117

Анонимен

преди 6 месеца

Дотолкова може налия умно-красивитет. Това е положението.

116

СлучаЕност?!?

преди 6 месеца

Пак с еднакви плакати,балони,същата "непринуденост" и "спонтанност", същата демагогия и едностранчивост,буквално следване на мейнстрийма,същата театралност,показност и натрапчиво лицемерие... Да познаем ли кой е организатора на мероприятието?!?Къде са ви плакатите в защита на пострадалите българи от урагана в Хасково?!? За бедните и безпомощни възрастни хора в изчезващите села? За изоставените деца по домовете?!? За инвалидите? Що за двуличие и безочливост...Срам!

115

Анонимен

преди 6 месеца

Адския смях. Или адския неолиберасТЕН ФАРС.

114

Разходка в парка

преди 6 месеца

Преди 9 години младата майка Кристина Жук и нейната 10 месечан дъщеря Кира се разхождат с количка в парка, в самия център на родния си град Горловка, когато пада първата ракета на укронацистите. 10 месечната дъщеря Кира умира на място а Кристина е с откъснати крака, окръвавена, умираща в нечовешки мъки лежи на зелената трева притискайки с усилия най-скъпото което има - нейдата дъщеря. Дошлите на помощ се опитват да и помогнат, а Кристина само шепти умирайки "Кира, моя Кирочка..." Снимките със сцената обиколиха целия интернет тогава - "Горловская мадонна".

113

Анонимен

преди 6 месеца

А кой казва, че Хамас е убил 1400 човека? Хамас не е съобщавал никакви числа. Защо трябва да вярваме на Израел?

112

Анонимен

преди 6 месеца

До До 106 - "След като хамас избиха 1400.какво очакваше?" - същото, Израел са същите терористи като Хамас, даже много по брутални. Не се бият с терористите ами избиха 4 хиляди палестински деца.

111

Малеее

преди 6 месеца

Голяма солидарност, браво. Как са се побрали на площада толкоз много, не знам?! Жалки напъни са туй. Цитат от статията: 'Хората, които са се събрали на демонстрацията, искат да дадат знак, че децата трябва да играят по площадки и стадиони, а не да бъдат в плен. Те изразиха и надежда, че малчуганите скоро ще се върнат при своите родители"... Те и убитите палестински дечица заслужаваха безгрижно детство, отглеждани от живи родители, само че едни зли чичковци и лелички ги разпарчетосаха с бомби.

110

Анонимен

преди 6 месеца

Голямото реване на *** !

109

Анонимен

преди 6 месеца

Целият арабски свят плюс Иран срещу Израел. Турция, втората най-голяма армия в НАТО не подкрепя Израел. Ал Каида призова да се извършват терористични атаки по целия запад.

108

Анонимен

преди 6 месеца

След като Израел избиха 4 хиляди деца, какво може да се очаква сега от Хамас! Няма да има милост за евреите.

107

До 106

преди 6 месеца

След като хамас избиха 1400.какво очакваше?

106

Анонимен

преди 6 месеца

"Искате ли война между кръста и полумесеца"! - Ердоган пред 1.5 милиона на митинг в Истанбул, на който бяха и представители на повечето ислямски страни. Турция ще обяви Израел за военнопрестъпник и ще го направи пред цялата международна общност. И това става в рамките на НАТО. Скоро в Европа ще стане горещо, десетки милиони мюсюлмани подкрепят Палестина. А Русия няма да се меси, ще гледа от страни.

105

Анонимен

преди 6 месеца

Само Русия и Китай ще останат оазиси на стабилност.

104

До 100

преди 6 месеца

Прегледай се.

103

Факт

преди 6 месеца

Същите бустеризирани сояджии с укро знамената- факт.

102

Анонимен

преди 6 месеца

Ботев, Левски, Бенковски, Караджата са действали с мирни средства с методите на убеждението, не са избивали никой.

101

Анонимен

преди 6 месеца

До Ботев, Левски - "И Бенковски не са избивали брутално жени и деца. " - а Израел избиха и взривиха 4 хиляди деца!

100

яажт

преди 6 месеца

български граждани, на които е платено да излязат!!!!! ха ха ха ха

99

Щерю

преди 6 месеца

Ционизмът е най- големият фашизъм в човешката история! И далеч не всички юдеи са ционисти, поради която причина антиционизмът НЕ е антисемитизъм..

98

Ботев, Левски

преди 6 месеца

И Бенковски не са избивали брутално жени и деца. Обидно е да се сравняват с тероризма на хамас