17

Анонимен

преди 10 месеца

Културата не е свързана с пари историята също но сме се превърнали в нещо което брои пари не знам как да го нарека освен нещо безбожно

16

Георги Илиев Митев

преди 10 месеца

За каква култура ми говорите вие , които нямате елементарно възпитание и демонстрирате нетърпимост срещу всички извън вашата гилдия . Хрантутници и " деца на социализма" сте вие .

15

Анонимен

преди 10 месеца

Не само културата историята ни изчезва писана такава каквато я изучават учениците сега от историята към културата набиват ни в главите някакви американски илюзии

14

Дори Магданоза

преди 10 месеца

ни е Внос от Македония - Държавата ти скоро и без Ток - остава, защото Запознайте се - няма 1 работещ Уестингхаус АП1000 в Света - 4те в Китай всичките се Счупиха - Турбината им под Налягане, след което Китай наложи с Цялата си Мощ да им дадат цялата технология за да я поправят и я поправиха, но резултата е КАП1000 - Китайски АП1000, който е 100% с Китайски Части, това строи и Турция КАП1000, а не АП1000. или с други думи Един работещ в света - няма!! А тия само за Пари Реват - то Тока - спира!

13

Анонимен

преди 10 месеца

И аз смятам, че заплатата ми от 12К трябва да стане 15К. Все пак инфлация има. Къде се подават заявленията? Мутафчиев, към теб е въпросът!

12

Чобан Ходжа PhD

преди 10 месеца

Тоя третокласен алкохолик скоро снимал ли е нещо или да е играл, какви пари бе Ристе марш да събираш шипки да има за рикиджос

11

Като няма дядо от ДС

преди 10 месеца

така е. Няма кк да му пуснат държавна пара за частни нужди. А ето например в скорошна статия писаха че Васил Терзиев бил човек издигнал се от нулата? Без връзки? И нямало да обслужва ДС! хахахаха Цялата му фамилия е от ДС чак до лели и чичовци и стринки.

10

Анонимен

преди 10 месеца

Каква ти култура, ние доктори и сестри нямаме, те протестират за култура.... дайте първо да си оправим жизненоважните области, че мрем като мухи...

9

Рокъфелер

преди 10 месеца

Правиш Конкурентен Продукт, имаш Куповачи - Продаваш го, имаш Пари! Никой не е Длъжен да ти Дава, като Не Произвеждаш нищо или Продукта ти не струва и никой не иска съответно да го купува!! дори аз като Тийн ги знам тия неща, какви са тия К0мундета?!

8

Закачен за Гранта

преди 10 месеца

Мутафчиев да пита своя адаш Мравояда с брадата от ДБ за да го научи как да си направи НПО, да прокарва Американския държавен интерес в България и да завърта милиони долари от американския данъкоплатец! Директно на стипендийка към Конгреса в САЩ!

7

Анонимен

преди 10 месеца

Да наистина има разлика в бюджета на здравеопазване, образование и култура. Во на първо място е здравеопазванито, всеки трябва да има дастъп. На следващо образованието, защото колкото повече има образовани хора, то те сами ще дават пари за театър. А яртистите обикновено се самоиздържат от частни шоута ппед бизнесмени за поводи или частни продукции. Парите за култура трябва да отидат към музените и читалищните работници, а не към Мутафчиев или Рачков.

6

Анонимен

преди 10 месеца

Правете турски сапунки и ще имате пари бе, от театър най-добрите актьори си изкарват предоволно пари, ко искате па вие?

5

Анонимен

преди 10 месеца

Живеем в пазарна икономика, тоест всеки е длъжен да се спасява както може

4

Да иска от Терзиев

преди 10 месеца

Държавните пари и спестявания едно време ги обраха дядовците от ДС дето ни управляваха и репресираха през Соца. Бащите от ДС през прехода се наядоха и накрадоха. И накрая внучетата направиха АЙТИ компанийки с парите от дядовците си и ни се явяват като новите спасители. Обаче пари за култура на Ристю не дават. Иначе за кметове се кндидатират. ТИЯ ВЕРНО НИ ВЗИМАТ ЗА ЗЕВЗЕЦИ!!!

3

Ванката

преди 10 месеца

Комунизмът отдавна свърши, драги! Правите си добър продукт, продавате и ще печелите. В Холивуд на заплати от държавата ли са? Държавни пари само за документалистика и образователни продукти!

2

ИТтата обраха народа

преди 10 месеца

Програмист изкарва средно 7хил лева и не се интересува нито от култура нит от духовност. И същите тия програмисти много обичат да се женят за актриси за да има кой да им възпитава и ограмотява децата.

1

Анонимен

преди 10 месеца

Тоя пак проси пари.................аман от него!!!