20

Баш

преди 7 месеца

Голям смях е като чета коментари за Великобритания от хорица,които в най-добрия случай ,са ходили само на екскурзия до там.Вие не ги мислете британците- те винаги ще са по-добре от нас,в БГ

19

Анонимен

преди 7 месеца

Евреите изсмукаха жизнения сок на целия свят. Лихварството превърна хората в роби. Всяка една държава е затънала до шия в дълг. Повечето граждани или поданици на всяка една страна около света е до шия в дълг. Защо? Защото евреите ни заробиха финансово. Турското робство в сравнение с еврейското робство е райски период в историята ни. С димни завеси прикриват истината да не я видим гола, такава каквато си е. Но днешните ни дни са все още хубави в сравнение с тези, които идат.

18

Анонимен

преди 7 месеца

Наложиха ни техния модел ! Ние си обърнахме гръб на нашенското ! Ако сега имахме села като хората , свеки да си прибере по едно прасе във фризера , да си направи суджуци , да си сложи зимнината , нямаше изобщо да се плашим от рецесия и всякакви такива западни глупости

17

Анонимен

преди 7 месеца

ЧЕСТИТО АНГЛОСЕКСОЛОНЦИ ЩЕ *** ОТ ГЛАД

16

Анонимен

преди 7 месеца

Да, на англетата не им е много добро положението но то е по скоро заради това, че излязоха от ЕС, а не директно заради санкциите наложени срещу колхозниците.

15

Анонимен

преди 7 месеца

Кефи ме руснаците как наляха парички в политическия популизъм във Великобритания и успяха да изпързалят тези бaлъци, че ще им е по-хубаво извън съюза. Някви като Фараж които са аналог на нашичкия Коци си напълниха джобчето и ако ви питам от колко време не сте чували никаква новина за него, ще се окаже, че много от вас дори са забравили кой е той. А Британия продължава да затъва. И това само може да радва руснаците. Така ви лъжат и вас, че ЕС било нещо лошо.

14

Анонимен

преди 7 месеца

Да им честит брекзита и дано не се върнат повече в Европейския.

13

Анонимен

преди 7 месеца

Добре ве копейки, само не разбирам що никой не се изнася за Мордор като там всичко цъфти и връзва? Дали пък тази лека рецесия от 0,1% спад в БВП в ЕС е очаквана след преразпределението на пазарите и е нищо в сравнение с мизерията в Мордор? Как 2 мил българи отидоха да работят в ЕС през годините а ни една копейка дори и не си направи труда да иде при путинака? Е, явно сега е времето, бегайте докато е време при путинака и ни оставете и таз зима пак да мрем от студ и глад в Европа.

12

Анонимен

преди 7 месеца

Туриха индиец за премиер и положението им стана в пъти по-зле от това в Бхарат. Бхарат е трета икономика в света след КНР и ФАЩ.

11

Чакайте...

преди 7 месеца

...сега. Едва до вчера ми тръбите, че всичко било перфектно? Сега пък не било?

10

Анонимен

преди 7 месеца

Наглобритания вече е в рецесия, но лихвите и безработицата не са най-страшната беда. Инвазия от дървеници трови живота на обладателите на високи технологии, цивилизовани наглобританци. В борбата с дървениците, само обладателите на високи технологии, цивилизовани жители на Париж са по-зле от тях.

9

да

преди 7 месеца

след германия, англия е на път да обяви рецесия - жертвите на безумните санкции срещу руснаците ще растат, а всъщото време икономиката на русия е в прогрес!...вола като рие, хвърля на гърба си!

8

Анонимен

преди 7 месеца

Какво стана то, мислехме ще ни заменят с роботи а то се оказа ще ни риплейснат с мигранти!

7

Ококорен от Очуда

преди 7 месеца

От статията не се разбира кой припаднал - Русия или великата Британия? Беше ни казано че Русия припада, но като гледам данните за безработица и инфлацията във великаята Британия и че припадащата Русия не може да намери достатъчно работна ръка и внася работници от средоазиатските държави и Северна Корея, нещо се обърках.

6

Анонимен

преди 7 месеца

Ами ние за три години загубихме 70 % от дребния бизнес . А сега предстоят и други фалити . Не знам дали знаете кво става в САЩ с банките но по добре да не знаете . Като влезем в еврозоната ще се вдигнат лихвите и ще трябва да фалират арендаторите и сроители . Пречините са от членството в ЕС и нато . Скъпи торове и свиване на потреблението за да има за усвояване . На хората телевизорите им говорят обратното на това което става по света . Само членството ши ва опрай .

5

Англия

преди 7 месеца

Знаеше какво ще стане, затова индиец е президент а не някой който е Крал. Сега като стане напечено - прилепа е виновен и готово! Стари методи с нови герой. Няма някой от кралете да е виновен . Мислите ,че това не се вижда отдалеч когато си на високо ли?

4

до 1

преди 7 месеца

Само да обясним, че рецесията в ЕС е да не си купя последния модел Ауди, а да си карам това на 3 години и да не отида 10 пъти на почивка, а само 5. А в Русия ежедневието е малко по-разнично- брутална мизерия.

3

нормално , с брекзид

преди 7 месеца

и рецесия , а с помощи за украинците .

2

до 1

преди 7 месеца

Русия е приключила отдавна. Държава от третия свят, в която нормално живеят една шепа хора в големите градове (които в момента ги е срам, че са руснаци).

1

Public enemies

преди 7 месеца

Туриха индиец премиер и положението стана като в Индия.