71

Анонимен

преди 6 месеца

Едно време в Биг Брадър си спомням този господин, изживяващ се кто няккъв елит, се задърли с Милко Калайджиев. Беше грозна картинка, напълно прилягаща на устоите на такива селски гамени като Ицето Хазарта. Но друго се замислих тогава. Калайджиев че проповядва пошлост и нисък морал с музиката си така е. Ама Хазарта за какъв точно се има? За Емил Димитров или за Лили Иванова. И от позицията на какъв раздава оценки.

70

хи хи

преди 6 месеца

Момченцето говори за себе си.

69

Толкова много

преди 6 месеца

деца пострадаха от песните на тия наркомани. Цяло едно поколение се наркотизира заради тяхната музика. (или по точно речетатив) Сега има наглостта да е във властта на държавата и даже да дава оценки на народа и на Българите. Наглец!

68

Анонимен

преди 6 месеца

Тошко пусна ли петъчния компромат, или чака надвечер?

67

До 80

преди 6 месеца

Ще си изкарва прехраната с литературно четене в Македония. Шопският му диалект ще му помогне да се слее с Макетата неусетно!

66

За лъжата не знам

преди 6 месеца

Ама Хазарте я по-добре кажи какъв ще е твоя спасителен пояс когато ППДБЛГБТ вземат да се поразпадат? Че имаш още 20тина години трудов стаж да караш а след като си се пооцапал в политиката и си усетил сладкия живот ще е малко трудно да се върнеш да пееш в задимените нощни клубове.

65

бг смешки 2

преди 6 месеца

мн цирк мн нещо в тая измислена " държава " .....българина го обърна сега пък на избори само ! ужас ...

64

Ицко взе да му пари

преди 6 месеца

под дупенцето! Добре си живее с дебелата депутатска заплата и с практически нулеви задължения (като изключим единия път когато показа среден пръст в парламента и облагороди Българския политически живот) Сега проблемът е че ако ППДБ се свият или изчезнат, Ицко ще остане по голо дупе на студения и твърд цимент! И ще му се наложи като цветрка да обикаля партиите да се закъчи някъде другаде. Мъка!

63

Рубладжия

преди 6 месеца

Ицо Хазарта доколкото си спомням пусна пост срещу *** след катохпя на предизборна кампания на герб. Там се отрече от тях, после и от герб и от колегата от ъпсурт не знам дали и той не се е отрекъл и от семейството си. Като цяло след като почна да хули Буч и Буч пусна отговор мисля, че песента Гръбнакът на Медузата много си пасва на лицето изявяващо се като морален стожер на нацията....

62

Анонимен

преди 6 месеца

Ало Васко Кеца е търся Ицо, нЕма го - продава пица...

61

Ако бяхме правова

преди 6 месеца

държава тоя досега да беше отишъл в затвора, за това че толкова много моади хора се зарибиха да пушат канабис и какво ли не покрай тоя пропаднал наркоман. Отврат е тоя! Довчера пя за нон стоп индийски коноп а сега се изживява едва ли не като някакъв интелигент и елит!

60

Очевидно Хазарта

преди 6 месеца

е доста голям неудачник, защото излъга не само едно цяло поколение пред което се представи алтернативен рап изпълнител анти статуквото, ами дори залъгва себе си че някак си това че се намърда в топлото гнезденце не противоречи на морала и ценностите които претендираше че има.

59

Искам да ида

преди 6 месеца

в парламента! ***! Никога нЕма да имаш хемороиди! Пееше Хазарта едно време. Беше чного анти-системата, анти-властта! Сега друга песен запя! Заглади косъма. Ослади му се!

58

Анонимен

преди 6 месеца

Този въобще какво прави в парламента? нека си пее като има слушатели, но в парламента? И сега се сещам къде е евродепутата Андрей Слабаков и неговата Ернестина? Няма ли да се отчетат какво са допринесли за нас в европарламента или просто само си взимат заплатата от хиляди евро и пътешестват на наш гръб? Иначе не слизаше от екран сега и помен няма от него. Да не е спрял цигарите?

57

Без значение

преди 6 месеца

Абе момче ,защо не си пееш това ти е признание ,политиката е *** работа а ти се овъргаля.А май ти хареса?

56

Анонимен

преди 6 месеца

Ицо да не е станал гадже на Васко? Защо освен кандидата за кмет на София друг се изказва вместо него? Или аз нещо съм се объркал и Ицо Хазарта е кандидат за кмет на София, а не е Васил Терзиев ? Който иска да е кмет сам да излиза да отговаря, а не да се ползват други да му вдигат акциите .Само да припомня че Ицо Хазарта влезе в парламента след като му правеха отчет на финансите му заради което момчето написа опуса си "Имам човек".

55

Браво ,браво

преди 6 месеца

Тоя зариби 4 поколения да ползват леки наркотици сега се прави на морален стожер.

54

Анонимен

преди 6 месеца

И този заглади косъма като влезе в политиката. Дали може нещо да даде като политик на тази държава? Едва ли. Поредният наркоман, дето е решил да печели кинти. Няма умни политици в България, това е.

53

Ицко

преди 6 месеца

Ицко иска да прилича на Рейгън:"I will not make age an issue of this campaign. I am not going to exploit, for political purposes, my opponent's youth and inexperience," Ronald Reagan quipped during the 1984 presidential debates when asked if, at 73, he is too old to be President.Пей момче, твори музика като имаш талант. Защо се занимаваш с глупости?

52

ъ

преди 6 месеца

На мен пък Христо Петров или Ицо Хазарта, ми се вижда малък. Още когато се мъчеше да пее не беше голям, а откакто стана депутат от ППДБ, съвсем се смали. Е, не чак като Явор Божанков или Искрен Митев, но много малък. Те в тази коалиция като цяло са лилипути. И духовно, и интелектуално, а доста от тях - и физически.