54

Анонимен

преди 6 месеца

Който пафка да си вземе изпарител. Много добра инвестиция. пести матерял по-малко мирише и няма кашлици. Въздуха в големите градове е в пъти по-вреден

53

Анонимен

преди 6 месеца

Ако Путин и Зеленски ударят по една лула на мира, войната ще спре.

52

Анонимен

преди 6 месеца

Тревоманите са виновни за глобалното затопляне. Изпаренията от марихуаната отиват в атмосферата и после се връщат обратно, проникват в моретата и океаните и напушват животните. После ние ги ядем и така се напушваме чрез тях.

51

Jah

преди 6 месеца

Хората са измислили бонг за пушене на трева бе

50

Тревоман

преди 6 месеца

Пуша трева от яслата и сега съм на 113 години. Дядо ми доживя до 370 като пушеше тревица всеки ден. Веднъж пропусна, щото се разболя, и умря. Синът ми се роди с бонг в ръка и пафка денонощно. Жената вместо магданоз и пипер в манджата слага марихуана на прах. Един братовчед даже си я инжектира венозно, после ходи да дарява кръв и да заразява други хора с тревоманство. Зимно време не се топлим нито с климатик, нито с парно, а се напушваме едно хубаво и спим дълбок зимен сън като мечки.

49

Анонимен

преди 6 месеца

В цигара с растителна маса се развиват до 1000 градуса температура. Всичко което произлиза няма как да е добро. И въпреки това увеличението на риска от инсулт и инфаркат е само 20 %. Сами сравнете с цигарите и алкохола. Що се отнася до психоктивните вещества в марихуаната мисля че са много близко до безвредни с токсичност по-ниска от тази на кафето.

48

до 54

преди 6 месеца

Аз като ударя една тревица Дядо ми става на 99 години, а баща ми на 105 години!

47

Знаещ

преди 6 месеца

Подобни статии само и свалят цената която така или иначе падна драстично след като е легализираха и доста криминални типове останаха гладни!

46

Мразя БеГето

преди 6 месеца

Най простите плебеи алкохолици и алчни ко п елета живеят в тоя соц конц лагер

45

До 54

преди 6 месеца

Дядо ти е доживял до 88, а бащата на баща ти надхвърлил 100? Момче, спирай тревата, че съвсем си се объркал.

44

Живея в NL

преди 6 месеца

Пуша яко топ сортове чиста трева и ми е през Х у А за Бг плебеите.И Ушевите корумпета.

43

Алкохолик

преди 6 месеца

до 53 Точно на сФиня съм пиян, че да не ми пречи да те пречукам като сФиня без да забележа даже!

42

Тревоман

преди 6 месеца

Пуша трева от 27 години и не виждам с нещо да ми е навредила. Преди пушех по 4-5 пъти на ден, сега по един път. Ускорява ми мисловната дейност, усета и ме успокоява. Всичко е личен избор. Тютюнопушенето е по вредно за здравето, но хората масово пафкат, нали!

41

Анонимен

преди 6 месеца

Дядо е на 88 години, и до ден днешен си пуши, средно кутия за два дена. Нищо не го боли, но неговото си е ген, баща ми доживя до 92, а пък неговия баща до 101.

40

Алкохолик

преди 6 месеца

до 51 Бая си се напушил, Снупи. Играя ти един шамар само и си припаднал. Не юмрук- шамар само ти изплющявам и си тотал щета.

39

Анонимен

преди 6 месеца

Това е от бекона и хамбургерите и застоялия начин на живот, едва ли е от марихуаната. Агенцията са в грешка.

38

SnoopDogg

преди 6 месеца

40 Ти си много нахална мека китка ;) Докъто не те на е ба нема да се успокоиш.

37

Анонимен

преди 6 месеца

Абе какво да очакваш от човек, чийто идол е дегенерата Снуупдог???

36

Анонимен

преди 6 месеца

Давайте на добитъка опиум и порнография до откат. Да е отпуснат, флегмав, спрял, за да не може да се защитава. На телетата в кланиците им пускат разреден кислород, с който ги усмиряват и ги правят неспособни да се съпротивляват.

35

Алкохолик

преди 6 месеца

дп 31 Аз имах също такъв съученик в техникума - тревоман. Но при него когато беше напушен мисловната му дейност се ускоряваше. ФАКТ! Изумяваше ни с разсъжднеията си когато беше напушен. Мисълта ми е че някой като се напуши ЗАБИВА мисловно буквално, а на друг му се отприщва мисловната дейност.