59

За да не сме Хейтъри

преди 6 месеца

Сигурно има нормални полицай в България на най ниско ниво.Но на по високо чак до министъра са корумпирани всичките бок луци.

58

ДГДКомунисти

преди 6 месеца

61 Бананите и свободното придвижване са добра утеха при Бай Тошо и тоалетна хартия немаше само празни магазини глад мизерия и ши ца ни ДСта които репресираха народа докато комунистите го грабят

57

|{УрЗаУшеф

преди 6 месеца

52Е имат го този проблем и в други държави в ЕС се справят успешно даже и понякога ги арестуват нарко организациите за разлика от тук пък и там полицията е от страната добрите не от тази на лошите като при нас.

56

Анонимен

преди 6 месеца

A какво става с визите за САЩ, след 30 години 6лизане на американски гъзоBе, българите могат ли свободно без визи да пътуват в САЩ като западно европейци, или българите са нещо втора категория хора?

55

Анонимен

преди 6 месеца

Поненима банани и свободно придвижване.

54

при Тодор Живков

преди 6 месеца

При Тодор Живков най-голямото престъпление което можеше да се извърши в София беше да свалят и да откраднат гумите на някой автомобил на улицата и да го оставят "на трупчета".

53

а свирки

преди 6 месеца

колко процента от ученичките са правили?

52

Лошоооо

преди 6 месеца

Изоставаме,милиционерите да повишат бройката и намалят цената за сметка на МВР .

51

БЪЛГАРИН

преди 6 месеца

ДОКАТО ПОЛОВИНАТА ГДБОП СЕКТОР НАРКОТИЦИ , ТРИМА ПРОКУРОРИ И ЕДНА СЪДИЙКА СА НА ЗАПЛАТА ПРИ ДВАМА СТОЛИЧНИ НАРКОБОСА....ТАКА ЩЕ Е. ПО ОХРАНАТА И ЛИМУЗИНАТА ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ ...ЖАЛКО ЗА ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ

50

Анонимен

преди 6 месеца

До при Тодор Живков Честно казано, тогава освен волгите и вилите на другарите нямаше и какво чак толкова да се охранява!

49

Живял-видял

преди 6 месеца

Пробвахме цигари и пиячка като ученици. Сега младите имат много по-голям избор. При пазарната икономика има голямо разнообразие от отрови.

48

Анонимен

преди 6 месеца

Около 70% от родителите на учениците не излязоха да гласуват, а ходиха за гъби, ловиха риба, клаха прасе или налагаха жена си!

47

Няма държава в ЕС,

преди 6 месеца

която да не може да изкорени наркотиците ако реши. Какво остава да го направи със съвременните технологии. Но, на кой му трябват трезви и искащи всичко, което им се полага гласоподаватели. Същото е и с алкохола, че и по-страшно.

46

Johnson and Johnson

преди 6 месеца

Ваксинирайте се!

45

ACAB1914

преди 6 месеца

|{ур за Ушеф който прибира пари от наркотрафика с синтетиката и трови хората с *** вместо марихуаната да е легална!Като в цивилизованите държави!

44

Боби Турбото

преди 6 месеца

Малко са ! Искам всички деца да бъдат като мен! Къде е Мечо?

43

Анонимен

преди 6 месеца

Както отбелязах в парламента има зяавени наркомани, нон стоп индийски коноп и доста други неща след това. Нито Гешев ги привика да си кажат дилърите, нито сегашният техен послушко. Интересно мисирлъка и троловете им защо не питат прокуратурата за тях, а вместо това им рекламират концертите със спонсори хартийки райски газ и пуснати дилъри с най новата и дизайнерска модерна дрога пък че била опасна даже и една доза било комунизъм видиш ли.

42

Анонимен

преди 6 месеца

50 ти не познаваш никой не си мърдал от сайта. Дилъра ти носи на адрес.

41

Немаше при БайТошо

преди 6 месеца

Тоалетна хартия.Звучиш като аутист фен на Веселин Маринов.То иначе няма ка да си му фен на тоя стар червен ***.

40

Всички Наркомани

преди 6 месеца

Които познавам са русофили от БСП и Възраждане с дядовци комунисти от ДС.СлучАеност?НемИсла! ;)