39

Анонимен

преди 7 месеца

Гледах филм за Финландия. Те са промивали мозъци там докато откъснат хората от традиционно добрите им съседски връзки с Русия. Даже има един художествен филм който между редовете ясно показва как е станало това.

38

Анонимен

преди 7 месеца

Бг медиите говорят непрекъснато срещу Русия и целия т.н. политически елит за да оцелее води буквално война на всички фронтове срещу Русия. Народа не реагира но то българите са превзети от останалите етноси...

37

Анонимен

преди 7 месеца

А напишете поне едно име готово да мре за Зеленски даже Магарев неще я го питайте

36

Анонимен

преди 7 месеца

Всички мислещи укри избягаха отдавна по света Ьелето допря до жените и мъжете над 60 за фронта нема кооой немаааа

35

Анонимен

преди 7 месеца

Ха кви са тия занижени цифри бе брат в САЩ 250 милиона да под четатата за бедност а 90 милиона по улиците и поид мостовете просто мечта

34

Анонимен

преди 7 месеца

Янките са подстрекатели на тази ужасна братоубийствена война. Те от години са се намърдали в украйна в прибалтика дори във финландия и водят подривна антируска политика като в украйна откъсват буквално брат от сестра и брат от брата синове от бащи. Същото правят и в останалите източно европейски страни от бившия соц лагер. У нас имат небивал успех поради прростотията и tziganiqata които са достигнали потресаващ размер.

33

Анонимен

преди 7 месеца

Ще има за много дрога за укрите кой луд даниде на бистър ум на смърт заради САЩ и Зелето продажно

32

Тихомир

преди 7 месеца

Такаааа демократична логика: Раздаваме пАри налево и надесно - и двете посоки сочат Украйна. Няма лошо, така е решил дедо Байдън, така е и направил. Лошото е, че има къде 586 000 бездомни и над 6 400 000 безработни в САЩ. Ща така си мисля, че ако парите срещу Путин бъдат насочени в посока грижа за гражданите на САЩ, ще има повече полза от тях - както икономическа, така и демократична. Изнасяме бомби за демокрация, но имаме над половин милион бездомни????????

31

Последни

преди 7 месеца

кравешки напъни, но безуспешни. Все едно с глава да се мъчиш да събориш бетонна стена. 0спег! :D

30

Следващият

преди 7 месеца

Транш ще е 42 долара и 50 цента - за последната доза на зелию!

29

Абе

преди 7 месеца

А какъв е резултатът от предните 49 пакета Супер Дупер Мега Яка помощ от САЩ. Щото се налага впечатлението, че Дедо Байдън и Политическият му внук изпраха едни милиарди и ги прибраха по джобовете. Да дават щом искат, но да има и резултат, в освободени територии, не в убити войници на ВСУ. Засега се очертава Путин да си върне Харков, после Херсон и Одеса, и накрая дунавските пристанища плюс свързване с Приднестровието. Поне това се вижда от Космосът.

28

До 27

преди 7 месеца

Кажи го това на сина на инпекса.....

27

Гошо

преди 7 месеца

До Анонимен-19"САЩ се ОЧАКВА да предоставят 425 милиона долара", а не предоставиха Между другото на Израел конгреса вчера им ПРЕДОСТАВИ помощ ,за Украйна нищо не каза

26

33 ГОДИНИ СМЕ

преди 7 месеца

Под крилото на щатския орел... Мир и развитие за България.

25

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 22Превзехте ли Киев? Има ли достатъчно вода под кила на флагмана Москва? Ватен ките напредват ли на фронта? Пари за украйна е имало и ще има!

24

Анонимен

преди 7 месеца

До До 17 - Много хора, които бачкат, са доста бедни и мизерни в тоя товй САЩ. АМериканската мечта бавно, но сигурно умря някъде между 90т-а и 2008-а година.

23

Анонимен

преди 7 месеца

До Ха ха ха - САЩ никоаг не са залагали за Украйна, кяото да "разбие Русия". САЩ залагат на дълготраен конфликт, кото да изтощи и двете икономики, а после да се плщснат като "спасители".

22

До 17

преди 7 месеца

САЩ...най могъщите....първа в света по БВП.....там който не бачка и е мързелив е ...беден.

21

Анонимен

преди 7 месеца

"До Анонимен нали нямаше да има пари за Украйна?" - Ако някой друг го е казал, може и да го вярва, но не съм бил аз.

20

Анонимен

преди 7 месеца

Целта на Русия е, да накара Украйна да признае Донбас за репоблика и да се откаже от НАТО. Сега Украйна не признава Донбас, така че Донбас стаа част от Русия, а за НАТО им е скоро времето.