45

проф. Х. Чинчирев

преди 7 месеца

Трябва да усвоим технологията на касетъчните снаряди. Вижте при авдеевка как укрите транжират рушките салдатики с тях. Едно време берлин са взели по бързо, сега ще се радват ако въобще превземат авдеевка.

44

Гиб Мелсън

преди 7 месеца

Гледах преди малко видео с един украински руснак от Крим. студент с дълга коса. Имал гллуупостта да напише съобщение на известната украинка от град Лвов Ирина Фарион.Написал й, че чакал с нетърпение освобождението на Крим от украинската армия. Студента е от Крим, специалност "Украинска филология" 1 курс. Украинката се похвалила с това съобщение с името му на страницата си в нета и сега младежа е в център за борба с екстремизма в Крим. Вместо да дочака украинските войници, дошли руските полицаи

43

да

преди 7 месеца

Истински добър пример ще даде Тагарев ако дарява комисионните си от сделките на Украйна

42

Анонимен

преди 7 месеца

До Браво ! - казано по друг начин, подозрително приличащата на Otokar Рила 8х8 е просто "концепт". Виж, ако ставаше дума за Pirahna 5 - като при румънците, или Patria, Boxer GTK, Nexter - с две ръце те подкрепям. Рила-та обаче - трябват още данни, за да се направи извода, че е боеспособна машина а не поредната измислена "наша гордост", която апропо е всъщност "канадска гордост".

41

Анонимен

преди 7 месеца

До Браво ! - нещо каза, ама... не съвсем! Т.н. бронилана машина Рила 8х8 ще е "сефтето" в този клас за IAG. Те имат известен опит в MRAP - Mine Protected Ambush Resistance - обаче, не и в бронетранспортьорите. Защо сметна, че ще превъзхожда Страйкър-а? Отделно, самия БТР е "носител" на въоръжението. За Рила-та не чухме нищо, освен, че е предвиден купул Hispano! Срещу Konsberg за Страйкъра? За Bushmaster Mk II и Javelin - въобще не коментираме. Та, с какво ще е въоръжена Рила?

40

ПроСоТо

преди 7 месеца

е в такъв случай тоя фашага не трябва ли да благодари на Путин че задвижва военната ни индустрия ..

39

нафърфорий

преди 7 месеца

"""Тагарев: Поръчки за военна ни индустрия има заради войната в Украйна""""" ------ А, във войната в Газа няма ли да съ "включим", бе, Тагаренко ибн Б////удала???? -))))))

38

Шом

преди 7 месеца

другарю Тагарев е голям производител къде е печалбата на тези предприятия, ще ни разкриете ли или и това е тайна. Къде са кинтите, къде ги завлякохте ааа? Къде бе Магарев?

37

ванга е казала

преди 7 месеца

путин ще станбе на кайма от български снаряд

36

Анонимен

преди 7 месеца

страна която е деградилала до северо корески снаряди и ирански ракети няма шанс на бойното поле

35

Анонимен

преди 7 месеца

пове4е 122 и 152 за Украйна е пове4е пари и за пенсий в БГ а костя копейкин да прави като вятъра в родния си максуд

34

анонимен

преди 7 месеца

ама контраофанзивата продължава ли бе? щото някои много се палят - щели да отиват в крим, щели да превземат москва...на кукуво лято!

33

Анонимен

преди 7 месеца

Я поръчай за 10 млрд няколко американски танка примерно 10. И ги подари на Украйна.Ще те поканят в Кийв ще поприказваш на украйнски ще се гушнете със Зеленски.Всичко ще бъде наред.Има ли по-презиран българин в момента от Вас?

32

J

преди 7 месеца

Този ни мисли за будАли , колко ли комисионни е гушнал.

31

AXE

преди 7 месеца

Въйййй, Тагаренкомагаренко, как бе другарю министърче, поръчки с военно оборудване са се озовалив хамас, палеснина......???? Не казвам, че са от България. Но за ултра модерно запазно оборудване през украйна до хавас има доста слухове по света, но не и у нас....Както, и че не са се гърмяли по бобошево-бобовдолския край по време на изборите, кой, кой да го кажееее???? То една свобода на словото то лъжи то чуууудеса

30

Анонимен

преди 7 месеца

Само индивиди лишени напълно от морал, ум и съвест може да подкрепят фашисти които окупират чужди държави и разрушават градовете им...

29

Браво !

преди 7 месеца

Хайде, сега поръчай за три милиарда лева и бронирани машини Рила от завода в Бургас, вместо остаряло поколение Страйкър. Парите ще останат в българската икономика, машините ще бъдат обезпечени с резервни части, произведени в България и шансът да лежиш в затвора е много по- малък, въпреки, че много ти се е събрало.

28

п.п.

преди 7 месеца

УКРАИНСКИ ШПИОНИН И ПРЕДАТЕЛ! ...как се нарича тоя който дава оръжие да се избиват хората?

27

Отчето

преди 7 месеца

Пази Боже от такива богохулници и лъжепатриоти!И тоя безсрамен , безпардонен тип е наш министър?

26

Анонимен

преди 7 месеца

мене не ми пука за военната индустрия. мене ми пука за това, че вече не мога да смогна на тая инфлация да изкарам месеца