41

Анонимен

преди 6 месеца

Проблеми ще прави и водачката от Крушовица. Остана встрани от голямото папо и няма да се примири с това.

40

Проблеми ще имат

преди 6 месеца

с по-ниските слоеве на БСП. Защото при капитализма важи павилото "Малки мaймyнku - малки банани, големи мaймyнku - големи банани". По-наивните си въобразяват, че е възможно да има равенство и недоумяват как така в БКП/БСП винаги е имало привилегирована прослойка, на която западните милионери могат само да завидят, а същевременно десетки хиляди пенсионери и обикновени трудещи се, членували и членуващи в БКП/БСП мизерстват. На тази база ще са разравиите, но върхушката както винаги ще надделее.

39

Анонимен

преди 6 месеца

Е то Терзиев няма да управлява, а татито му и роднините от ДС ще управляват, това е ясно. Терзиев кво може да направи като разглезено детенце? Освен да въведе задължителна физзарядка паневритмия, нищо друго. ДС няма да му остави правомощия за нищо, той е само фигурант.

38

Анонимен

преди 6 месеца

Избopитe ca фалшифицирани и мaниnyлиpaни. Hoвият, нaлoжeн ни oт nocoлcтвoтo kмeт e нeлиrитимeн и нeзakoнeн. Иgвaт npoтecти и бyнтoвe cpeщy мapиoнeтнaтa влacт и koлoниaлния rнeт...

37

Анонимен

преди 6 месеца

Дпс ще управлява Пак -къв терзиев ,кво пп,дб.....

36

Анонимен

преди 6 месеца

До 35, защото БКП имат много силна пропагандна машина. Колко кирливи ризи извадиха на парцалесата? Нито една. А тази я взеха, защото е много зла. Брутално злобна. Само ѝ вижте физиономията по интервютата, които дава.

35

Анонимен

преди 6 месеца

Важното е, че София е свободна от комунистическата мафия ГЕРБ!

34

Анонимен

преди 6 месеца

До Приказката свърши... ДС са само инструмент на влас. Най-много пари имат реститути и западни банки забогатели от обедняването на бг които се принудиха да им плащат наеми в софойски имоти. Такъв е и Терзиев и Цветанов и Борисов от МВР които вардат богаташите и забогатяха за сметка на бг..

33

Унищожават ни

преди 6 месеца

Полицията убива масово Българи и си мълчат за Ромите(Джипси) - масово забогатяват!Заповедта е от САЩ и ЕК, ЕС! Мария Габриел да си каже! Проверете си за ДЖИПСИ в Главна Прокуратура - съществува явен теч и фалшиви заповеди към МВР!

32

До аха

преди 6 месеца

София не я мисли.Не знам защо софиянци да са виновни за положението в останалите градове... аз само се чудя..проблем, е че нечий дядо е бил от ДС, но не е проблем,че зад Ваня- Газпрома е БСО, което е съставено предимно от бивши ДС-та.Дамммм ...много логично.

31

Анонимен

преди 6 месеца

Ниновицата сега ще вдигне мерника на новата, защото ще я възприеме като конкуренция.

30

До 24

преди 6 месеца

Много вярно! И БСП, ГЕРБ, ВЪЗРАЖДАНЕ, ИТ и и.т. А спечелиха шепа хора от ДС. Каква стана тя?!

29

аха

преди 6 месеца

На софиянци им предстоят интересни времена. Няма лошо, нека малко и те да видят такива времена. Че от 35 години за тях е социализъм /за някои и комунизъм/, пък за останалите българи си е див капитализъм. Сега и за тях ще стане капитализъм, под мъдрото ръководство на порозовелите другари от ДС. И Асан като извади голямата балтия за данъците.

28

Прозорлив

преди 6 месеца

С много зор, но все пак успяха и ни набутаха машините и своята "ала-бала" (запазена марка на Киртака). Това са резултатите - храненика на ДС, целия облечен в бяло и чист като сълза, демократ по рождение и случайно богаташ, с вазелин се докопва до властта, а тези зад него до цицка, от която да смучат яко.

27

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен Терзиев какви постижения има. На 20 г. рентиер от наслетсво и софийски имоти без година трдов сташ/.

26

Ваньо Терзиев

преди 6 месеца

И двамата не стават. Какви постижения има след като цяла кампания не успя да каже защо е използвал кинтекс за старт? Не искал да създава фирма? Защо. Много ли е сложно? Нали не иска да го свързват с техните. Ама май в началото не е имал против? Взе всички за балъци. Жената пък съвсем не знае в какво време. Тя едва ли не заговори срещу парите. Какво, ще изчезват ли както обещаваха комунистите през 70-те? И Василчо няма ораторски умения. Каквото и да прави, не може да го разкаже добре.

25

Анонимен

преди 6 месеца

100 хиляди избиратели е много малко за София. Пипи нямат и калинки и в районите където са само герп. Топлофикация бургас софийска вода и метро са с огромни дългове.

24

Анонимен

преди 6 месеца

ИЗМАМА В СОФИЯ.Поредните лъжи и манипулаций на пеевски-борисов

23

Анонимен

преди 6 месеца

Ще ревете за даскалицата по руски. Нейните схеми и измами ще ви се сторят нищо пред замаха и мащаба на бивщите комунисти. Някои си мислят обаче, че след тия избори почва ново летоброене в сф и ще станем като Сингапур :)))). Какво стана с прекрасната идея на пп дилърите да влизат в списък. Дайте да ги направим и спонсори

22

Анонимен

преди 6 месеца

Специално в София, ПП/ДБ спечелиха сами срещу всички, тъй като за Григорова гласуваха и БСП, и ГЕРБ, и ИТН, и Възраждане... Само тези от Синя София подкрепиха Терзиев, но те така или иначе не са фактор! За това победата е наистина огромна, макар и само с процент и половина!