61

топ лъжец

преди 6 месеца

борисов е най големия подлец в българската политика. предаде всеки който имаше някаква работа с него и най вече собствените си хора.

60

Боко

преди 6 месеца

се прави на меше всяка вечер с Джак и кола, кой знае колко записи ще излязат за арменската П_К_П

59

Боко

преди 6 месеца

се прави на меше всяка вечер с Джак и кола, кой знае колко записи ще излязат за арменската ***

58

Анонимен

преди 6 месеца

И колко общо е населението в твоите села и паланки, където се мъчиш да ни заблуждаваш? Такъв голям град като Пловдив го взе с 20% от Столипинов о!! Хайде стига с неговите фалшиви изцепки!! Знаем ги твоите ромеи - избиратели!

57

ЯМБОЛИЯ

преди 6 месеца

До Анонимен 54. За Борисов сте прав,но за статистиката не. Истината е че София и Варна заедно са 21,8% от живеещите в България,а не тези локуми,които разтягате. Занимавам се много сериозно с урбанистична статистика и говоря само с проверени числа и цифри. Бъдете жив и здрав.

56

Варненец

преди 6 месеца

Тоя ни нарича мафиоти.ела да те гепна.

55

Вождов

преди 6 месеца

На Бойко трябва от сега да почне строителство на мавзолей и неговите паметници. Той ще счупи рекорда по управление на Путин. Бойко вожда дърпа конците на цялата държава.

54

Анонимен

преди 6 месеца

Не знаех, че Путин е участвал в нашите местни избори!! Защото Бойко Борисов се изцепи, че имало партии, които са подкрепили Путин, Този, докога ще го търпят неговите роби, с глупостите, които ръси.

53

...............

преди 6 месеца

Като има п.атоци да гласуват за него и киро лъжеца, тази държава няма да се оправи.! Стани ти,да седна аз,па после пак заедно ще краднеме! *** народ,слаба (никаква) държава! Тежко ти и горко, Българийо!😡😪

52

Ралица

преди 6 месеца

3 год разруха от промените които желаеха юмруците отровите божковистите промените Някои си уреди ха лукс до живот а България какво развитие има за тези 3 год кои държавници кои политици успешно работеха за държавата Излезте навън вижте животът Борисов та Борисов А тези с какво показаха доказаха че работят за държавата с какво само едни и същи лъжи 170000 гласоподаватели в София за ДС червеното милионерче София има и други българи

51

Анонимен

преди 6 месеца

То само София и Варна са над половин България на какви ни прави тоя

50

Анонимен

преди 6 месеца

Както знаем, при война загубиш ли столицата си, губиш войната, без значение, че останалата може и 90% от територията ти да не е завладяна. Не случайно миналата година в самото начало на войната руснаците се насочиха към Киев. ГЕРБ колкото и областни градове да са спечелили, загубиха София, а това значи, че са загубили войната. :)

49

Анонимен

преди 6 месеца

За Варна къв е коментара!!! С един удар два заека!!! Браво варненци!

48

Мдааа

преди 6 месеца

В Сливен сте първи...та за това ударихте рамо и на ванчето!

47

ЯМБОЛИЯ

преди 6 месеца

Бойко имаш ли акъл. Нашият кмет Валентин Ревански няма нищо общо с никаква партия,макар да е издигнат от ,,Пряка Демокрация,,. Първия мандат Ревански не е ходил на партийни сбирки на никаква партия,а цялото си време и енергия отделяше и отделя за развитието и благоустройството на ЯМБОЛ. И без ГЕРБ Ревански щеше да е първи. Когато гласувахме за него никой не мислеше за никаква партия,защото партията ни се казва Валентин Ревански. Доказателство са 79,15% които той взе от първия път.

46

Хе хе

преди 6 месеца

Няма как до вчера да разправяш, че нема да се гушкаш с ПП/ДБ и после да го направиш. Значи си лъжец! Няма как и до вчера да си се гушкал с ПП/ДБ и днес да сте противници. Значи отново излъга! ПП/ДБ изпраха Бойко и вече е Нов човек, Неопетнен като ангелче. Баце, Кирил и Делян си разделиха страната, а тълпата тъпо мучи или се дърля помежду си :) Тия са мошеници!

45

До Ралица

преди 6 месеца

3г разруха от служебните правителства на Радев.

44

Ралица

преди 6 месеца

Близо 600000 българи гласуват за Борисов гласуват за ГЕРБ въпреки невижданите атаки ХАЙДЕ още лъжете Това са българи които живеят и работят тук в България плащат данъци писачи на лъжи и обиди по сайтовете вижте себе си

43

Анонимен

преди 6 месеца

Тиквата снощи ,вика че ПП-тата са се съешили с Възраждане и БСП и това им било сглобката.А той ама в никакви сглобки не бил участвал .Представи си къв тъp трябва да си да отидеш да ръкопляскал на тиквените тъпотии.

42

Анонимен

преди 6 месеца

*** мръсен! Ще говори той за мутри! Ами ти какъв си бе ***? Възраждане са ти виновни. И аз така си мисля да! Не можеш да понесеш, че постепенно губиш силите си! В затвора ти е мястото