83

Майка Русия

преди 7 месеца

Идвайте братушки! Освободете ни от робията на ФАЩ. Корпоративния западен камшик плющи безпощадно по гърба ни вече 30 години. Нищо не ни остана. В управлението са полуграмотни лакеи и слугинаж като Кирчо Петков тъпира и Ицето Иванов грантояда. Положението е много зле. Единствено Майка Русия може да ни помогне както винаги го е правила.

82

Сънувах БУЛАВАТА

преди 7 месеца

Ще се събудим рано една сутрин, още преди изгрев, но ще видим, че слънцето вече е изгряло. Ядреното слънце! Секунди по-късно ще ни помете вълната! В последния си миг живот ще съжалим че сме дръзнали да застанем срещу майката! МАЙКА РУСИЯ!

81

Анонимен

преди 7 месеца

Както каза наскоро един сръбски свещеник: Сърбия и Русия - брат за брата, на небето Бог, на земята - Русия. Върху Сърбия се оказва огромен натиск да се присъедини към санкциите срещу Русия и да признае Косово, в замяна и обещават някога да я приемат в ЕС. Но сърбите никога няма да предадат родината си в Косово и Русия. Сърбите чакатии Русия да завърши победоностно военната операция и Русия в пълен мащаб да се върне на балканите и миропорядъка на балканите да се промени. Русия пожелава на Сърбия да се държи, да не бърза, и всичко ще стане с времето си.

80

Германия и Франция

преди 7 месеца

щели да "сцепят от бой" Русия?Опитвали са се,знаете резултата.За РФ те са точкови обекти,а за тях РФ е пространствен обект.Вероятно тактическите им оръжия са по-качествени от руските,но ще се загубят в безкрайните степи,а има и тежки стратегически оръжия.Нали не вярвате,че ако руснаците губят във война с авангардни НАТОвски страни,ще се откажат от атома.Руснаците не вярвам да настъпят на Запад с пехота,ще бият с ракети.Дори да им ги свалят,щетите ще такива,че край на Земята.

79

Укрия оттече

преди 7 месеца

Украйна разпраща призовки на десетки хиляди Украинци избягали от конфликта и почиващи си по СПАтата и курортите в Западна Европа. Такива ги арестуват и по бързата процедура ги екстрадират обратно към родината им където след 1 седмица обучение ги хвърлят на фронта да гинат в името на това върхушката в Кремъл да продължи още седмица още две да усвоява военните помощи на ФАЩ и компания. В Ирландия например се знае за поне няколко такива случая.

78

Не знам за булавата

преди 7 месеца

обаче гледах видео как десетина Брадлита и Леопарди се бяха засилили да пробиват Руските отбранителни линии но попаднаха в минно поле. Лансетите ги засвяткаха яко! После артилерията! Нацистите излизаха с крясъци от горящите Брадлита, някои от тях горяха като факли. Един се натъкна на мина и се срина. Друг войник отиде да му помогне но мина му откъсна краката. От цял взвод хора дали и 10 оцеляха не знам.

77

И засвистяха

преди 7 месеца

И засвистяха небесата! Булави прорязват тъмнината. Буданиов в кома е в Берлин, Залужни веч почива в мир.

76

КуКлус

преди 7 месеца

Да тестват направо по Украйна .......и както е написано по надоло .....очаквам "Посейдон" да надигне морето край Краваристан ! Всичкото зло идва от там !

75

Прост и най-прост

преди 7 месеца

До 67 Добър човек А Русия защо прави ракети, а не земе нещо да допринесе за добруването на човечеството, да подобруваме малко така, примерно да земе да раздаде нефта и газта и ресурсите *** Русия, не може страна с толкова малко население да притежава ресурси които са за целия свят, а? Тия ресурси са за добруваме в света . . . А ти дари ли по три заплати на Украйна? Първо за руския народ (доста изостанал) и след това, ако има за другите! Питин не е предател, а вече капиталист!

74

Анонимен

преди 7 месеца

Един производител на оръжие,каквато е Русия.Не спира и не спира да се усъвършенства във военното дело! Измина година и повече от половина,от началото на войната в Украйна! Русия загуби много военна техника в борбата срещу нея с дронове! Ето че Русия успя,за кратко време да разработи различни дронотипови разработки! И днес Украйна се страхува от този факт! Ами това е разликата,при военни действия,да вадиш от склада оръжие което е подходящо според случая и да действаш,вместо да го просиш и го изпо

73

14

преди 7 месеца

Каквото и да изстрелват винаги ще бъдат на опашката, такова им е мисленето.Когатопочнат да правят филми, музика и др. неща тогава може и нещо да променят, иначе НЕ.Американците подсъзнателно са в главите на всеки с техния шоубизнес, който както иска да го разбира.

72

Анонимен

преди 7 месеца

В Русия има един виц "Каквото и да произведем, накрая се получава АК"... То за народа никой не мисли там още от времето на СССР. Мисли се само за армията.

71

до 79

преди 7 месеца

До ДА СИ ПРИПОМНИМ: Да де, ама по-добре да са на руски капиталисти, отколкото на западни такива. Ти какво предлагаш на Путин, да каже - елате янкита да ни ограбите нефта ли?

70

Анонимен

преди 7 месеца

Европа ако е бедна, руснаците са клишето! Тука се изказват разни дървени фенове на Селтик, дето не знам и до Сърбия дали са ходили. Ходете вижте Виена, Прага и Будапеща, че са по-близо и тогава говорете за бедна Европа и богата Туршия. Другият въпрос, Германия и Франция ще сцепят от Бой Раша при една война

69

До 81

преди 7 месеца

Нали се сещаш, че в Московията е било по-зле даже? Толкова зле е било, че Петър Велики опитва да я модернириза като кани учени, инженери, инструктори, архитекти, дизайнери и всякакви западни умове.

68

запознат

преди 7 месеца

Като гледам така всеки втори опит на Пентагона с ракетата LGM-30 Minuteman III ICBM е провал. Това автоматично означава, че САЩ разполагат с половината годни за употреба ракети! Не ми се мисли какво ще стане когато започнат да си тестват ядрените бойни глави! Дали ще гръмне някоя?

67

Анонимен

преди 7 месеца

САЩ отиват в AUKUS да "сдържат" Китай в Тихия океан, конфликтът в Украйна приключва по един или друг начин, и коя е тогава Европа, каква е Европа? Напълно деградирала в промишлен, социален и нравствен план. Територия изцяло запълнена с мигрантски анклави, дори и в Полша ги има вече. В момента състоянието на конфликт в Украйна и хибридна война с Русия е спасение за ЕС. Ако конфликтът приключи ЕС се превръща в никой и нищо, бивша успешна в социален план територия и настояща социално икономическа пустош.

66

Анонимен

преди 7 месеца

Европа винаги е била гладна, бедна и мизерна. Известни са така наречените "Тъмни времена". След това идва Възраждането - Ренесанса, идва с Географските открития. Тогава Европа създава изключително ефективен модел базиран на ограбване на други страни и непрекъснат приток на евтини енергии и ресурси. Днес този модел окончателно умря, днес отново отново идват "тъмните времена" за Европа.

65

запознат

преди 7 месеца

До Препоръчвам: Руснаците я познават много добре тази ракета и по всичко личи, че след излитане веднага ще поемат контрола върху нея и ще я върнат там от където е излетяла.

64

ДА СИ ПРИПОМНИМ

преди 7 месеца

РЕСУРСИТЕ В ТАКА НАРЕЧЕНАТА ТЕРИТОРИЯ РУСКА ФЕДЕРАЦИЯ НЕ СА НА ХОРАТА, А НА ОЛИГАРСИЧНАТА БАНДА НА ПУТИН.