67

хаха

преди 7 месеца

верваш ли си ,е че никой никъква отговорност не носи си е заложено в конституцията-всичко е на гърба на народа и кражбите и кредитите които взимате и гласувате -но възмездие ще има рано или късно ....

66

Никола Стефанов

преди 7 месеца

Не били сглобка, а? Тогава защо подкрепихте правителството на Кирчовите продажници? От страх да не би на следващите избори Възраждане да ви измести като първа партия в парламента?

65

Хюго Капет

преди 7 месеца

Щото вие сте чисти като сълза. И преди 3 години когато тиквата ви беше оцапал гащите след протестите, това беше заради позитивното ви управление. И щото избирателите ви не са само твърдото ядро на герп-бабички и зависими и корумпирани партийци, които без герп на власт, ще са на борсата.

64

Анонимен

преди 7 месеца

Тя е като пуделче което само джафка... да се чуди човек как е била министър на нещо си..

63

Долу ГЕРБ и ДПС

преди 7 месеца

Ще носите и негативите и отговорността на сглобката, защото с ПП-ДБ сте заедно в това. Като не искате да носите отговорност моментално се оттегляте и сваляте правителството. Трябва да изберете, то не може и това в онова и душата в рая. Проблемът обаче е в това че нищо не зависи от вас, а от ПОСОЛСТВОТО което ви дърпа конците така, че не се правете на ощипани. Докато ББ рече, че нещо щял да разваля и веднага по новините се заговори за разни къщи и имоти в Истамбул на ББ. Случайност? Не мисля.

62

BG

преди 7 месеца

А какво сте. Като не сте сглобка това значи че нямаме правотелство.

61

Анонимен

преди 7 месеца

тъ.па дуловска .туту ру.ттка.. ЧАКАШЕ ДА Я ПРЕДЛОЖАТ за мин. председател ама взеха жирафа габриел....

60

Анонимен

преди 7 месеца

Страх?Герб защо да ги е страх от ротацията ,нима ПП им готви бюджет капан ? Или ги е страх, че няма да им дадат ротацията както подхврли на майтап Киро в записа? Ако не дадат ротацията ще се разпадне правителството? -Герб нямат министри, а гласовете им при вот на недоверие може да ги заменят "еднакво мислещи депутати от други партии с транфер в ПП" .При очертаващи се избори много депутати ще се мотивират да станат борци за каузата на ППособенно ако знаят, че за следващи избори са под въпрос..

59

Морето

преди 7 месеца

До ДарвинРОТАЦИЯ НЯМА ДА ИМА, БРАДЪРЕ......

58

Дарвин

преди 7 месеца

Няма Шенген,няма Евро, няма Хемус има само кредити и заеми и дефицити...Явно сглобката е за да се теглят заеми и да се усвоят едни пари без полза за народа...

57

ПДуловскаП

преди 7 месеца

Каква интелектуална нищета!

56

Анонимен

преди 7 месеца

Не сте сглобка, ама ги държите на власт.

55

обективен

преди 7 месеца

Не е сглобка а патерица госпожо Атанасова .

54

Анонимен

преди 7 месеца

Това е лицемерие, ако някой не знае що е лицемерие.

53

Анонимен

преди 7 месеца

Не знам ПП ДБ в кое посолство ходят но пеевски и копейката направо са си назначени от Масква

52

Анонимен

преди 7 месеца

Ами герб да се прегърнат с пеевски ...какъв им е проблема

51

деси

преди 7 месеца

Ааа , то си ви стигат вашите негативи , що да носите и чужди .

50

Атанасова няма

преди 7 месеца

няма ли да последва добрия пример на Даниела Габровска да оплакнем очи най-сетне,

49

Анонимен

преди 7 месеца

Смешните гербъри вдигат врява за пред овцете,обаче като дойде време ще гласуват послушно ,по-ниски от тревата.Няма къде да мърдат , магнитски им виси над главите.

48

Анонимен

преди 7 месеца

не сте сглобка вярно е - американски проект за съсипване на страната ни от две ужким съпертничести си партии- саперничат си единствени в угаждането на посолството и краденето - инак са си двете страни на една монета