85

До 89

преди 6 месеца

Щом го ударихме на молби и кандърми,работата отива на зле.

84

Анонимен

преди 6 месеца

Отрочето на ДС се скри.... като мишка в дупка. Интересно кой нормален човек би гласувал за такъв!?

83

Анонимен

преди 6 месеца

Червената путинистка хал хабер си няма от управление на милионен град,но се пъне за кметица.

82

Анонимен

преди 6 месеца

Абе,целия квартал "Хр.Ботев" ли е впрегнат в каруцата пред Ваня?

81

До До 87

преди 6 месеца

То и аз го видях, но в удобни телевизии, с удобни водещи и удобни въпроси. Става въпрос за дебат с другия кандидат за кмет, за да може да ги прецени човек.

80

До 87

преди 6 месеца

Аз няколко пъти му видях очите по телевизията,ти къде си била не знам.Явно в предизборна пропаганда за твоето Ванче,което е въздух под налягане.

79

До Анонимен 90

преди 6 месеца

На синдикалистката никаква нужда няма да се доказва, но на хората, детто ще гласуват, е задължително. Не случайно Ваня увеличава подкрепата си, а него го плюят.

78

Анонимен

преди 6 месеца

Жалкото подобие на мъжленце,типично в стил присъщ на неговите предци бяга по тъча,ами тя крушата не пада по далеч от дървото!

77

Анонимен

преди 6 месеца

Моля ви, нека да гласуваме за Григорова. Не мога да повярвам, че това недоразумение може да ни стане кмет! Умолявам ви!!!

76

Анонимен

преди 6 месеца

Терзиев вече се е доказал.Няма нужда да се доказва пред една синдикалистка на държавна софра,която се е препитавала като чистачка.Не му е на нивото.

75

Анонимен

преди 6 месеца

Тоя безлюдни се уплаши от една жена. Ами покажи се на светло, пред тв камери. Така се водят дебати.

74

Анонимен

преди 6 месеца

Некадърник неприятен.

73

Анонимен

преди 6 месеца

Сефте виждаме кандидат-политик на балотаж, чиято цел не е повече ефирно време, в което да излага идеите и вижданията си, а да се крие от избирателите! Как да гласуваш за човек, който в предизборна кампания не може да му видиш очите по телевизията, какво остава после да се вижда с граждани, да хори на място на обектите, да върши каквато и да е работа. Ми той пак ще се скрие и ще изпрати другите калпазани вместо него!

72

Анонимен

преди 6 месеца

Това лапацало не можеш да го надприказваш.Забрави!Не е важно да плямпаш празни приказки за неща,които не могат да станат,а да погледнеш реално на нещата и да прецениш какво можеш да свършиш.Това Ванче в момента е на черешата и реалността и се губи.

71

Лена

преди 6 месеца

Терзиев е сигурен, че машините ще му прибавят гласове и ще победи. За какво му е да се яви на дебат. Победата му е осигурена.

70

Този вместо да

преди 6 месеца

се показва повече на хората за да го подкрепят /както Пеевски маневрира в момента/ и харесат, той се чуди как да се скрие от тях...дебат по радио...абе тоя нормален ли е или пак ще се гласува за някаква кукла ?

69

eee

преди 6 месеца

Този яко се изложи - пич за какво те е страх от ТВ дебатите ? по радиото ли ще те гледаме и слушаме .от какво и кой се криеш ,и не на последно място колко хора слушат радио ,освен музикалните , и кое е това радио ? жалка позиция си заел с това си действие -предвиждам че с този си глупав ход да те доведе до пълна загуба.

68

Бай Тошо

преди 6 месеца

Това мекеренце е научено от дедо си и татко си да взема гювеча по втория начин, и сега се опитва да захапе кокала без да се пъне

67

Васко Те

преди 6 месеца

ДС са ме подковали, няма как да се явя на дебат по ТВ където ще видят колко не ставам, затова предложих по тройки, защото знаех, че няма да се приеме и веднага реконтра с интервю в Дарик, където наш човек да задава правилните въпроси, а Борето и сие ако стане нещо в слушалката да говорят или направо да притичват да ми дават листчетата. Да не би да не ме е обучавала ДС, че да ми въртите такива номера бе, ей!

66

От хората

преди 6 месеца

Мирише.