20

Анонимен

преди 6 месеца

До ДааТа викаш само разпечатват? Защо на всички избори с машини"не гласувам за никой" е един и същ процент от гласовете за ГЕРБ? Защо социолозите масово се"провалят"когато се гласува с машини, за разлика при хартиения вот? Защо Киро заяви, че той чете други социологически проучвания и "позна"? За"ала, бала"да ти напомням ли?

19

Анонимен

преди 6 месеца

До ДааТи чете ли решението на ВАС? Или слушаш шмеккерите? Никъде не споменават информацията от ДАНС!!!! Порока е в Министерството на електронното управление!!!! Министъра на срещата с ЦИК и представители на 6 парламентарни групи е заявил, че е снел обяснения от зам.министъра си и няма да подпише документа. Според ВАС зам.министър НЕ МОЖЕ да подписва този документ. Та с инсинуация, без инсинуация машините не са отговаряли на законовите изисквания за ползане на изборите на първия тур! Точка!

18

Анонимен

преди 6 месеца

Искаха да знаят кой как гласува и почнаха тази медийна кампания с машините чрез стария мултак Слави, който имаше голям рейтинг и много хора му вярваха. Обаче някой друг, освен ДАНС, също е искал да знае кой как гласува. Или е искал да попречи на ДАНС да разбере. И стана голям скандал. Трябва да сте луди да вярвате на политици, че машините са само принтери.

17

Н-е от години

преди 6 месеца

Унижение е да гласуваш в България.

16

Анонимен

преди 6 месеца

До 666, посочи кой мошенник подправи бюлетините в онова видео :) Дали само ни управляват?Или масово българите са такива?

15

Грую

преди 6 месеца

Ахаа, а второто копие като е с различен хеш какво правим?п.п. за ***-та като тая: и различен ключ и различен код водят до различен хеш. Като няма ключа (уж бил унищожен) кво праим? Говорим глупости по телефизора

14

...

преди 6 месеца

От видяните видея стана ясно едно.... не са ни виновни политиците(или поне не само те са виновни). Виновни са хората в България! Масово извършват нарушения и мрънкат каква била държавата! Сега поне лъсна какви са едно 99% от хората в тази страна!

13

Анонимен

преди 6 месеца

Софтуерът бил засегнат, явно от ЦИК разбират от всичко, а хартиените бюлетина все така продължава да се фалшифицира

12

карачанаков

преди 6 месеца

До Чук и Гек АЛоу , мацето в Малорад беше от ПеПи-ДъБъ и едва ли е е действало на сама глава тъй че не ги бравосвай и те са като другите,а и се доказва със записа на Гела ,който уж беше техен човек пък така яко ги издъни .

11

Даа

преди 6 месеца

Г-жата е готова да изрече какви ли не глупости и манипулации, само и само да не си признае активното мероприятие... Какви манипулации са възможни при положение, че машината само разпечатва бюлетина и после ги броят на ръка?! Какво ти ще гласуваш за А, но ще ти разпечата бюлетина за Б и няколко стотин хиляди души няма да погледнат?! Имало по-малко невалидни бюлетини, но забравя, че и хората, които са гласували са значително по-малко. Като % невалидните бюлетини са повече

10

Въпрос

преди 6 месеца

Машинното гласуване било отменено защото се създало усещане за манипулация,а за твърдата ни увереност,че с хартийките се извършва манипулация и фалшификация,защо ЦИК не го обсъжда. Отговор...защото сме назначени да следим правилните хора да бъдат избрани. В нормалните държави всички членове на ЦИК щяха вече да са следствени и по късно осъдени. Вижте какво става с Тръмп и неговите лакеи...

9

Иван

преди 6 месеца

Интересно е защо няма нито един ред за Божков в последните седмици. Нещо изчезна от медийното пространство.

8

Чук и Гек

преди 6 месеца

Пречи им иновацията! Бъдете сигурни, че скоро ще обявят и видеонаблюдението за ,,хакнато", защото показва какви безобразия се вършат! Браво на ПП и ДБ, че го въведоха, иначе как ще разберете какви ги вършат в Малорад и Габровница! А представете си какво са правили преди, когато нямаше видеонаблюдение и в 20.00 часа се залости комисията от мошеници зад дъбовата врата на секцията!?

7

Анонимен

преди 6 месеца

Цикаджиите да се оттекат след изборите. На Боко и Делян слугите на държавна служба трябва да се уволнявар.

6

Анонимен

преди 6 месеца

Очевидно е че цик, мвр и прокуратурата не могат да гарантират честни избори в Република България!

5

Коментар

преди 6 месеца

Защо машините имат по две флашки с еднакъв запис, като никой не чете записа от тях, а брояли бюлетините на ръка?!?!

4

Пълен абсурд

преди 6 месеца

Не си мислете,че ви се е разминало!!!Вие сте срам и позор!След изборите в неделя всички ние ще искаме оставката ви!И да-ще я искаме,докато не я получим!

3

Анонимен

преди 6 месеца

Трябва всички да ги уволнят, как може да подлагат под съмнение функционирането на една толкова проста машина,гласуваш,виждаш резултата и пускаш в урната,на края се броят и толкова.

2

666

преди 6 месеца

Флашката- машката, софтуера, дрън дрън. Истината е, че ни управляват мошеници и пладнешки разбойници!Откакто Бойко си отиде, сме свидетели на пълна анархия. Държава няма!

1

Анонимен

преди 6 месеца

АБЕ НЕКАДЪРНА КОКОШКО,ЗАЩО ОЩЕ СИ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ЦИК,А НЕ В КИЛИЯТА ЗА ПЕТЪЧНАТА ИЗМАМА???...