17

Анонимен

преди 7 месеца

"Това нещо, ако го пуснат през нощтта, много хора даже няма и да се събудят, заспивайки вечен сън." - Значи, ще го пуснат, хорта нямало да се събудят и ще умрът? Кво?

16

Анонимен

преди 7 месеца

До bl - Ами ако е монархия, трябва да си сменят името на алертите, това е! Не ми ПУКА, как ще реагират в Англия, защото тази страна е в последните си 10 години живот. Докато "функционалността", може да я има при GSM системите, тук се позлва различна система. GSM ще спре д абъде поддържан от повечето оператори в следващите години, защото новите 3, 4, 5G и прочие, не са по стандарт.

15

Бай Дрън

преди 7 месеца

Препоръчвам на тоя, които не са чули и видяли за какво иде реч, директно да си изключат телефона след 12. Това нещо, ако го пуснат през нощтта, много хора даже няма и да се събудят, заспивайки вечен сън. Какмо аха да измислят подобна гллупост?

14

bl

преди 7 месеца

"Казва се точно заради това има "Presidential", защото е за обръщение на президента към нацията." Да бе да. Ами ако държавата е монархия? В Англия имаше подобно нещо наскоро. Как, мислиш, щяха да реагират хората ако бяха получили съобщение от Президента?Текстът изцяло зависи от подателя.А това че старите телефони можело и да не получат съобщението само показва неграмотност! Тази функционалност е заложена в GSM протокола и се поддържа даже и от най-старите телефони.

13

копееето ми пише на

преди 7 месеца

англииски език . алерт , алерт , звуци за 30-50 секунди или 2-3 минути . не знае булгарски, нито какво ме предупреди . за наводнение за село е сандански , след 8 дни Е alert alert wwwiiiiuuuuuuuuu, alert sandasnski city woter on the people , alert alort abort .... имат и писмени грешки , а ми вземат и 30 ст. такса на минута, че ме предупреждават . шах

12

Анонимен

преди 7 месеца

И аз вече съм на мисъл, че требе да си сменя телефона с едновремешен за 5 лева дето се събира в малкото джобче на дънките и да я карам спокойно.

11

Бай Дрън

преди 7 месеца

Аз получих съобщение преди седмица. Но това не е съобщение, а някакъв вой. Хора с по-слаби сърца може да ритнат камбаната.

10

Анонимен

преди 7 месеца

Има лесне начин за махане под Андроид. За iPhone е ... кошмар направо.

9

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 8 - Вземат по 1000 лева на проверяващ, това ще вземат ...

8

Анонимен

преди 7 месеца

само ште ви кажа че това за контрол над масити!!! 5жи ни обива редом сас ваксинити.искат дани вземат дицата дани направят жендари.неможите да контролирвати балгаринат заштото за него масата е свештена тои там се храни а това е за контрол нат масити.

7

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 7 - не ти требе! Куките ш'ти вземат и книжката и колата!

6

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 5 - Дай и аз да шмръкна, от това, дето си взимал тая сутрин ...

5

Анонимен

преди 7 месеца

Да му мислят графенизираните теста е за тях фа поразбутат малко графен а в кръвта! И обмен на данни и пригодност за взаимодействие!

4

Анонимен

преди 7 месеца

"Джартов уточни, че сигналът няма връзка с президентската институция, а текстът е заложен от производителите на операционните системи." - НЕ! НЕ! ГРЕШКА! Казва се точно заради това има "Presidential", защото е за обръщение на президента към нацията. И не е "заложен", ами си е НАЛОЖЕН на производителите на операционни системи, защото иначе не им дават право, да си продават телефоните. И да - идва от САЩ. Само президнтът би трбвало, даможе да се обърне към всеки, така. Не бай Чапай от ПП.

3

Анонимен

преди 7 месеца

Големи яйца.

2

Анонимен

преди 7 месеца

Ммм ... ще пропусна.

1

Kole

преди 7 месеца

Poluchi li