45

Анонимен

преди 6 месеца

През 4 век, император ТЕОДОСИЙ велики, ре-ил , че е време окончателно да забрани спорта като професионално начинание и махнал даже олимпийските игри, а те били на 1000 години.Но в империята масово хората изпростяли, залагали, не работели, ходели по съзтезания.Тогава махнали спорта и всичко си дошло по местата.Съвременната простотия на пост модерния свят има много общо с възтановените олимпийски игри, които разрешиха професионалния спорт.

44

я

преди 6 месеца

Това момченце от снимката изглежда е в тежка абстиненция.Свършил е "белото".Пари нема.Последно го изгониха от Индия за некадърност и сега драпа за заплата

43

подуянец

преди 6 месеца

Начо е невинен ,хала мадрит!

42

Анонимен

преди 6 месеца

Бербата защо се е опулил така на снимката. Все едно че са го ...

41

Анонимен

преди 6 месеца

Професионалния спорт е нещо лошо.Още 1 век големичт философ Сенека има трактат против мъжете занимаващи се със спорт.Още тогава той доказва, че тренираш ли тялото си мозъка ти става ленив и ставаш глупав.Трябват само леки упражнения рано сутрин и вечер, но активен спорт води до простотия.Светът много изпростя.Звезди са футболисти и баскетболисти.Дават пример в живота хора без мозък.

40

Анонимен

преди 6 месеца

Все ми се струва, че докато играеше Бербатов не беше чак толкова плашещо грозен.

39

Анонимен

преди 6 месеца

Той одавна е затрит.Няма какво да се затрива вече.

38

Анонимен

преди 6 месеца

Тоя от много лъжи, носът му пораснал като на Пинокио.

37

Анонимен

преди 6 месеца

Е затова спорт не трябва има на профисионално ниво.Някакви нещастни Момченца се вземат насериозно, че са сътворили нещо си и викат на другите анонимници и мизерници.КаКво е направил освен футбола този човек за своя народ....НИЩО.

36

Анонимен

преди 6 месеца

Мдааа, и госпожа Бербатов иска да се докопа до тлъстия кокал - 35 хилки заплата, купони, служебен автомобил, шофьор, секретарки ... че освен да рита топка, друго не умее, а годинките си се нижат ...

35

Анонимен

преди 6 месеца

Футболния Кокорчо...

34

ХИЧО

преди 6 месеца

До Анонимен....Бербатов е рекордьорът по голове в националния отбор.Бербатов е единственият футборист,вкарал хеттрик на Ливърпул с фанелката на Манчестър.Бербатов е един от петимата футболисти вкарвали пет гола в мач от Висшата лига.Той е и голмайстор на тази лига за определена година....Виж му видеата в Ю-туб....А ти кой си?Един анонимник плюещ във форума?

33

Анонимен

преди 6 месеца

Ферарио Спасов само ферарита ли е карал че се казва така??? :(

32

Анонимен

преди 6 месеца

те скапаха такава хубава държава та един футбол ли немогат- сега ще платят на всички сородраскачи да го оплюят това момче от сутрин до вечер и това е

31

Анонимен

преди 6 месеца

Цяла България трябва да излезе на протест срещу,перуката!!!Протести Доде перуката и компания не изчезнат .

30

Анонимен

преди 6 месеца

Какъв футбол в България бе другари българи!? В държавата България за туземното население трябва да има един спорт и това е : "конски кушии с влачене на умряла овца"

29

Анонимен

преди 6 месеца

Бербатов е най-обикновен национален предател. Когато националният ни отбор имаше най-много нужда от него той отказа демонстративно да играе.На кого го връщаше, на България, на феновете !

28

ХИЧО

преди 6 месеца

Ако бг политиците и най-вече кмета на Пловдив имат малко акъл в главите си,няма да позволят този мач да се играе извън София,защото следващия вече може да го насрочат в чужбина,за да е удобно и комфортно на миризливата Перука и слугата му Лечков....Държавата не трябва да позволява подобна гавра с националния отбор и с феновете....

27

Дуньо Дунев

преди 6 месеца

Тупета,голи кратуни и други ***,да си тръгват,докато не са ги изритали българите обичащи футбола.Що за наглост е,да се крият от жалката действителност и да се натискат като слънчасали овце.

26

Анонимен

преди 6 месеца

Забрана на спорта поне 30 години.Трябва да умре и последния човек видял" правовата" държава на Иван Костов.След 30 години едно ново поколение ще опита да направи нещо.Дотогава не се занимавайте с глупости!