63

мак

преди 6 месеца

Всички захапаха Григорова, а изборите свършиха, но не, кофите още са в употреба. От кумова срама цитирате Денков. А днеска.бг колко вулгарни и г.нусни коментара оставя, но трие съвсем обикновени, но които не й харесват на редакцията. А когато банкянския сипеше обиди, кърджалийската и тя нагла, защо така не ревахте?

62

Анонимен

преди 6 месеца

Да кажа само,че рибата се вмирисва от главата.В началото на демокрацията имахме интелигентни политици,които не използваха такъв език,докато не дойде оня,който ни каза:"Аз съм пр.ст и вие сте пр.сти,затова се разбираме".И простотията се понесе като лавина.От оня запис в който чухме каква е председателката/неговата/на НС и как оправя с 200 колегите унгарци и германци.И сега какво очаквате?

61

Анонимен

преди 6 месеца

За да има висок рейтинг един журналист в България, той трябва да пише гадни неща за Русия

60

Анонимен

преди 6 месеца

Ами то ванчето не знаеше къде е Крим! Не знаеше ,че путин нападна суверенна държава,че всеки ден избива мирни граждани и плаши света с ядрена война! А сега клакьорите и плачат и се оправдават

59

Анонимен

преди 6 месеца

Ванчее,той че маслото не става- не става ,ама ти по- не ставаш и от него@

58

Данъчен

преди 6 месеца

До абеНякой от тях ще се пребоядисат немедлено. :)

57

така е

преди 6 месеца

И кой вкара Путин и Русия в кампанията? Избираме кмет на град, а не парламент. Но либерастията така я закъса, че първо впрегнаха *** да мрънка, че сме избирали ЕС или Путин?!

56

те ме на

преди 6 месеца

има много мъка по света, но в България е съсредоточена на 100%, само като гледам коментарите на иначе не толкова лоша статия ми става едно такова мило и гордо, че живея в България и съм софиянец....

55

как да ги опишеш

преди 6 месеца

Квито изборите , знаем кой ги бърка , такива и приказките .

54

Анонимен

преди 6 месеца

Григорова непрекъснато се напъваше да показва каква голяма популистка е и то червена. И на фона на тези напъни про*стееше неимоверно.

53

Радослав

преди 6 месеца

Те затова и партиите толкова си държат за субсидията, че ако трябва да оцеляват само с членски внос са живи умрели! Реално вече се вижда колко е твърдият партиен електорат.

52

Анонимен

преди 6 месеца

Той единият кандидат избяга, сега и като е кмет така ще прави, първо ще ви чипира кофите а след това и ковите на раменете ви!

51

Радослав

преди 6 месеца

Те кандидатите липсваха, вие за кампания. Като изключим София и Пловдив, на всички други места "кандидатите" се бяха покрили, един ден минава партийният лидер, на предварително покрито сборище на най върли членове на партията, избоботва си казванката и си плюе на петите. Общо взето във всеки град и село имаш чувството, че партийният лидер е кандидата навсякъде. Няма личности, няма кампания, има нещо си спуснато от централата и се разчита на твърдият партиен електорат!

50

Българин

преди 6 месеца

До абе "защото натам отива работата" Ееех, ЗАЩО украинците решиха да се борят за свободата и демокрацията си, а не се "съгласиха" да ги прилапа Русия! Защо! Сега никога няма да ви се сбъдне желанието да посрещате с цвета и хляб и сол "асвабадителите". А толкова бяхте чували за събитията от 1944та година! :)

49

Не държава а цирк

преди 6 месеца

Шнур за БФС!

48

Анонимен

преди 6 месеца

До 16 - Че 340 бона пара ло са?

47

Анонимен

преди 6 месеца

До 45 - Имаше един такъв, ама той беше натирен в собствената си фабрика, дето на родата си даваше по 10 пъти повече, нарочно затри няколко майсторлъшки чаршии, само и само да у ирта от глас и да му бачкат за стотинки

46

Анонимен

преди 6 месеца

Отворете днес.бг и ще видите тро0л0ве. Предимно от ППДБЛГБТ

45

Анонимен

преди 6 месеца

И Алелсандър Пупоф ми се дърли ... Смени си заглавието! Вече пуснах оплакване в СЕМ!

44

абе

преди 6 месеца

когато путин се появи на дунава /защото натам отива работата/ тия продажни мишки ще изчезнат из западните сокаци!