45

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен Какъв е този. Европейски кмет с дядовци генерали от ДС? Вие за балъци ли ни смятате?! На този Васко Терзиев вуйчо му е Петър ТОШЕВ МЛАДЕНОВ, чийто баща е Тодор Младенов, бивш партизанин, на чието име е кръстено село Тошевци! Бащата на Васил Терзиев е също високопоставенслужител в ДС, а майка му - високопоставена чиновничка в бившето МВнР преди 10 ноември! Те ли ще ни осветяват пътя към Европа?

44

Истината

преди 7 месеца

По ирония на съдбата Бойко може да спаси България като свали сглобката. Това му е шанса да бъде запомнен с добро, а не прането от доказани и нагли престъпници като пп и дб! Радев и служебните все още могат да оправят бакиите на коалицията и за България да има надежда!

43

титанична мутра

преди 7 месеца

Уф на Баце пишлегарчетата , ще ме арестувате а , сега Баце ще ви покаже как се прави " политика " .

42

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 7 месеца

Борисов се събуди Разваляне на сглобката ДА идват служебните

41

Бай Иван 2

преди 7 месеца

Абе някой пита ли се ,защо Боко не иска Терзиев да е кмет?Щото знае че с Ванчето ще се разберат лесно да крадът заедно ,докато с Терзиев не може да стане!

40

Анонимен

преди 7 месеца

Сглобката се държи на един болт. Болта се казва Пеевски.

39

Анонимен

преди 7 месеца

Не е само София , във всички градове ще се гласува против Герб

38

Анонимен

преди 7 месеца

Всички подкрепят Ваня! Само Митрофанова още не се е включила, все пак имаме часова разлика, но очаквам все-ки мо-мент да чуем и тоя поздравителен адрес и всичко ще си дойде на мястото. Приятели, битката ще е сериозна в неделя. Със или без подкрепата на товарищ Митрофанова, балотажът се очертава съдбовен за града ни. А това не е просто кой да е град. Това е столицата ни и управлението и, и е знаково за посоката, в която ще върви България. Ако не искате да върви право към Москва.

37

Анонимен

преди 7 месеца

Всички подкрепят Ваня! Само Митрофанова още не се е включила, все пак имаме часова разлика, но очаквам все-ки мо-мент да чуем и тоя поздравителен адрес и всичко ще си дойде на мястото. Приятели, битката ще е сериозна в неделя. Със или без подкрепата на товарищ Митрофанова, балотажът се очертава съдбовен за града ни. А това не е просто кой да е град. Това е столицата ни и управлението ѝ е знаково за посоката, в която ще върви България.

36

Тато

преди 7 месеца

Каквито и лошотии да е направил Борисовия Герб не могат на малкия пръст на ППДБлгтб+-200 да стъпят! Последните са най-големите предатели и нищоможещи в България! Излъгаха обратните си гласоподаватели десетки пъти, но имат късмет, че те са програмирани и не могат да мислят..

35

Анонимен

преди 7 месеца

АБЕ БАЦЕ, МАХНАХА МАШИНИТЕ И ЕТО ГЕРБ СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ АХАХАХА С МАШИНИ ГЕРБ ПЪРВА СИЛА, БЕЗ МАШИНИ ГЕРБ ТРЕТА СИЛА КАКВО СТАНА..

34

Анонимен

преди 7 месеца

Скърцала сглобката , АМИ НАЛИ имате Дпс , те смазка винаги имат .

33

Анонимен

преди 7 месеца

Бойко Борисов доказа, че един *** човек дори и да се ползва с пълното доверие на народа, дори да има партия от най-добрите специалисти пак се проваля.

32

Анонимен

преди 7 месеца

БЮДЖЕТ БЕЗ ГЕРБ И ДПС ТОВА ЩЕ ИМА.

31

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 7 месеца

БОЙКО ПРАТИ ГАБРИЕЛ В САЩ И ВЕЧЕ СИ ВЯРВА, ЧЕ АМЕРИКАНЦИТЕ РАБОТЯТ ЗА НЕГО ХАХАХА

30

Анонимен

преди 7 месеца

Напред, другари! С Малинов от движение Русофили(санкциониран по Магнитски), агент Гоце и генерал Борисов. И любезната подкрепа на ЦИК и ДАНС за хартията. Едно бъркат. София е европейска столица. А от неделя - европейска столица с европейски кмет.

29

кога сме на извънред

преди 7 месеца

Буци ептен им разкова дюшемето на бараката ПП-ДБ

28

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 7 месеца

В ПАРЛАМЕНТА ЩЕ ВИДИМ КАК ВСИЧКИ ПАРТИИ БЛАМИРАТ ГЕРБ И СИ ПРИЕМАТ БЮДЖЕТ КАКЪВТО ТЕ РЕШАТ.

27

Анонимен

преди 7 месеца

ВАСИЛ ТЕРЗИЕВ Е РЕАЛНО, ОФИЦИАЛНО ПРОЗАПАДЕН. ГРИГОРОВА Е РУСКА ТУТКА.

26

Мнение

преди 7 месеца

Бойко Борисов е една жалка пародийна фигура на мним политик! Фалшименто!