63

Анонимен

преди 6 месеца

Не прави чест и достойнство на сглобката че е пуснала трролове които да лъжат и да разводняват форумите в полза на техния кандидат който нали печели.. Ако всичко е честно нека отново да се преброят и хартиените бюлетини и разписките от машините и който печели печели.

62

Анонимен

преди 6 месеца

До 57....Не могат да се проправят с химикал разписките от машините Това е предимството.За да премахнем човешкия фактор.Който на момента е 500 хиляди .

61

Анонимен

преди 6 месеца

Киселова е дребна, продажна и жалка женичка.

60

сърпрайз

преди 6 месеца

Аз пък имам голямо съмнение в хартиения вот и кво правим? Да ги махнем и тях?

59

Анонимен

преди 6 месеца

Защо е цялото това сертифициране и верифициране и целия тоя шум по машините ако разписките се брояха ръчно. Но разписките не се броят ръчно според самия кодекс и отам идва съмнението в софтуера на машините. За да няма съмнение трябва ръчно преброяване на разписките от машините какъвто е закона в САЩ в щатите където има машинно гласуване.

58

Teнгри яко в дупако

преди 6 месеца

Aко Бойко със своите крепостни селяни не ви подкрепи, нема как сте кмет на София;))) Може да се оплачете на арменският поп;))) Защо? Ами, защото държавните органи са държани органи;))) Жалбата още не е написана и веднага излзиа неква Кисела и започва да казва, как работата, няма да стане!;))) Това е държан орган;))) не държавен орган!

57

Анонимен

преди 6 месеца

аре, софето, честито! васко от телепоинт ше ви клати, дано и не ви дава и заплатите ...

56

Анонимен

преди 6 месеца

Аз гласувах кв. Гео Милев рано-рано, към 8:10 ч. В урната имаше само разписки от машината. Чух как единият от членовете на комисията каза - Този е деветият пореден с машината!

55

Анонимен

преди 6 месеца

Стига си лъгал хората разписките от машините не се броят ръчно. Това е по самото законодателство. Брои се само до пет проценнтна извадка.Ти драги или не си рзбрал което не е оправдание или умишлено спамиш и трролиш което е още по лошо ! Обаче незнанието не е оправдание според библията.

54

Анонимен

преди 6 месеца

С машина гипсокартон праиме, шпакловка праиме , боядисваме...Какви толкова за машините.

53

Анонимен

преди 6 месеца

Необразовани и неграмотни трролове нарочно са пратени да разводняват форумите. Това е стил и метод да лъжат и да замазват с лъжи и измами.

52

Анонимен

преди 6 месеца

Разписките от машините се броят ръчно, но не могат да се подправят, толкова ли не го разбрахте това?!!

51

Еми да

преди 6 месеца

Ако може със задна дата 20 години да се препброи ще е идеално....

50

Анонимен

преди 6 месеца

В нашата секция, която е доста голяма (800 избиратели), когато отидох да гласувам на балотажа, в урната нямаше нито една хартиена бюлетина. Нинова, Бойко и Доган да си ядат ушите.

49

Анонимен

преди 6 месеца

До 49...Това е конфиденциална информация ...Нямат право да споделят с трета страна.В случая народа.По традиция от комунизма , народа има право само да гласува.И задължение да мълчи.

48

Анонимен

преди 6 месеца

Значи щом и с хартия можело да има фалшифициране трябва повторно броене на хартиените бюлетини и ръчно броене на разписките от машините все едно са хартиени бюлетини и двата вота се събират за всеки един от кандидатите. Който е събрал повече печели другия го поздравява и край.

47

мен

преди 6 месеца

Предлагам да се разгледат всички недействителни бюлетини на хартия. Да видим колко гласове са унищожени там.

46

Анонимен

преди 6 месеца

Аз предлагам да преминем към ,ръчно управление " на държавата.Дърпаш ,,Гилотината " ръчно , и решаваш проблемите.Дърпаш ръчно и решаваш..Защо трябва да водим толкова дела и натоварване системата и софтуера на ,,специализираната прокуратура".Извеждаш със писък по сред нощ притежателят на имот в Банкя .И ,,ръчно" пристъпваш към присъдата.За дни ще се упраим...

45

Анонимен

преди 6 месеца

До 45...Аз предлагам за ,,ръчно управление " на държавата.Дърпаш ,,Гилотината " ръчно , и решаваш проблемите.Дърпаш ръчно и решаваш...Дърпаш ръчно и един проблем е отстранен.И река на татъка , на всеки километър....

44

тАп си

преди 6 месеца

А с хартията не може да има никакви фалшификации нали? Само 30 години го гледаме тоя филм...