43

Анонимен

преди 7 месеца

До 49 - Само да не ви сконат лихвите, би трябвало, да сте добре.

42

Анонимен

преди 7 месеца

До Иван - Само да не ви сккнат лихвите.

41

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 44 - Не е невъзможно, но е мноо труден за псотигане вариант. Банктие отказвт да дават ниските лихви, ако станат прекалено много жилищата.

40

Иван

преди 7 месеца

Аз работя за 2000 чисто, жената за 1700 чисто. Общ доход 3700 чисто. Взехме апартамент за 220 хиляди евро миналия месец. Доволни сме. Ще изплащаме следващите 30 години по 1800 лева чисто. Млади сме. Аз съм на 34, жената на 32. Искаме 2 деца. Сега само и да изтегля един кредит за ремонтче за 5 години да го изплатя и него. Ама там едва ли ще е повече от 500 лева на месец, Пресметнах, че като плащаме и двата кредита, ще ни остава 1400 лева чисто за месец, което си е перфектно.

39

Анонимен

преди 7 месеца

""Младите хора имат друга култура и предпочитат висока луксозна кула с обслужващи функции като фитнес, магазини и т.н." - Това беше мутренската глупсот преди 25 години. Ако нямало финтес до блока и селска бакалия тюх тюх тюююх ...

38

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен (45) Няма да го доживееш. Но във Франция има закон за това. Не се броят и помещения с таван под 1.8 както и стълби , балкони, коридори и т.н.И те така с чистата площ.

37

Анонимен

преди 7 месеца

Огледал съм много сгради в София. Има не повече от 10 читави и то за българските стандарти. Всичко останало е коФтор. НО, инфраструктура -НУЛА, социална среда-НУЛА, услуги- НУЛА. А цените вече са на ниво Мадрид, Ница, Лисабон. Всичко това се случва защото пристигнаха купища провинциалисти ниска култура и заплати тотално не отговарящи на мижавите им способности. И това ще мине а те ще си отидат обратно на село. АйТи-МайТи, всичко си заминава.

36

Анонимен

преди 7 месеца

Кога ще доживеем цената на м2 да се изчислява на база ЧИСТА площ,без общи части,мазета,тавани,тераси и тн.както е в цивилизовани държави.Апартамент 120 м2 е с чиста площ 86 квадрата.Реален случай....

35

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен (23)За 12 години от 6 апартамента наеми купуваш още 20?!?!Ехоо, слез на земята и стига си лъгал!!От наем ако избие парите за 20 години скачаш до тавана.Що за простотии разнасяш наоколо.

34

Анонимен

преди 7 месеца

Некоректните фирми ,които изнудват клиентите си,ще убият практиката хората да купуват на зелено.Кякво смята да предприеме Акоциацията срещу некоректните .и алчните ,които срамят бранша!?

33

Димитър

преди 7 месеца

Туй момче да смени хапчетата.

32

баба мара

преди 7 месеца

как може да дадеш 200 000 евро за ново строителство построено на наи шумните имръсни кръстовища в люлин няма подземни гаражи не можеш да си отворишпрозорците ни денем ни нощем новият сос в софия да спре застрояването да садидървета на свободните площи трябва ни кислород и нова болница за 21 век

31

До 36

преди 7 месеца

Хахаха, и какво от това?Това да *** продаде бизнеса. Сега е само да ***. Ит Тата в бг са 110 к. От тях половината са бивши таксиметрови шофьори.Вече всеки втори се изживява като ит.А баш ит Тата се изнесоха от софия работят от селата.

30

Софтуерен инженер

преди 7 месеца

300-400 хиляди евро е нормална цена за апартамент от 80 квадрата в София. На който не му изнася, да ходи при нискокачествените хора в провинцията.

29

ИТтата обраха народа

преди 7 месеца

Програмист взема средно 7хил лева и има над 2 апартамента. Програмистите купуват имоти без да се пазарят защото имат много пари и това им вдига цените и не остава за нас българите.

28

Анонимен

преди 7 месеца

Останаха ли балами?

27

Васко ДС

преди 7 месеца

Скоро ви визимаме апартаментите нова национализация! Честит ДСти ноември, 45+34 ние сме тук!

26

Прекалено

преди 7 месеца

Високи цени за град пълен с миндянци живеещи в съседство на вас безплатно.Един съвет копувайте скъпи телевизори да изкарат и те някой лев като ги връщат в заложната.Бъдете хора.

25

Божинката

преди 7 месеца

И новото строителство е Ке н еф и старото строителство също е Ке н е ф само че стар.

24

До 23

преди 7 месеца

Такива инвеститори като теб ще ядат дървото.Сделките се сринаха, цените са надолу и в реално и в номинално изражение.Кредитите намаляха рязко а се увеличиха като обем, предполагам в благодарение на пишман инвеститори като теб, хахахах