115

Оня

преди 6 месеца

Защо прокурорът Йордан Кожухаров говори като адвокат на *** ?

114

Лупи

преди 6 месеца

Нищо няма да му направят, защото ще го изкарат нещастен случай. Той карал със 90, обаче пътят бил хлъзгав, колата поднесла, а Ферарио карал с 50км/ч и затова станала белята. Най-много да го осъдят на 3 години условно за непредумишлено ПТП.

113

НПО

преди 6 месеца

В нормалните страни имат и НПО и Отворено общество..Но имат и затвори за престъпниците. А в България всеки платен дръскач може да клевети всеки ненаказано. Проблемите на България не са в обществото,а в корупцията и мафията по върховете, по без наказаният шпионаж и слугинаж в полза на Путин.

112

Смел Гибсов

преди 6 месеца

Не , тоя отдавна трябваше да е на 2 метра под земята ... не заслужава да търка нара..

111

Анонимен

преди 6 месеца

Ей такива като начо си изкарват парите със сводничество в Германия. Направо се чудя на акъла на германците. Ми тоя отдавна трябваше да търка нара в затвора.

110

Анонимен

преди 6 месеца

Голям смях. Пишлийеме, дето е карало със 150 и случайно и утрепал неправилния човек. Сега му разкопават всичко, дето е писал последните 20 години в социалните мрежи. Я да попитам, ако беше убил някой без връзки какво щеше да се случи? Е това е проблемът на съдебната система в България.

109

Чечо

преди 6 месеца

Че за убийството няма да лежи или няма да е дълго е ясно, ама я по-скоро да го вкарват в обяснителен режим от къде има пари за C63 S AMG, дето е на максимум 4 години и цените втора ръка започват от 100лв нагоре.

108

Анонимен

преди 6 месеца

Този за да си сменя колите толкова бързо значи се занимава с някаква престъпна дейност.

107

Радослав

преди 6 месеца

До 120: а нещо за това как евроатлантик Боко чехълоносачката се издигна в политиката като мина през леглото на същия бай Тошко Рома? А нещо за останалите членове на младежкото БКП (гроб) където всеки е член или на БКП или на ДС? А за новата им изгора ПП-ДБ? Или онзи ром Костя Копейкин които с партийната субсидия си купи плаж за жълти стотинки? Или за оная ромка Импексова? Или за терористичната партия на талибаните от ДПС? Те какви са след като вождовете им в едно легло спят?

106

Всеки ден ще е така

преди 6 месеца

Ами да той човека си е със гюле във главата има здрав патлак и по автомобилите си личи, че има и шкаф ,засега усилията му са насочени към някакви конкуренти пак със подобни автомобили на които иска да покаже ,че са нищо !След като се справи със тях и ги разплаче със 200км/ч може и във политиката да се пробва защото има качества на победител и водач .

105

Радослав

преди 6 месеца

До 120: същите зли езици твърдят и, че Рома бай Тошко е направил България 27 в света по мерило за което формулата е изведена чак 1990 г., същите твърдят,че робският строй по време на цоцализма е бил прекрасен,но се е налагало да охраняват границата от бягащи щастливи цоцалисти, а не от прииждащи бедни капиталисти и такива ти ми глупости. Абе все прекрасни творения на един прогнил строй наложен от съветския поробител и издигнал в култ мързела, шуробаджанащина и слугинаж на партията майка.

104

Анонимен

преди 6 месеца

Поколението, което по-добре да не се е раждало. - Иво Христов

103

бай Иван

преди 6 месеца

Оня ,тучин Месфан , и той по същият начин уби човек на пътя ,но не е в затвоеа,защо тоя трябва да е ?

102

Абе Палячо

преди 6 месеца

Ти ще видиш кола на куково лято! Приготвяй се за панделата, там много обичат такива натопорчени.От тях няма да ти казвам какво става - сам ще разбереш!

101

Барон Мюнхаузен

преди 6 месеца

Този ***,да се радва че А.Х загуби ВСВ,че ако беше спечелил,сега щеше да кърти камъни в някой лагер,а не да кара нова кола...

100

Радослав

преди 6 месеца

До 89: това официално или само те си знаят? Защото може да имаш милиарди като един ром от Банкя, но официално да се водиш социално слаби, без доходи и тн. и за държавата да се водиш крайно нуждаещ се. Не са един или два слушайте когато ромулка със злато колкото във форт Нокс да отиде да си взима социалната помощ и интеграционните парички. И на мен ми е странно как общината позволява на ромулци да живеят в социална къща при положение,че пред нея има паркирани мерцедеси за половин милион.

99

Дедо Леско

преди 6 месеца

Не мое да е по-бръз от ковид при опит за бягство.

98

Анонимен

преди 6 месеца

Когато се срещне с нашия Владика - Иисус Господ, ще е негов ред да плаче. Много!

97

Радослав

преди 6 месеца

До 109: Цар Борис трети няма вина, защото онова нещо след него бай Тошо Рома докара братята си роми от половин Източна Европа за да се подмаже на робовладелеца си в Кремъл и да създава илюзията, че социализма може да направи от ром човешко същество.

96

Алов

преди 6 месеца

Като му леплнат 25 годни ще видим кой ще се редва в 21 като угасят лампите в пандела