31

КОГАТО СИ ОТИДЕМ

преди 7 месеца

ОТВРАТЕНИТЕ В БЪЛГАРИЯ ЩЕ ОСТАНАТ САМО ОТВРАТИТЕЛНИТЕ.

30

да докарват откъдето

преди 7 месеца

си искат. За без пари няма кой да работи. има неграмотни *** - работата ще им е супер яка. искам да видя фирмаджия, който ще даде една машина от 500 000 лева на неграмотен ***, да работи с нея.

29

Крундел

преди 7 месеца

че за какво ги внасят чак от бангладеш, ни си имаме родни бангладешци, даже поназнайват български, иначе са точно толкова работливи, съветни и квалифицирани като братчедите от бангладеш...иначе наистина вече няма кой да работи дори и за нормални заплати, просто "бизнесмените" изгониха всичко читаво, сега и германска заплата да дадат(чисто фентъзи) няма кой; освен това много работи вече са непрестижни, затова няма хора, независимо от заплащането...

28

Анонимен

преди 7 месеца

За това българите ходят да работят в Западна Европа а пък нашите чорбаджии търсят някой да им работи за без пари.

27

нафърфорий

преди 7 месеца

Абе на къв език говорят у Бангладеш??? Как е "Дай една ракия" на бангладешки? Тц, тц, тц...., май бая шъ съ узорим дорде го научим тоз бангладешки да го е...! -))

26

Аз съм просто човек

преди 7 месеца

Сега ще ядете голата опашка. Нашите работодатели един път наслади ли вкуса на ефтината работна ръка ✋. Тогава ние ще станем чужденци в собствената си земя. Вземете пример от Турция. Много сирийски, афганистански и други бежанци работят почти без пари. Осъзнаете ли опасността.....

25

.

преди 7 месеца

А на нас ще ни внесат ли свестни работодатели на мястото на нашите алчни и про....и ,при същите условия?Сезонните - три до шест месеца, а временните - от 1 до 3 години. Висококвалифицирани р, които започват работа у нас с т.нар. синя карта, може да сключат и 5-годишни договори.

24

Joko

преди 7 месеца

т.н. рабтодатели не искат да приемат , че вече за хляб и сол няма кой да им работи. Не можело да има големи заплати , защото била ниска производиелността. Ами инвстирайте в модрнизация на производството вместо да си купувате коли за стотици хиляди.

23

Пазар на роби

преди 7 месеца

Поссле защо Австрия и Холандия не ви щат в Шенген.

22

Анонимен

преди 7 месеца

Те от Бамгладеша разбрах, че са изключително квалифицирани. Само плещите глупости на поразия с идеята да уплашите българите. За такива бензинсмеснки изявления трябва под съд да се дава. Първо във всяка държава е важен гражданинът на тая държава. А у нас е обратното.

21

Безимен.

преди 7 месеца

То като гледам и политици от тез държави скоро ще внасяме ! Нашти и за работа не стават.

20

Анонимен

преди 7 месеца

Ха ха ха, те ще се скъсат да ви работят за без пари. Те дори няма и дойдат тук, наивни и. Търсите роби за без пари, но няма вече, свършиха.

19

БАЧКАТОР

преди 7 месеца

Ако работодателите плащаха нормални заплати, нямаше да има нужда да внасят чужденци. А три милиона българи нямаше да са в чужбина. Като платят на непалците пътя ,квартирата ,преводача и здравеопазването, че той излиза по-скъп от българина.

18

Анонимен

преди 7 месеца

До Бачкатор.За нашите бензинсмени ако не вършиш някаква тежка работа на ръка значи не работиш.

17

Анонимен

преди 7 месеца

Внасяте от Тимбукту...само че въшки

16

Ужас

преди 7 месеца

Изгониха българските работници за да наемат ***..уни..

15

За последиците

преди 7 месеца

няма да мислим обаче? Като дойдат тук от Бангладеш и работят и живеят 3 години, дали няма да си фанат някоя мома от маалата, да и направят няколко деца и да останат за постоянно? Само теория, не че нещо.

14

Таня

преди 7 месеца

Браво , добро решение . От Бангладеш са много надарени

13

Хора

преди 7 месеца

Същите тези"бизнесмени"който сега пищят че нямат работници,33 години се подиграват с тях с малки заплати,лоши условия,не плащане на осигуровки и при.Как нямат срам.

12

Анонимен

преди 7 месеца

От Тамбукту кога?