9

с партидните номера

преди 6 месеца

Три деца (на възраст 12, 13 и 14 години) са починали в Испания от ваксини COVID-19 mRNA на Pfizer (партиди FG7898, FG9428). Сега родителите им търсят съдебна отговорност от съответните испански министри на здравеопазването и длъжностни лица. Родителите трябва да обединят усилията си! Прочетете тук:https://globalresearch.ca/three-children-died-spain-pfizer-covid-19-mrna-vaccines-now-parents-going-after-spanish-ministers-health-officials/5838812

8

Другите родители

преди 6 месеца

Са решили мълчаливо, да си направят нови деца, вместо внезапно починалите. Не се доверяват на съдебната система.

7

Анонимен

преди 6 месеца

Трима испански родители съобщават на здравната служба за внезапна смърт на децата си след поставяне на ваксината COVID; Хуан Хосе, Марвел и Даниел са били съответно на 12, 13 и 14 години и са починали внезапно, докато спортуват; родителите съдят испанските правителства и министрите на здравеопазването; ТРЯБВА да проведем разследване в съответните съдилища и съдии, ако са виновни за подкупи, (и осъдени) да ги вкараме в затвора и да ги обесим лекарите и политиците.

6

Неврология

преди 6 месеца

Почти 1 от 3 получатели на ваксината COVID-19 е страдал от неврологични странични ефекти: Хората, включени в проучването, са страдали от главоболие, тремор, мускулни спазми, безсъние, сънливост, световъртеж и затруднена концентрация. Прочетете тук:https://globalresearch.ca/nearly-1-3-covid-19-vaccine-recipients-suffered-neurological-side-effects-study/5838696

5

след мРНК БУСТЕРЧЕ

преди 6 месеца

https://twitter.Com/angelanashtn/status/1670134135422156802 Кат Пейв е диагностицирана с нелечимо хронично неврологично заболяване ME/CFS, причинено от инжекцията с ковид, в допълнение към съмнения за респираторна АЛС. Последната ѝ публикация е от Швейцария, където решава да сложи край на живота си чрез Асоциация Пегасос. "Бустерната инжекция, която получих преди повече от година, унищожи напълно здравето ми, тялото ми и живота ми. Няма друг начин да сложа край на страданията си.

4

Германия

преди 6 месеца

Германското министерство на здравеопазването се потопи в милиони нежелани дози ваксини" - Федералният министър на здравеопазването Карл Лаутербах моли германците да се наредят на опашка за петата си ваксина. https://eugyppius.COM/p/as-the-german-health-ministry-drowns...Нещо няма много желаещи за редките и леките нежелани ефекти, като: миокардити, инсулти, тромбози, турбо рак.... често водещи до внезапна смърт.

3

Анонимен

преди 6 месеца

Това е ужасно.. Трябва да се поръчат още ваксини за може да сме защитени зиме и лете до живот!

2

Зозо

преди 6 месеца

Поименно колега, поименно! Да не се окажат пак на 99г. без заболявания?

1

Анонимен

преди 6 месеца

НЕ е нужно да ни съобщавате бройката починали сякаш сме Бройлери на заколение, а да разбирате ПРИЧИНАТА ЗАЩО СА ПОЧИНАЛИ - защото НЕ е нормално Днес да починеш от ковид . Или лечението е закъсняло, или е неадекватно, или човекът е с тежки други болести. Лесно се лекува НАВРЕМЕ.