27

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 28. Те рабират под "сплотени" че всички се познават...а не че си помагат задружно във всичко и правят всеки месец манифестации, ходят всяка неделя всички на църква или заедно се изправят пред някакви трудности. В днешно време думите са само думи и са изгубили напълно смисъла си.

26

Анонимен

преди 7 месеца

Имотите в София са балонизирани от необмислено строителство при ниски лихви . Ако инфлацията спадне или лихвите се вдигнат балона ще се спука . Ако има голяма инфлация при ниски лихви само тогава няма да се спука но това е малко вероятно . Бууммм :)

25

Анонимен

преди 7 месеца

"Хората са по-сплотени..." Муцка, аз ако исках да се сплотявам, щях да тръгна по секти, или да стана масон в града, а не да ходя на село. На село съм, защото не искам да има хора около мен, камо ли да се сплотявам с тях.

24

Анонимен

преди 7 месеца

До 4 годони се очаква, че ИИ ще остави без работа инпрепитания над 65% от човечеството, така чееее ....

23

Боко Т.

преди 7 месеца

100% с елянин :)))

22

Анонимен

преди 7 месеца

До 16 - Нямате си лидер, явно ... Намерете си.

21

Q

преди 7 месеца

Живеея на село от 2 години и засега е добре,да има има недостатаци и то предимно е социалната среда,щото и хората по селата станаха "градски жители"-не работят ,няма развлечения,но има спокойство,няма с кого да си кажеш две думи,всички говорят за овце,жито,земя,клюкарство ,жени(то и няма)),но иначе ще ти помогнат дори без пари,ако ти трябва някой кран да сменят,да отрежат нещо.Засега ме устройва да живеея в село. Града е на 25 -30км ,за 30 минути си там,преди ходеха на работа по 90-120минути веч

20

Анонимен

преди 7 месеца

До 23 - Нито сме в Китай, нито играем на тейните пазари...

19

Още за имотите

преди 7 месеца

Двама големи китайски предприемачи, Country Garden и Evergrande, се оказаха финансово неплатежоспособни и вървят към фалит. Поради наличието на така наречената практика на финансиране в сянка, общият дълг на тези две компании, както и на още осем, които са сред 10-те най-големи строителни компании в Китай, е около 27,55 трилиона долара, т.е. един и половина пъти годишния БВП на страната

18

Анонимен

преди 7 месеца

До 9 - Разбрахме та. Хващай си гората!

17

Съдбата на имотите

преди 7 месеца

Последните официални данни показват, че 100-те най-добри строителни предприемачи в страната отбелязаха рязък спад на продажбите през август с 33,9% в сравнение със същия месец на миналата година.Този срив в продажбите се наблюдава на фона на факта, че според препоръките на Китайската народна банка местните кредитни институции вече издават ипотечни кредити при средно 4,1% годишно, докато мнозинството вече са изтеглили такива заеми в размер на малко повече от 1% повече.

16

Анонимен

преди 7 месеца

до 18 Великият Тодор Колев казваше: Всички сме от село, само че някои не си го признават!

15

до селянка

преди 7 месеца

Права сте! "Селският" манталитет си е един от минусите, но с времето ще еволюира..., да се надяваме! -))))

14

Анонимен

преди 7 месеца

Селяните винаги си ги влече обратно, отдайте се на инстикта си и го послушайте, върете се обратно там!

13

рендету

преди 7 месеца

На този етап от живота на съвремената ни цивилизация хората се "умориха" от свръхконтактите си със себеподобните си в големите мегаполиси и постепено, но уверено започват да търсят тишината и спокойствието на малките градчета и селца!

12

Анонимен

преди 7 месеца

Като ви гледаме само какви кметове избирате, направо ни е страх да си помислим къде ще пожелаете да живеете.

11

Варненец

преди 7 месеца

до 8 Аз се чудя на моя работодател. Има сигурно 2 милиона лева в банката поне, но си купи апартамент ново строителство 100 квадрата за 150 000 евро в гръцката махала във Варна. Ми дай ги за къща на брега на морето вееее. И като му казах това...казвам му го от много време понеже сме много близки от години и той: Прав си, ще го продам.

10

Анонимен

преди 7 месеца

"Предимствата на малкото населено място са, че тук хората са малко по-сплотени и имат общи интереси. От определен месец от годината всички ги интересува дали са станали доматите" ... Sigh ...

9

...

преди 7 месеца

Преди 3 месеца си купихме къща на 15 км от Бургас. Връщане в това гнездо на усойници НЕ! Да, хората на село са сплотени, помагат си, щастливи са, спокойни са. Работя си от вкъщи, после влизам в градинката. Сами си оправяме къщата и е удовлетворяващо и зареждащо. Спокойствието тук е незаменимо. Според мен само хората, които не могат да работят отдалечено ще останат в градовете.

8

тТт

преди 7 месеца

Бих предочел да живея в къщичка с двор на 15-20 км от града, но уви...