108

Анонимен

преди 6 месеца

Всички спят сладко, експертизи няма, убити има...

107

КОЙ стои зад този?

преди 6 месеца

И кога ще дойде експертизата ? След ТРИ ГОДИНИ? Каква бюрокрация се шири в БГ. Или нарочно нещата се бавят.

106

BG

преди 6 месеца

Някои можели да каже колко са катастрофите на коли с десен волан и някои водили статистика.

105

Анонимен

преди 6 месеца

Закривайте бардака, наречен- България!

104

гневен мъж

преди 6 месеца

Знаете ли колко са като този на снимката,миновници,пардон,магистрати/съдии,прокурори,следователи/.4500 броя! И това са хора със заплати от 4500 лв. до 8000 лв ЧИСТО НА МЕСЕЦ!И са с имунитет против наказателно преследване,повечето от тях високомерни,нахални и нагли.Инаме като ги погледнеш-най-обикновени сепли хорица.Но какво ли не прави властта.На има сред тях такива,които отсавна трябваше да са в затворите.

103

Анонимен

преди 6 месеца

има ли едно нещо в тая държава, което да не е пълен цирк?Няма закони, всеки си ги изкривява спрямо себе си, а тия дето най-много трябва да ги спазват и те се разхождат по ръба за своите интереси, като почнеш от Разединителя, та до чистачката на леля Пенка от администрацията?

102

Краси

преди 6 месеца

Ферарио е дал назад и се е ударил в "бразилчето"!

101

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен_104 в Белене само интелектуалци са изпращали текезесарите, не престъпници като тоя

100

Анонимен

преди 6 месеца

До Красимир Петрофф!!__това е съдебната реформа на герп, 13 години така, сега пп-тата виновни, те без подкрепата на герп не могат да я направят, опозицията не се интересува от народа

99

Анонимен

преди 6 месеца

това ако беше станало по Тодор Живково време - този щеше да е вече в Белене! Няма държава, нямааа!

98

Анонимен

преди 6 месеца

колкото уволниха тоя от перник, толкова и тоя прокурор ще уволнят. НАли виждате, че властта е ялова - кирчовците вече играят на пеефския, държава одавна няма - след 1989 няма, няма и да има, докато ни управляват "демократи - алабалисти"! Това е народе!

97

Анонимен

преди 6 месеца

и тоя от Велико Търново, както и тоя от Перник не може да ги пипнат, щото им знаят номерата и са ги прикривали, и са ги финансирали - и всичко е гнило! А христо иванов вече ходи на Росенец да се отчита, а не да го превземаа с лодката! Това е истината, братя и сестри! Пеефския ги пердаши и си правят каквото искат, а вие, вие демократи жълтопаветни мечтайте и дерзайте!

96

Анонимен

преди 6 месеца

няма експертиза, но има убити...

95

възмутително

преди 6 месеца

Тези или са ***, или ни имат нас за такива! Какво значение има дали е карал със 150 или със 135 км. в час!? Убил е човек! Ако ще и 20 км. да са били - има жертва! И какво означава "има хематом"!? Явно хематома не му е попречил да си се прибере по живо по здраво в къщи!? Прокурорът е за уволнение. Заради такива като него хората нямат вяра в правосъдието.

94

Анонимен

преди 6 месеца

Този случай, както и пернишкия прокурор, както и много други са олицетворение на сглобкаджийте, на алабалистите - тая Зган ръководи държавата ни!

93

Анонимен

преди 6 месеца

Честита съдебна реформа, демократи! Честити ви бай христо иванов мравоядов! Честита ви демокрация! Какво стана с пернишкия прокурор - оказа се, че жена мя паднала сама по стълбите хахахахаха. Ей такива смешни са ни управниците - като почнеш от кирчовците та така целите алабалисти!

92

Красимир Петрофф!!

преди 6 месеца

Това е съдебната реформа на Христо Иванов - пернишкия прокурор, на който и копче не може да му кажат също е олицетворение на съдебната реформа на христо иванов от ДБ и алабалистите от ПП! Това е българи, честита ви промяна!

91

КОЛКО МУ Е ДАЛ?

преди 6 месеца

ТОА ДАНЧО, АДВОКАТА НА УБИИЕЦА ЛИ Е? КАКВА ЕКСПЕРТИЗА БЕ? ДА НЕ Е КАРАЛ С 10 КМ ПО-БЪРЗО ОТ ФЕРАРИТО И ГО Е УДАРИЛ ОТЗОД И ГО Е УБИЛ?

90

Анонимен

преди 6 месеца

Има мъртъв и потрошена кола, какво значение има скоростта?

89

Динко

преди 6 месеца

Е тоя е олицетворение на цялата система.Ега студен се радва на парите дето му ги е дал мангото .