23

Смях

преди 6 месеца

Сега щели да го местят в Кърджели. УЕФА да ни изхвърли БФС то и да остане само А група единствен турнир в който да се играе БГ футбол. Това сигурно е идеята на Михайлов.

22

АнонимеН

преди 6 месеца

ТО Е ЯСНО , ЧЕ ЩЕ ИЗГУБИМ НО БЪЛГАРИЯ Е ПЪЛНА СЪС СТАДИОНИ И ДА НЯМА КЪДЕ ДА СЕ ИГРАЕ МАЧА Е ГОЛЯМА ИЗЛАГАЦИЯ ЗА ОРГАНИЗАТОРИТЕ ОТ БФС! ТАКИВА НЕЩА СЕ УРЕЖДАТ МНОГО ПРЕДИ ДА СА СТАНАЛИ! ТИЯ ТАМ ЯВНО СЕДЯТ САМО ДА ЛАПКАТ ЗАПЛАТИ!

21

Чобан Ходжа PhD

преди 6 месеца

Стига драма, да го играят на мерата до Куртово Конаре ще пусна офцете да опасат тревата преди мача

20

до ОБЯВА В

преди 6 месеца

Вън кючекчийката с тупето и сливенския римлянин. По надолу от това няма как да се падне. Да си организират мача в София и да се радват на любовта на публиката, но по отдалеко,че ако феновете ги спипат голям пердах ще падне.

19

=

преди 6 месеца

Браво пловдивчани! Вън тупето от БГ футбол. Да си взима перуката и да се маха.

18

Шотландски боец

преди 6 месеца

Винаги можем да надграждаме с отбори в нашия ранк, като Гибралтар, Фарьорски острови, Люксембург, Сан Марино, Лихтенщайн, Малта и Андора, с такива съперници, може да изкараме и победа!

17

Анонимен

преди 6 месеца

Ние паднахме от Албания и Литва и Косово.По долу от това няма.

16

Анонимен

преди 6 месеца

Хахахаха.. закривай! Стига сте харчили народни пари за тия кюючек-балерини!

15

ТНР

преди 6 месеца

Жалко за черногорците, така с нашата служебна загуба, те също ще загубят шансове.

14

Джоко

преди 6 месеца

На това у нас му се вика "Те ти булка Спасов ден" ! Така е като някои хора ( БФС ) смятат , че могат а си правят сметката без кръчмар. Ха наздраве !

13

ТНР

преди 6 месеца

По-добре да не се играе, че унгарците са много силни и ще ни смелят с 7-8 гола! Прав е Боби, 3 на 0 със служебна загуба, винаги е по-добре!

12

Анонимен

преди 6 месеца

Аз си мислих след мача с Литва , че постигнаъо дъното. Но явно имало още нива под блатото.

11

Анонимен

преди 6 месеца

Значи, тва българите само пречат на целия свят да се развива.

10

Анонимен

преди 6 месеца

Това означава санкция от над 100 хиляди евро, изключване от квалификации за световното 2026 година и служебна загуба. Сега БФС какво ще каже? Бербатов или някой от Северна Македония,Украина или САЩ са винивни. За всичко Ние сме си виновни и нямаме мъжество и достоинство да си признаем грешките. Затова и се избиваме по пътищата,обриаме си държавата и я съсипваме. До кога ще търпим? ГЕРБ ,ДПС,ИТН и Възраждане да ни определят живота.

9

Анонимен

преди 6 месеца

Не им мина номера на наглеците. Неслучайно избраха точно стадион в реконструкция/строеж, за да си измият ръцете с това, че ще се град без публика. Сега да видим и заплахите на кючeкчиятa, с изваждане от УЕФА, доколко са реални.

8

Анонимен

преди 6 месеца

Само българския резил е на световно ниво :)))

7

Анонимен

преди 6 месеца

Защо смениха стадиона , като мача ще е без публика и то на такъв който още се строи хахах, защо не го оставиха в София без публика

6

Анонимен

преди 6 месеца

Браво на Пловдив...да ни махат от УЕФА....и без това само нерви берем с този национален отбор

5

Радослав

преди 6 месеца

Перуката трепери, че когато УЕФА спре парите към БФС, Перуката ще остане без възможност да задоволява алкохолизма си и ще го тресне абстиненцията. И като изхвърлят България от УЕФА какво толкова? Тъкмо няма да пилеем пари за да разхождаме фиданки и храсти по света за да им гледаме резила!

4

Кривондел

преди 6 месеца

Ако присъдят служебна загуба 0:3 може да се окажем по-добре отколкото ако се играе мачът!