52

Анонимен

преди 6 месеца

до 48 Чети мве, кравар! Зекленски:"През пролетта ще видим дали украинската армия с помощта на Запада ще е готова за нова офанзива, с която да изтласка нападателите от своя територия. Ако това стане факт, още през пролетта или лятото ще се открие път за едно или друго решение на конфликта" Сгреших само месеца. Казал го е още януари месец Зеленски това, кравар!

51

Кравар Евроатлантик

преди 6 месеца

Бързо Путин да напише указ-забрана на мобиксите да се предават, голем срам!

50

до 48

преди 6 месеца

Зеленски от монитора обясняваше точно това - как ще изтласка руснаците, включително и от Крим. Хората помнят, не са като машините да им надраскаш харда с отверка. А това, че хората помнят е лошо за такива като теб и най-вече за началниците.

49

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 47 "А руснаците знаят ли че са " пленени"?" Да, разбират по това, че условията им на живот и свободите им рязко се подобряват/увеличават в сравнение с времето когато са били "свободни" в Русия.

48

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 46 "Лично Наркомана каза че до края на лятото чрез контраофанзивата ще изтласка всички руски войски от територията на Украйна." На бас че не можеш да посочиш къде и кога си го прочел това. А не можеш, защото такова нещо няма.

47

Анонимен

преди 6 месеца

А руснаците знаят ли че са " пленени"? Пропаганда на Хохлите е това!

46

Анонимен

преди 6 месеца

до 46 Какви фейкове ве, краварски изпадняк? Лично Наркомана каза че до края на лятото чрез контраофанзивата ще изтласка всички руски войски от територията на Украйна. Още юни месец го каза когато започваше контраофанзивата на украинските фашисти, кравар!

45

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 44 "Нали щяхте да изгоните руснаците до края на септември от територията на Украйна?" Как се нарича човек, който сам си измисля фейкове, за да си ги опровергае сам и след това да се потупа сам по рамото колко е "умен"?

44

Гиб Мелсън

преди 6 месеца

Те руснаците за една седмица пленяват 300 украински бойци а украинците всичко на всичко нямат хиляда. Иначе "Запад 2". Дано да ги приемат в ЕС да видят какво значи да си Запад -10

43

Анонимен

преди 6 месеца

до 43 Кравар, я кажи ти по-добре какво става с украинското контранастъпление? Нали щяхте да изгоните руснаците до края на септември от територията на Украйна? Кажи вееее, кравар???? Що стоите на едно място вече 2 месеца? Муахахахаххахха....

42

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 41 Бе, според руските чорапи в България като Янев и Радев, тя щеше да "приключи за една две седмици максимум", пък нещо нещата се проточиха. След още една година на денацификация и демилитаризация на Русия, съвсем други песни ще пеете. Вчера пак имаше заря на няколко важни места. Едното беше на 4 километра от руската граница в украинска територия. Явно са си мислели, че там няма да ги ударят.

41

Анонимен

преди 6 месеца

Наистина ли? Тц тц тц ... Що ми се струва, че тази война приключва и то не в полза на Окрайната!

40

АнонимеН

преди 6 месеца

ЧАКАМ С НЕТЪРПЕНИЕ ИДВАНЕТО НА ИЗБОРИТЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТ В РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ПРЕЗ 2024-ТА! АКО ФАЛШИВИТЕ ПУТИНИ НЕ СЕ КАНДИДАТИРАТ ЗА ПРЕЗИДЕНТ ПРЕЗ 2024-ТА ТОВА ЗНАЧИ, ЧЕ СА УМРЕЛИ :D АКО ПЪК СЕ КАНДИДАТИРАТ ЗА ПРЕЗИДЕНТ ТАКОВА ШОУ ЩЕ ИМА СЛЕД ИЗБОРИТЕ, ЧЕ ВСИЧКО ДОСЕГА СЛУЧИЛО СЕ ВЪВ ВОЙНАТА МЕЖДУ РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ И УКРАЙНА ЩЕ БЛЕДНЕЕ! ОЧАКВАМ ЗАЕС ДА БЪДЕ ВЗРИВЕН И МИ Е ВСЕ ТАЯ КОЙ ЩЕ ГО ГРЪМНЕ ДАЛИ РЕЖИМА НА ПУТИНУВЦИТЕ ИЛИ БАЙДЪНСКУ ГАДИНУ

39

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 38 Евтина пропаганда... :)))

38

Анонимен

преди 6 месеца

"Около 10 хиляди войници от украинските въоръжени сили са се предали чрез радио вълна 149.200 "Волга", за разлика от "държавният проект "Искам да живея"" на Украйна. Разликата е очевидна.

37

пак ще си разменят ,

преди 6 месеца

а осъдените на смърт наемници ще започнат след 8-9 години да ги осмъртяват . На бойното поле пленените не ги поставят за да копаят укопи , а в гулаг в Сибир - да строят влакови пътища за корея, китай , използват ги за донори и кръводарители . Кастрация, бесило, или масов гроб са някои опции за много тежко нацифицирани украинчета с татуси .

36

Анонимен

преди 6 месеца

Евтина пропаганда... :))) ОООкрайна вече е един разграден двор.

35

Анонимен

преди 6 месеца

Абе не ви ли писна да пишете измислиците си тук в тоя сороски сайт?!? Украйна правела втори лагер? Абе за една година 5 милиона украинци избягаха в Русия и искат гражданство. Общия брой на украинските предали се на руснаците са толкова, че вече няма къде да ги държат. Но не, "любимата" пропаганда пак ни будалка с "втори лагер"?

34

Анонимен

преди 6 месеца

До АнонимеН Е, отишли да взимат пари, но по договор трябва да им е осигурено обучение, екипировка и заплати, а то вместо обучение двудневен курс как се държи оръжие, безмислена екипировка, а на фронта не са получавали заплати от 4 месеца. Чакат да ги утилизират укринците, за да ги пишат "изчезнали" и да не плащат нищо.

33

АнонимеН

преди 6 месеца

ПРАВИЛНО ГИ СТРЕЛЯШЕ ВАГНЕР ТИЯ ХИТРЕЦИ! ОТИШЛИ ТАМ ДА ВЗИМАТ ПАРИ АМА КАТО СТАНЕ НАПЕЧЕНО БЯГАТ ИЛИ СЕ ПРЕДАВАТ! И НЕ БЯГАТ ЗА ДА СЕ БИЯТ ОТНОВО А ПРО-СТО БЯГАТ