67

Анонимен

преди 6 месеца

На кадрото е двойник.

66

Анонимен

преди 6 месеца

Малиии,каква страшна снимка.Какви ли клетви сипе по опоненти и съдии?.

65

ХАХАХ

преди 6 месеца

Ванчето да не би да си е мислила,че някой ще обърне внимание на жалбите и?Всичко си е нагласено както са искали ,а нейните жалби явно веднага отиват в кошчето!

64

До 57 Ицо:

преди 6 месеца

Как ще ме видиш като си елементарен сopocoиден тpoл, който драска в пропаднали сайтове за да си купи евтина дрога и долнокачествен алкохол? И за да придадеш по-голяма стойност на пpocташкия си коментар сам си натряскал многобройни плюсчета чрез презареждане на браузъра Тор, който генерира различни ИП прокси адреси. Дай си точните данни и ще ме видиш много близо до теб, с моите приятели и ще придобиеш пълна представа как хората с квалификация си изкарват хляба.

63

Анонимен

преди 6 месеца

От Кремъл ще си искат влижените за нея пари обратно. Тази изгоря яко..

62

до 59

преди 6 месеца

Разбирам за какво говориш, разбирам и протесния вот. Но примерно аз ако ще протестриам в най-простия случай да кажем - хвърлям паве по главата на полицай. В този случай обаче ако протеста ми е да гласувам за тази, усещането би било да си хвърля паве по собствената глава.

61

На клетвата

преди 6 месеца

не трябва да допускаме да стане съветник тази вулгарна и недостойна женица, която много яко лъже. Добре, че Bird. пратиха документите на прокуратурата. Такива като Лайня Григорова не трябва да цапат СОС и София.

60

Саше

преди 6 месеца

До ИцоТоя се е ползвал от като роднина на властиимащи. Тези родени със сребърна лъжица в устата... пусни си песента...Та целият този преход беше да се смени властта с нови хора. Даже закон има за връзки с държавна сигурност...Но то ясно е, че който има пари той поръчва музиката... толкова ли нямаше един обикновен човек да сложат за кмет. Та алтернативата при двама кандидати беше Григорова...

59

До 57-Ицо

преди 6 месеца

Тези,които 12 години гласуваха за един еднокнижник и продължават до днес,те са гласували и за Ваня,плюс комунистите,плюс чалгарите,плюс част от Възраждане.Има статистика за това.

58

До 57

преди 6 месеца

Колега,58 го е написал.Злобата и омразата на членовете на някои партии ни докараха до тук.

57

Анонимен

преди 6 месеца

Нито хартийката помогна/ромката се гордееше,че е гласувала с хартия и високо я размахваше,явно и е трудно с машини/нито купените гласове в махалите,нито тези,които гласуваха напук на ПП от омраза и завист.Резултатът е резонен пред вид явилите се на балотажа.

56

Ицо

преди 6 месеца

Много искам да се запозная с един човек който е гласувал за тази, никой от приятелите ми не е, а много искам да видя такъв човек. На два крака ли ходи? Може ли да възпроизведе членоразделна реч? Що за човек би гласувал за това и с каква аргументация?

55

Анонимен

преди 6 месеца

Всяка жаба да си знае гьола.

54

Така е ..

преди 6 месеца

Та се очакваше.

53

Ваня лайномета

преди 6 месеца

тъй ще я знаем вече, да и е честит прякора който сама си докара.

52

Анонимен

преди 6 месеца

Най-разочаровани са кукловодите зад нея-Мая Манолова,Костадин Паскалев и други.Излезте бе,обосновете избора си и се смиретезащото ако започнат да се броят отново бюлетините да не излезе,че Вашето Ванче е получило много по-малко гласове от обявените.

51

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 41 - Ако тръгнем да разледваме кой откъде е взимал, много народ ще изгори. Затова никой не смее да повдигне въпроса.

50

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 44 - От 2015-а, този "вестник", се превърна в средство за политичекса проапганда, на който си плати повече ... Не, че преди това беше китка, ама поне се оптиваше някой ...

49

Анонимен

преди 6 месеца

Като гледам снимките, знам кй плаща вече ;)

48

до коментиращите

преди 6 месеца

амчи много я плюете Ваня -друго си е дпс -нали ? - той оня ви каза кой раздава порциите ,ала първо на ***