17

Анонимен

преди 7 месеца

Гробарите прекалиха с изборните измами.

16

?

преди 7 месеца

Е кой притежава ДНЕС...туима бе

15

Анонимен

преди 7 месеца

Народа бере душа след 12 години управление на ГЕРБ. И неколко години управление на БСП. Не знам колко, не ги броя.

14

ДС БУТА М О Ч А....

преди 7 месеца

ИНАЧЕ НЯМА ГЛАС ЗА ДС...

13

+

преди 7 месеца

Община Варна и Община Бургас се постараха да почиваме на море в Гърция.Изберете си ги пак тези таланти.Явно е че нито тръбите след наводнението нито изливането на канализацията във Варненското езеро са променили мнението на избирателите.За останалите, е има Гърция.

12

Анонимен

преди 7 месеца

Най-стегнати са тесните социалисти!

11

Анонимен

преди 7 месеца

Нямаше ли самозапалили се хора във Варна?

10

Анонимен

преди 7 месеца

*** се казва сектата от ченгета! Гласувайте за промяната да се върне Варна на държавата. Не да бъде в ръцете на самозабравили се мутри. Гласувай Варна!

9

Има Видиьо

преди 7 месеца

Пуснете си дебата от Софийски Университет и обърнете внимание в началото, когато Вили Лилков говори, какви странни физиономии прави Ваня Григорова. Тази не е добре с психиката. Не трябва да е кмет, а в лyдница...

8

Анонимен

преди 7 месеца

Не харесвам Кирил, Асен и Лорер и няма да подкрепя техния кандидат за Варна, още повече, че е едно мамино синче и както е тръгна с рушвети ще превърне Морската градина в своя собственост. По-добре е да избера по-малкото зло-Портних. Не може да му се отрече, че в сравнение с Кирил Йорданов направи 10 пити повече за града.

7

Иванка Фръндъкова

преди 7 месеца

Ваня Григорова няма нужните качества за кмет на столицата.

6

Анонимен

преди 7 месеца

Ясно е, че Ваня Григорова е единственият читав кандидат за кмет в София. Има разни кандидати на мафията събрали доста гласове.

5

мак

преди 7 месеца

Продънихте ни ушите с Варна, София и Пловдив.

4

Възражданец

преди 7 месеца

Трябва да видим кой е гласувал за лилавия венец от Чистота, да му вземем софийското гражданство и да го изселим от столицата с шутове и псувни.

3

Бай Миле

преди 7 месеца

Ясно е, че за Григорова беше корпоративния вод. Да му мислим ако спечели на балотажа, фалита на столицата е гарантиран от БСП до НГ!

2

Анонимен

преди 7 месеца

Много фалшиви и изкуствени партии има, създаде с цел да се рабие единството на хората и да се раводни гласуването. Това е в полза на ГЕРБ и основните мафиотски партии на статуквото. Хора опомнете се! Възраждане, ИТН, ВМРО, Атака и подобни работят за опазването на ГЕРБ и БСП! Кога ще го разберете? Те и техните родове и семейства отиват и гласуват заедно и така се самоопазват във властта и парите. Вие какво правите. Отивате и гласувате на кой каквото му падне! Така не се създава единно общество

1

саркастично

преди 7 месеца

Като цяло се напускаха едни готови бюлетини, тук-там някой съвестен дойде и гласува, колкото да се види за пред камерите, че избори има у нас. Такива избори и в Донбас не е имало!