37

МАЙКА РУСИЯ

преди 7 месеца

Идвайте братушки! Освободете ни от робията на ФАЩ. Корпоративния западен камшик плющи безпощадно по гърба ни вече 30 години. Нищо не ни остана. В управлението са полуграмотни лакеи и слугинаж като Кирчо Петков тъпира и Ицето Иванов грантояда. Положението е много зле. Единствено Майка Русия може да ни помогне както винаги го е правила.

36

АбдокодирХоджибобоев

преди 7 месеца

Потресен съм още повече от ниското ниво в Еесовската Зона. Особено в Германия. Аналена разказва за танковете на Наполеон и призовава Путин да си измени политическия курс на 360 градуса. Писториус има намерение да милитаризира съзнанието на немците и започва строителството на широк и дълбок ров, опасващ по периметъра Бундестага в Берлин.

35

Остана ли кой да

преди 7 месеца

усвоява тия милиарди? Украйна разпраща призовки на десетки хиляди Украинци избягали от конфликта и почиващи си по СПАтата и курортите в Западна Европа. Такива ги арестуват и по бързата процедура ги екстрадират обратно към родината им където след 1 седмица обучение ги хвърлят на фронта да гинат в името на това върхушката в Кремъл да продължи още седмица още две да усвоява военните помощи на ФАЩ и компания. В Ирландия например се знае за поне няколко такива случая.

34

Анонимен

преди 7 месеца

Резултатите са налице. 10 милиона украинци избраха да живеят като руснаци. Други 3 милиона отидоха да живеят в Русия. Други 10 милиона избягаха в ЕС. Половин милион умряха на бойното поле. 2 милиона инвалиди.

33

Анонимен

преди 7 месеца

Войниците от 47-а механизирана бригада "Магура" на ВСУ, които напреднаха по време на настъплението преди няколко седмици до покрайнините на Вербовое са попаднали в "огнен чувал" между Работино и Вербовое и в голяма си част са били унищожени от оръдия и реактивна артилерия, както и от тежки огнехвъргачни системи на противника. За няколко часа са унищожени 3 хиляди украински войници.

32

Анонимен

преди 7 месеца

Вече втора година украинската армия (или това което е останало от нея) воюва по методите които са учили техните Сирски и Залужни някога в съветските военни академии - напред, в атака, на всяка цена, с цената на каквито и да е жертви. Това са най-лошите практики от ВСВ, сега сме 21 век, руската армия вече не воюва така. Руската армия вече отдавна знае, че не трябва така, тези хора трябва да се върнат от фронта, трябва да раждат деца, да строият икономиката на Русия.

31

Анонимен

преди 7 месеца

Майка Русия! Хахахахахахахахахахахахахахаха!!

30

Анонимен

преди 7 месеца

Тук си струва да припомним, че именно Европа, подбудена от САЩ, инициира икономическия развод с Русия, в продължение на 10 години активно участва в превръщането на Украйна в неонацистка антируска държава, и към момента продължава да я снабдява с оръжие. Западните лидери гордо нарекоха конфликта с Русия война на изтощение, но изглежда, че самите те бързо се изчерпват. Как да не изпаднеш в самоубийствено настроение и депресия?

29

Анонимен

преди 7 месеца

Мале тоя зеления че плаче бря ,дайте ми дрога оръжие ,

28

Европа се побърка

преди 7 месеца

буквално заради Русия! Най-често споменаваните от европейските граждани причини да им се разхлопа дъската са притесненията, свързани с военните операции в Украйна, влошаването на стандарта на живот и мрачните перспективи за бъдещето.

27

Анонимен

преди 7 месеца

Колкото и минуси да слагате, това няма да промени факта , че украинците са нагли, нахални, мързелив, използвачи

26

Пари няма вече

преди 7 месеца

Цените в ЕС бият рекорди, икономиката му е в рецесия, индустрията му е в упадък. Индексът на бизнес активността в производството и услугите в еврозоната падна до най-ниското си ниво по-ниско от времето на т. нар. пандемия, а икономическият растеж на същата се е свил почти пет пъти от 2022 г. насам. А най-силните икономики в ЕС Германия и Франция вече са с отрицателен БВП растеж. Според информация на статистическата служба на Европейския съюз безработицата в еврозоната през септември е нараснала до 6,5% (в Русия е наполовина по-малко).

25

Когато загърмят

преди 7 месеца

Когато загърмят Сарматите, в главите на евроатлантичетата в Брюксел ще зазвучи тихо и протяжно Одата на Радостта. Със затворени очи и с усмивка ще посрещнат те този сюблимен миг на спокойствие. Но секунда по-късно ще осъзнаят, че любимият им Европейски химн всъщност е тяхната лебедова песен, ще отворят очи и ще видят слънцата. ЯДРЕНИТЕ СЛЪНЦА!

24

Анонимен

преди 7 месеца

До 24.Към Русия се присъединиха нови 4 области - територии с полезни изкопаеми за 12.4 трилиона долара според Washington Post.Я дай Линк от статията.Второ ако Русия беше читава държава,Украйна щеше да им даде консеция върху каквото искат .Ай както виждаш ние затваряме въглищните централи и се насочваме към зелена енергия.А не към газ смешнико .

23

Анонимен

преди 7 месеца

Коги тавариша Путина сказал, че Расия ще денацифицира и демилитаризира Украйна, дръжава коя и помогне на укрите, Радия ще отговори с невиждан военнен удар. А, то кво стана, Украйна не е денацифицирана, но за сметка на това е още повече милитаризирана, А невижданият чудовен наказателен удър върху помагаща страна така и не видяхме! Така е защото Русия се управлява от от пълни аматьори които незнаят какви ще са последствията от взетите решения.

22

Анонимен

преди 7 месеца

Как ги изчислихте бе? Ще давате още долараци и хоро ще играете!

21

А после?

преди 7 месеца

Какво правим като свършат?

20

Анонимен

преди 7 месеца

Към Русия се присъединиха нови 4 области - територии с полезни изкопаеми за 12.4 трилиона долара според Washington Post. 60% от въглищните залежи, 20% от газовите и 40% от залежите на метали. А освен това в Украйна има едни от най-големит залежи от титанова и железна руда, а също така въглища. В съвкупност те се изчисляват на десетки трилиони долари. САЩ остават с пръст в устата, а вече похарчиха над 100 милиарда за Украйна. ЕС загуби над 1 трилион от кризата в Украйна.

19

Анонимен

преди 7 месеца

До 20Рааашшняците продават евтино суровини, китайската икономика расте)))Опс, в грешка си китайската икономика се свива и никога няма да бъде както преди ковид пандемията.Американските компании ще прехвърлят голям дял от производството в Мехисо,това е много лошо за китайската икономика.

18

Баба Радка

преди 7 месеца

Аз попита ЗАЩО ми изтича виното.А атлантиците почнаха да философстват. И така, защо ми изтича виното.