64

Смятай

преди 7 месеца

И това въпреки всякаквите опити за опорочаване от страна на ЦИК,ДАНС-Манс и последния да затвори вратата...

63

Бит като маче дувар

преди 7 месеца

Бойко е бесен, че промяната го ИЗСИПА от бой,

62

ППДБ направи ПОДВИГ

преди 7 месеца

Голям ПОДВИГ е това да спечелиш с толкова айдуци, фиксирани в едничката цел да се провалиш (Коалиция Лукойл: ГЕРБ, ДПС, БСП, Възраждане, ИТН, АТАКА, Движение Русофили, БКП, АБВ и други). И сега тролoвете на тези партии ще ми нацъкат минуси, но това няма да промени истината, която описах горе.

61

Анонимен

преди 7 месеца

и това въпреки саботажа на цик, която не осигури подходяща хартия за машините

60

Анонимен

преди 7 месеца

Ще управляват заедно с Герб. Както и в парламента. Не очаквам промени, нито да пипнат някоя от схемите, единствено може някои от тези, които не рефлектират на основните им коалиционни партньори, ДПС и ГЕРБ.

59

Анонимен

преди 7 месеца

След 2-3 дни очаквайте мутрафоня да обяснява каква велика изборна победа за герберастията е това и как отаналите са загубили.

58

Мургьо лилав венец

преди 7 месеца

Ваня Григорова не успя да спечели дори с гласовете на Тиквата.

57

Сериозен Триумф!

преди 7 месеца

Аз да завиждам на ГЕРБ? Нещо си се объркал. За да им завиждам, трябва да легитимирам кражбите им като успех, но не е така. Аз презирам кражбите на ГЕРБ и съм щастлив, когато ГЕРБ губи общини, защото няма да може да краде. А когато са изгубили кажи-речи ПОЛОВИН БЪЛГАРИЯ в лицето на СОФИЯ, ВАРНА, БЛАГОЕВГРАД и ПАЗАРДЖИК, радостта ми е още по-голяма. Браво на ПП - сериозен триумф. Господин Петков има повод за празник днес! Честито момчета!

56

Боко

преди 7 месеца

До 52. Глу.пак променлив, я виж колко от тези 3 милиона са гласували за вас и тогава скачай. И трябва да целувате оная работа на Боко, че ви подари и двата града.

55

Реалист

преди 7 месеца

До сериозен триумф. Хе-хе, нещо завист май усещам. НЕ Е на Галъп, глу.пак, а на ЦИК. ФАКТИЧЕСКО положение

54

Анонимен

преди 7 месеца

Ако тиквата се беше съгласил кметовете да имат по два мандата макс щеше да е мъдро решение.Щеше кметовете по места да карат два допълнителни мандата и да се даде шанс на други след това.Но по комунистически обичай ,дето се е учил от бай Тошо тръгна да неглижира демокрацията.И реши че е ок кмета да е пожизнен ,да няма лимит на мандатите ,да няма гласуване с машини .И накрая народа праждоса герберските кметове.

53

Анонимен

преди 7 месеца

взимам един произволен район от горните например Илинден ПП-ДБ - 46%, ГЕРБ-СДС - 40% сумарно 2-та резултата е 86 %, което означава че не подкрепям никого са били 14 %, аре стига бе, наистина ли вярвате че 14 % ще отидат до секцията за да гласуват с "неподкрепям никого", пълна алабалистика на шарлатаните

52

Анонимен

преди 7 месеца

Разбирам защо Борисов е ядосан - Терзиев му отвя и двамата кандидати като смерч тоалетна хартия.

51

Герберски трол

преди 7 месеца

До 52. И ти ли с тази смешна опорка? Айде сега други числа - гласували за ГЕРБ 500 000, за "промяната" по-малко от 200 000. Как е?

50

Сериозен Триумф!

преди 7 месеца

До Реалист - картите на Галъп си ги гледай ти. Аз имам по-важна работа.

49

Брех

преди 7 месеца

БСП само 3 района, пък кандидат-кметицата им на балотаж с -5000 гласа от поста. Явно Григорова се е справила изненадващо добре, почти отлично. Дали е защото София по принцип си е женско име и хората посвикнаха да гласуват за кметици или друго?

48

София отново е синя!

преди 7 месеца

Честито софиянци!

47

Реалист

преди 7 месеца

До сериозен триумф. Хи-хи-хи, ама ти как го разбираш това "ПП триумфира навсякъде"? Ти разгледа ли картата на България да го видиш това "навсякъде"? А бе, тва променкаджиите съвсем сте превъртяли.

46

Анонимен

преди 7 месеца

Хайде сметнете като население колко са взели ГЕРБ и колко ПП-ДБ! Само София и Варна са 3 милиона души! Промяната направо отвя ГЕРБ на тези избори.

45

Томи Гьобелса

преди 7 месеца

Томи Думчията да поема съешавката ГЕРБ-СДС, преди да се е разглобило заради грешното управление на Буци.