69

Анонимен

преди 7 месеца

Ужас! И Швейцария ли влиза във войната между Австралия и Нова Зеландия?

68

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 67 Хайде спри с глупостите! Турският кораб караше оръжия и боеприпаси за палестинците. Върху основния товар имаше хуманитарни пратки за заблуда. Капитанът не се подчини на бреговата охрана. Въпреки предупрежденията И предупредителните изстрели от израелските командоси, турският екипаж тръгна срещу тях с железни пръти. Съответно израелците ги изпозастреляха. Турците размахваха юмруци, заканваха се, ама Израел позиционира две атомни подводници до бреговете им и тия клекнаха!

67

Истина

преди 7 месеца

Безбожните нации като ислямисти и комунисти и др. антисемитски терористи винаги се обединяват в злото срещу Бога истината правдата човечеството мира и Божият избран свят народ Израел е винаги основна мишена на всички управлявани от дявола корумпирани, измамни,грабители,убийци и др.пресръпници срещу човечество и врагове на Бога но горко им тяхната война срещу Израел е нечестивата война срещу Бога и победата отдавна е обещана и явна защото само с 1 дума Господ ще погуби всички воюващи срещу Израел

66

Анонимен

преди 7 месеца

А чухте ли, че Швейцария се готви да отпразнува покупката на първата си ядрена подводница закупена от Еквадор? По традиция тържествено ще разбият бутилка шампанско в корпуса на подводницата паркирана в най-голямото швейцарско пристанище в Карибско море!

65

Да

преди 7 месеца

бе, една жена казала на една друга...

64

Анонимен

преди 7 месеца

Май не помните когато турците искаха да закарат хуманитарна помощ в Газа преди години и израелски командоси спуснати от хеликоптери убиха цивилни от хуманитарните работници на един кораб. В Газа всичко е завардено, пиле не може да прехвърчи. Ако имат оръжие, то е минало през Израел и службите на Израел. Има само едно КПП, което е от Египет и то също се контролира от Мосад. Да се закара Панцир от Египет, е все едно Египет да влезне във война с Израел. Новината е фалшива.

63

до 59

преди 7 месеца

Защото Катар си продава газта на ЕС , защото Катар ако не продава , задълженията към банките трябва да ги погасяват емирите , а те как да е пари на вятъра не хвърлят

62

Анонимен

преди 7 месеца

Камаз са направени от Израел.

61

голям майтап

преди 7 месеца

по какво бе , със спиди или с еконт , тия вече са изпушили

60

Анонимен

преди 7 месеца

Фалшивите новини намират благоприятна почва сред глyпаците. Човек като си няма дори и бегла представа за какво става дума, така се случва.

59

Анонимен

преди 7 месеца

А САЩ пращат оръжия на Украйна и Израел.

58

Анонимен

преди 7 месеца

Еми те им дават и сармати и посейдони ама те само в тубата освен ония джагали да си ги свалят на телефоните. Аве копейки, чебурашките що спряха да стрелят по Киев? Нали патриота от 80 те не работеше и го бяха счупили? Нали чебурашките имаха мн модерни ракети? Свършиха или май се оказа, че са модерни в тубата само? Блатниците ше излязат ли скоро от глухата защита в която са от поне 4-5месеца. Не за друго ама дори все още не контролират изцяло нито една област от анексираните територии.

57

Анонимен

преди 7 месеца

А EС защо купува катарска газ напоена с кръвчицата на убитите израелски дечица? ЕС защо не наложи санкции на Катар който е най-големия спонсор на Хамас? ЕС защо не наложи санкции на Катар и не спре да купуват кървавата газ напоена с кръвчицата на израелските дечица? ЕС така финансира убийствата на израелски дечица!

56

Анонимен

преди 7 месеца

Тия и за Путин твърдяха , че е във фризер , че Окраинската перемога е малко бавна , но много успешна ..... Кефят ме как фантазират . Но пък през това време , братушките яко отвъждат лизaчитe им.

55

Анонимен

преди 7 месеца

Да им дадат сармати и посейдони!

54

Анонимен

преди 7 месеца

Те мордорците няма да дадат за нещо като образование или наука или здравеопазване, естествено че ше дадат за война и конфликти иначе на джуджака ще му вземат всички дворци и милярди натрупани от търговия с лошия запад.

53

Анонимен

преди 7 месеца

Къде прочетохте:,, да не дават"? Защо ревете?

52

L.

преди 7 месеца

Дойдохме ли до простата логика: приятелят на моя приятел какъв ми е и врагът на моя враг какъв ми е? Хизбула мизбула нямат нищо общо.

51

ъ

преди 7 месеца

Те Вагнер предложили да им дадат няколко трофейни Пейтриъта, ама Хамаз отказали. Не искали скъпи бок луци, а действаща техника. Това според неназован източник на CNN.

50

Анонимен

преди 7 месеца

До кога Америка ще казва,кой може и кой не,да изпраща оръжие на някого? Айде да си такова таковата вече Американците!!!