122

Анонимен

преди 6 месеца

Според тези таблици, Ваня Григорова печели изборите.

121

Анонимен

преди 6 месеца

Абе ясно ! Всички "политици" и "партии" печелят ! Само Народът губи !

120

Анонимен

преди 6 месеца

кога разбраха че са висшисти? хахах и че са по млади? и че са по млади не значи автоматично висшисти,а и какви висшисти имаме... всичко цъфти и връзва с такива висшисти

119

One s

преди 6 месеца

Е, и то във България най много по глава на, населението сме с генерали, професори, доценти..... И СМЕ ПОСЛЕДНИ ВЪВ ЕС

118

Анонимен

преди 6 месеца

Комунизма си отива,спете спокойно деца!Кой не скача е червен! И каква я докарахме след тридесет години,червен принц срещу жена с ясно изразени леви идеи!

117

Обективен

преди 6 месеца

Ами младите не са били родени по времето,когато държавата беше разграбена от псевдодемократи , а чичото на Терзиев искаше " танковете да дойдат" за да смажат протестите, които за съжаление облагодетелствуваха определени личности и партии.

116

Анонимен

преди 6 месеца

131 Софиянци нямаха избор, защото трябваше да избират между ДС и БСП. Васил Терзиев изобщо не е десен кандидат. ДБ отдавна не са десни, а ПП са леви либерали, непредставени в ЕП.

115

А Вие от кои сте?

преди 6 месеца

Висшистите гласували за Терзиев, протестният вот обрали недоволните от статуквото, а неграмотните от ДНЕС обрали ПРОТЕСНИЯ вот!

114

Анонимен

преди 6 месеца

И при кметицата са толкова!

113

Анонимен

преди 6 месеца

То и при копейкин беше така. То вишистите в България с лопата да ги ринеш. Всеки може да е вишист. Плащаш и си ОК. Хората , уважаеми автор на статията не се делят на вишисти и не, а на читави или не. Тези , който не гласуваха са читави хора, защото не вярват на политици. Не може идеята за смяна на системата да е така опорочена, че този да е кмет на София. Софиянци , които са гласувалиса *** , даже и да имат 10 висши. Срамно е за ДБ, те се борила срещу комуната, а кво стана?

112

Анонимен

преди 6 месеца

В София имащите право на глас са около един милион и сто хиляди,гласовете които получи червеният принц са едва 175 хиляди!

111

Диоген

преди 6 месеца

Много висшисти докараха и ИТН като първа политическа сила преди време! После никой от тях не се похвали с този избор, а и нямаше защо! Когато Трифонов изпя "Време е някой да изхвърли бо.клу.ка", едва ли е подозирал че благодарение на него, точно такива "вносни инертни материали" ще опипат ВЛАСТТА! Сега добре ли се получи, Славейче?

110

Германец

преди 6 месеца

Чебурашките си мислят, че "умнокрасив" е обида. А то всъщност е описания на реалността. И сме по-умни, и сме по-красиви от вас, друзя :) В матушката може и да минете за средно интелигентни, но в Европа копаете дъното.

109

Анонимен

преди 6 месеца

Всички римляни гласуваха за Ваня Григорова .След като Борисоф ги заплаши , че най опасния им враг е Терзиев.Противник на държавата.И всички държавни издръжки

108

Анонимен

преди 6 месеца

Всички римляни гласуваха за Ваня Григорова .След като Борисоф ги заплаши , че най опасния им враг е Терзиев.Противник на държавата.И държавната издръжка.

107

Подвеждащо заглавие

преди 6 месеца

"80% от вота при Терзиев идва от висшисти" втълпява "80% от висшистиТЕ гласува за терзиев", което НЕ е вярно. Едно време така написаха и за трайчо трайков. Ако има 5 човека гласували за Терзиев и 4 са висшисти, ще важи същото заглавие, но висшистите са хиляди, а за него ще са гласували само 4. Хитро, но долно! Глауват САМО 20% и ти нямаш и 50% (заради "не подкрепям никого")! Т.е имаш под 10%! Или в числа-170 000 от над 1.5млн! И ти обясняваш "80% са висшисти", а трябва да се скриеш...

106

Трансформъри

преди 6 месеца

Макрон е намерил начин да превръща муслюманите в дървеници-репликатори с изкуствен интелект.

105

Анонимен

преди 6 месеца

На екзит пола всеки може да каже, че е вишист. Даже всеки може да каже, че е завършил Харвард. Документи никой не ти иска. Имайки предвид колко са лъжливи шарлатаните издигнали Васко Ухото внук на убийци - колко му е да са излъгали на паралелното преброяване?

104

Анонимен

преди 6 месеца

Русофилите обезпокоени за Западния строй.Бил в криза...Абе русофили объркани.Винаги на Запад гледате.Що не отидете в Русия.Любимата ви страна.Там ядове няма да имате.И живота е кратък.

103

Украйна

преди 6 месеца

Позорът на западния военно-промишлен комплекс! 170 милиарда военна помощ за Уркайна, колкото 3 годишни военни бюджета на Русия - това какво е? Вече никой не знае какво да прави.