210

НИКОЙ НЕ ИСКА

преди 7 месеца

Възрсждане, а само тя искаше да не излизаме на свободния пазар и да ползваме евтини руски петрол и газ. След като почти никой вече не гласува за тази партия, значи и всички знаем, че останалите са изпълнение на чужди заповеди и да ликвидираме евтините реактори и да строим други за 30 000 000 000, но не се знае кога, значи всички сме съгласни и искаме това. Повече никой да не хленчи. Така сме решили.

209

ДЯДО КОЛЕДА

преди 7 месеца

НАГЛИ ПРЕСТЪПНИЦИ ПОЛЗВАТ ЗА ЛИКВИДАЦИЯ НА БЪлгарския народ и ограбване на милиарди годишно прдставители на НАРОЧНО СъЗДАДЕНИ ДОКАЗАНО ПРЕСТЪПНИ ГРУПИРОВКИ РЕкЛАМИРАНИ КАТО ПАРтИИ ВКЛ ГЕРБ,СДС,ДПС и други вижте ги по досиетата им.НЕ СЕ НАКРАДОХА НА МИЛИАРДИ ГОДИШНО НАГЛЕЦИТЕ НАЧЕЛО С БОРИСОВ ..

208

С всеки коментар все

преди 7 месеца

повече се разбира, че от роби (500 години) вовойди не стават! Скоро този народ ще престане да съществува и други ще шетат по тази изстрадала територия! Това ще е освобождение за всички и даже за неуките деца на тези роби!

207

Анонимен

преди 7 месеца

откраднатите 2.5 милиарда долара за 50 годишните избушени страйкъри трябва да се избиват отнакъде. Ето ти схемата 70% скок на данък имоти и 300% скок на тока .Защо няма протести пред парламента?

206

ПРИГОТВЕТЕ СЕ

преди 7 месеца

Умножете днешните си сметки за ток х3 и това ще е "пазарната" цена. Кой е тоя пазар? Ееее, сега, много питаш. Невидима сила. ХА ХА като преди 1000 години и религиите... вярвайте си! Едни хора ви обират през "невидими сили". ХА ХА

205

анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 95 Каквото ще стане и със новата поръчка от 2,5 млрд. доларе за т.н. страйкъри.Ще пием студена вода.Това се казва рекет.Или както е казал народа ''болен здрав носи''.

204

Честито

преди 7 месеца

търпи народа наш- той има 500 годишен стаж... каза навремето големия Радой Ралин

203

ВЯРВАТЕ ЛИ?!...

преди 7 месеца

СЛЕД 35 ГОДИНИ ИЗМАМА ТРЯБВА ДА СТЕ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ НАИВНИЦИ ДА ВЯРВАТЕ,ЧЕ ЦЕНИТЕ НЯМА ДА СКОЧАТ 2-3-5 ПЪТИ ЩОТО УПРАВЛЯВАЩИТЕ ИЗМАМНИЦИ (ИЗМАЧНИЦИ) ВИ ПЕЯТ ПРИСПИВНИ ПЕСНИЧКИ!!!...

202

Готин

преди 7 месеца

В България няма пазарна икономика. Има монополи!

201

БРАВО

преди 7 месеца

Искате ЕС - НА ВИ! Гласувате за Боко, ПП, ДБ, ДПС - НА ВИ!Никой не Ви е виновен - това е резултат от вашите решения.

200

BG citizen

преди 7 месеца

До ПРАЯЧ СЕ НА ГЛЕДАЧАй ся като е намериш в Тубата да я изгледаш! Направи ли си н"ож"ката тази вечер?! Че нещо ти е нервно май, а?!

199

Анонимен

преди 7 месеца

Еми копейки, а кво става с главния Копейкин ве? Нема ли да ви защити поне той? Нъл бехте много ве? И кво Копейкин си купи още една къща с евро средства къде гласувахте за него взе субсидиите и му е много зор за вазе вече хаха . Нищо де, по натам ше ви оправи

198

Анонимен

преди 7 месеца

Унищожават енергетиката.Те решават,а ние плащаме!Не е честно!Да попитам,а ние какво да правим като не сме съгласни?Да се молим за северни сияния,за да не стоим на тъмно ли?!

197

Анонимен

преди 7 месеца

Ааа такаа само якооо стригане на туй племе , то друго не заслужава

196

Анонимен

преди 7 месеца

И как го приемат това, при положение, че ЦЕЛИЯТ НАРОД не го иска? План за възстановяване ... от какво? За какво? АМАН ВЕ!

195

Анонимен

преди 7 месеца

"От управляващото мнозинство обаче са категорични, че измененията са нужни по Плана за възстановяване и устойчивост" - Нужни? Нужно ще е, да ги набие някой ...

194

Анонимен

преди 7 месеца

Всеки, гласувал за ПП, трябва да се засрами ...

193

---

преди 7 месеца

210...."Къде е тоя свободен пазар че нещо ми се губи?"?????????????

192

ПРАЯЧ СЕ НА ГЛЕДАЧ

преди 7 месеца

Гледайте в ю-туб - сръбската Ванга - Верица Обретенович. Досега не са изнасяни данни, защото е работила за техните служби. Предсказанията и от преди 5 години точно покриват досегашните събитя. Дава прогнози до 2030.

191

Анонимен

преди 7 месеца

Следват фалити на бизнеса и масово обедняване благодарение на тези продукти на отделителната система.