесмените"направиха началния капитал с магистралните кражби на гастербайтерите,с кражби на коли в Европа и източване на банкови карти.Само казвам :)

267

Бузи

преди 6 месеца

Каква е дефиницията за "Луксозен Автомобил"?А иначе активният въглен е ало измамник и дилър кво се правите че,незнаете? И сега едни хора ще му приберат парите.

266

Ъ

преди 6 месеца

Навремето всички работиха и се возиха на автобуси . Леяри ковачи имаха москвичи и им даваха апартаменти. Отговорните другари се водеха пък на волги. Ъ.

265

Нема работим повече

преди 6 месеца

Тоа ако напише книга кък състава богат , ще стане богат. Всички ще в прочетем. Явно колкото повече работиш и си изпълняваш нормите ,жставаш по беден.

264

Анонимен

преди 6 месеца

Ако в место да се чудим как един човек, който никога не е работил, а очевидно има отлично материално полужение трябва системата да се промени. Би трябвало разследващите да получават процент от доказаните незаконни доходи - сега им е все тая не правят нищо.

263

Да, вярно е!

преди 6 месеца

До Серсемин:Само да допълня,че на фона на техните "палати" с китайска дограма,тоалетната /нужника/ отвън на двора,опакован с мукава,и то наполовина,че като клекнат да ги виждат съседите колко са богати-"акълии,паралии"!?!?!?А скъпото семейно возило-"Мерцедес" или "БМВ",ако не е вътре в двора до коня и каруцата,е отвън на пътя,завито с някоя черга или одеяло,да не се праши?!?!?!Другото е ала-бала,цап-царап и лъжи,търчи!!!

262

С,,честен" труд

преди 6 месеца

У Германия.Те ей заради такива ни намразиха ЕС!

261

Курис Пичерядис

преди 6 месеца

Ами то трябва 80% от собствениците на луксозни коли да бъдат проверени и разпитани също....

260

Истината е, че

преди 6 месеца

Ако не бе Ф. Спасов щеше да си потуши набързо

259

Маг Минчо

преди 6 месеца

Стига с този Начо! Какво се правите на утрепани? Още след катастрофата местното мешере се е събрало да спасява злополучния лясковски Ален Делон! Въртяли са се телефони на прокурори и съдии,задействала се е цялата "паяжина"! Този хубостник и фамилията му през живота си са работили толкова, колкото и гордостта на новоизбрания софийски общински съвет - Борис Бонев!Тоест - Никак и Никога!!!

258

Истанбул

преди 6 месеца

Купени са с колумбийски прах за пране и ганджа.

257

Анонимен

преди 6 месеца

Наче усещаш ли жегата, няма да има порше.

256

Лифдийката с Ижката

преди 6 месеца

С удоволствие бих го разтрелял пред очите на жена му и децата. Ама ще ме съдят после :(

255

до 277

преди 6 месеца

До Класика в жанра!Не!Не спят.Вземат си рушветите.Лесно е:първо се хваща даскала който е издал фалшиво свидетелство за 8ми клас.После медицинското,книжката,и така по веригата.Разрешителни за строеж,строителни материали.ВиК,енергото.Има начин,как да няма.Но,рушветите са големи,това е.Всеки служител участник-уволнение,без пенсия,съд и ефективен пандиз.Администрацията създава е създател на тези ***.Хомо еректус.

254

Серсемин

преди 6 месеца

Кефи ме какъв вкус за разкош имат братята. Хубава голяма къща, с хубав покрив, дограма и баам, белите китайски врати на кафявата дограма. Естети.

253

Анонимен

преди 6 месеца

само проверявате и нищо. ОТИДЕТЕ В ПЕТЪРЧ ДА ВИДИТЕ МЕСНИТЕ ЧЕРНОКОЖИ карат същите коли и имат същите къщи без 1 ден трудов стаж. ОТ КЪДЕ? Спите ли прокурори, спите или ви плащат да не ровите ?!?

252

1

преди 6 месеца

Сетила се Мара да се побара...

251

Класика в жанра!

преди 6 месеца

"Интегрираният" ЕЛЕКТОРАТ на ГЕРБ и ДПС!!!Без един ден трудов стаж-глупави,прости,неуки и неграмотни,обаче БОГАТИ от кражби,измами,афери,далавери и други такива престъпни схеми!!!И не само в Лясковец,ами и Горна Оряховица,Павликени,Левски...,пълна отврат и гнус-алкохолизирани,нагли,нахални,че и !!!Навирили носове,глави с чужди,грешни,мръсни пари,с тях вървят напред и купуват всички продажници навред!!!Спите ли спокойно Господа Политици,Магистрати и техни защитници,НО те ПАРИТЕ не миришат нали???

250

да бе

преди 6 месеца

Всички с нормални коли все са ви виновни за нещо.