68

Анонимен

преди 10 месеца

Страхливеец е Терзиев! Неспособен! Как така ще отказва дебат? Народът има конституционно право на избори да бъде информиран максимално!!!! Как така с ДС методите потайно? Защо да не сме информирани? Ами хората дебатират- това ни отличава от животните и ченгетата от Дс, които по тъмни доби взимат "важни" решения!

67

Търси се братчед

преди 10 месеца

Търси се братовчед или какъвто и да е рода на Терзийчето, който да не е от Държавна Сигурност?

66

Кокорчо

преди 10 месеца

Този е педант и затова не иска деебат. Няма място на Московска...

65

Гласувайте

преди 10 месеца

Гласувайте хора! За да спрем машинациите на шарлатаните от Козяк. Ваня може да стопи разликата, но само ако шарлатаните от ППДБЛГБТ не правят ала-бала с машините. Стайнов нали взе кодовете да си поиграе, а това "да си поиграе с кодовете" лично той го каза.

64

Анонимен

преди 10 месеца

Терзиев няма дар слово , не е в час , не случайно се изнизва !

63

с2о неутрален преход

преди 10 месеца

ние с братчеда в неделя сме на гей сауна, но после зимаме жълто сините флакчета и ша гласувами за дс-то

62

Анонимен

преди 10 месеца

Жената си е много точна и ще спечели , а тоя страхливко да се скрива !

61

OMG_Lucker

преди 10 месеца

Естествено, че няма да има дебат и естествено, че Терзиев е отказал. Всъщност аз очаквах да изтъкнат някаква измислена причина, но всъщност има ли значение- отказът си е признание, че са преценили или че дебатът ще им донесе негативи или, че ще донесе повече позитиви за Григорова.

60

Българка

преди 10 месеца

Терзиев не е на нивото на Григорива, затова бяга от пряк дебат.

59

Анонимен

преди 10 месеца

Е как ще излезне тоз на дебат?! По кои теми? От политика ли разбира, на философски теми ли може нещо да каже или на каква тема изобщо?! Това е точно проекция на кикешкия болен мозък, негов избор и резултата е трагичен, като се вижда! Да имаш кандидат и да не е за пред хората! Типично бизнесменски- изкарал едни пари ама как и колко- фирмена тайна! Щял да ни оправи, но как- фирмена тайна! Само Ванчето става!!!!

58

Нормален човек

преди 10 месеца

Всеки нормален ще подкрепи г-жа Григорова!Разни от другия бряг кто тия на снимката ще трябва да почакат още едно поколение. Тук е християнска държава на 15 века и има семейни ценности, морал и традиции. Семейството е от мъж и жена.Третополовите, заедно с българомразците и про100 кирчу, генерал наско и вся останала сво-лоч да си намерят друг донор за експерименти.

57

смути тротинетка

преди 10 месеца

на мама момченцето се изплаши от Ваня. Има да леете сълзи и сополи в неделя .

56

Дълбок прованс!

преди 10 месеца

Да гласуваш за човек, който се крие от дебат с ... жена трябва да си невероятен мишок без никакво лично достойнство! Липса на каквото и да е себеуважение или да си на хранилката, друго обяснение няма! Каквато и да е Григорова поне не се крие от хората, а тоя ако ви стане кмет не можте го намери за нищо. Ще си обслужва кликата, ще си врътка далаверите, ще си накачи фирмите на копанята и толкова! А да, и ще се оправдава вместо него Борката Бонев с "тежкото наследство на ГЕРБ"!

55

Анонимен

преди 10 месеца

И какво сега,хубавото Ванче се оказа с топки за разлика от ДС унучето!

54

ДокументитеСа в нета

преди 10 месеца

Ковачът Бато Яшаров и жена му Ана Арифова имат няколко деца. Четвъртото дете се казва Ибро. Когато става на 36 г., този Ибро Батов Яшаров, в чиито документи някога е пишело, че по народност е ц., а по религия - мохамеданин (според тогавашната официална терминология), сменя името си на Кирил. Променя и името на своята дъщеря, нарича я Антоанета. Когато навършва 17 г., тази Антоанета е вече щастлива майка на момиченце. Това се случва през 1978 г. Роденото тогава момиченце е днешната Ваня Григорова

53

Анонимен

преди 10 месеца

А туй охиленото до него Бонев ли къв беше , не може да скрие еуфорията си че ще се нареди на софрата . Смятай колко са ппрости софиянци да се връзват на някви ***

52

Анонимен

преди 10 месеца

абе що не са се хванали за ръчичка?

51

Анонимен

преди 10 месеца

Терзиев е казал, че не иска да участва САМ. С което си принава, че е неподготвен. Пак ще напиша: Изборът на софиянци е между калинка-малинка и пчеличка.

50

Анонимен

преди 10 месеца

Никой ня му е виновен на Терзиев, че ще загуби изборите.Григорова се оказа човек разбиращ и знаещ проблемите на София.Ако бях софиянец и аз бих я избрал.

49

Капейкин

преди 10 месеца

Пачиму?