42

Не е ли по-добре

преди 6 месеца

и правилно,КАТ с камерите за скорост навместо да клечат в храстите,като по-голяма нужда на изхода на Ловеч за Плевен,където ограничението на скоростта е 60,и обратно на входа на Плевен,където ограниченята са съответно 80,60 и 40 километра,да стоят по-средата на пътя,където е станала въпросната катастрофа,превантивно,за профилактика и респект?!?Вече и децата от детските градини знаят,че там стои,дреме или спи Чичко Катаджия с радара в ръка и дебне да изкара някоя друга пара!?!

41

Анонимен

преди 6 месеца

Пътят Плевен Ловеч е идеален. Караш спокойно и се наслаждаваш на хълмовете, горичките. Жалко за загиналите. Не пише за причините.

40

Жалко!

преди 6 месеца

Безвремието, което донесоха променкаджиите взима вече жертви. Този участък щеше да е завършен и поне до Търново да се пътува нормално. Смеете се на баце, че говорил само за магистрали, но пътищата ни в тази част се превръщат в гробища. Тогава вече не е смешно.

39

тъй.....тъй

преди 6 месеца

Съвсем скоро отбелязахме 34 годинки "демокрация"........а не трябваше!

38

Анонимен

преди 6 месеца

Баце как е чара микни такси и поръчай черно джони на 6та мася в фолк клуба и тя си иде сама да не плаче мн ся....

37

Анатоли

преди 6 месеца

Тия, които карат бързо... Като се блъснете по-бързо ли ще стигнете? Е ми блъскайте се. Лошото е че загиват невинни. Светла й памет. Да почива в мир.

36

emigrant

преди 6 месеца

do 36еми то затова държавата ви е в това положение!

35

Анонимен

преди 6 месеца

Ганььовци бързат все едно гонят бизнеси за милиона а в джоба си нямат и пет лева. Най-забързани са тия с баничарките и дизеля ите. Отделно колкото е по-затънтено родното място на водача толкова повече бърза. Бързат за гробищата разбира се ама още не го знаят.

34

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен (44) Много се тревожиш човече. Всички умираме рано или късно бързо или бавно а болката е част от живота. Забавлявай се и не му мисли много.

33

Анонимен

преди 6 месеца

Много хора си мислят, че в катастрофа се умира на място (мигновено) обаче ако си пуснете забранените клипчета на катастрофи дето са 18+ и нецензурирани, ще се изненадате колко бавно може да умре един човек в това състояние. Понякога се мъчат по 2-3 часа "на място" - просто не могат да ги спасят под ламарините. Имаше едно клипче на един дето е напълно в съзнание и се опитваше да си събере частите обратно, докато е затиснат в метала. Казвам ви, защото според мен трябва наистина да имате представа.

32

Анонимен

преди 6 месеца

Много жалко. Да почиват в мир.

31

до светозар

преди 6 месеца

ама в сщата катастрофа ли?

30

Pennywise

преди 6 месеца

Не искам да умра и да ме вземе Pennywise и да умра в гробищата и да ме закара клоуна в ада.

29

Светозар

преди 6 месеца

Не е само тя. И Ферарио Спасов е загинал при катастрофа днес.

28

Анонимен

преди 6 месеца

Боже, каква трагедия!Беше изключителна!

27

Анонимен

преди 6 месеца

In Memoriam. Riposare in Pace. Сбогом, слънчево момиче!Нещастията са непредвидими.Вече никога няма да отвориш очи.Вечная память. Царствие Небесное. Стефка Великова(1964- 2023)Наистина нямам думи.

26

Процентно

преди 6 месеца

Най-страшното е, че няколко човека от четящите тука, самите те ще умрат в катастрофи, дано не съм аз. Господ да ми е на помощ. Аз винаги карам внимателно, но никога не знаеш дали няма да те убие някой дрогиран ДИНКО.

25

Анонимен

преди 6 месеца

Ми тука до Русе какво правят на Бяла, знаете ли колко читав народ измря? Гледаш кола пълна с читави хора и всичките умрели.

24

Анонимен

преди 6 месеца

до 29 На Тракия карам със 140 някъде в лявата лента и се спускам към София и гледам атобус ме настига. Отместих се в дясната лента и буса ме задмина. Загледах се в автобуса- пълен с хора. Гледам регистрацията- сръбска. Караше със 160 някъде. 2020-та година.

23

Анонимен

преди 6 месеца

Един път на тоя път бях свидетел как цистерна изпреварваше колите с над 120км/ч. Даже не знаех до тогава, че камион може да развива тези скорости.