72

Анонимен

преди 7 месеца

До оракул на боб - не го "мисли"! Те и скандинавците пият повече от блатниците обаче са в пъти по европейци - и като стандарт, и като цивилизованост и като демокрация. Александър II премахна крепосничеството като обществена форма от Русия, но никой не може да го изкорени от руската душа.

71

Анонимен

преди 7 месеца

До Чеченец - сицки ши стнат като тебе - *** живеещи в руските пропагандни сайтове! Я кажи сега ти - при тая "мощ" невъобразима що 1 година и девет месеца копат дъното в Украйна тея богоподобни ***? Единственото дето е "..вечно-обикалящо.." са мухите в празната ти черепна кухина. Руснацита направиха 2-3 опита с тея ракети и това беше всичко. И те не могат да понесат радиоктивното замърсяване от тях. И кое ги сдържа да не смачкат Запада - може би на Путин "добрината и човещината" ли?

70

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 72 - или си по неумен отколкото искаш да покажеш, или си по предубеден. Аз съм над 50-те и ти казвам, че при соц-а бяхме "най големите приятели" на ред терористи - основно - крайнолеви. Тук (соцлагера - начело с Русия - Съветски съюз тогава) се тренираха и Фракция Червена Армия и всички ислямисти. Да не ти казвам, колко пъти тук е бил "на гости" легендарния Илич Рамирес Санчес - Карлос Чакала! Всички без изключение големи играчи ползват терористи за мръсните си игри.

69

Анонимен

преди 7 месеца

Тоест Русия ползва мекия брус в Украйна! Щом две много по-малки държави ще е много по трагично.....

68

Анонимен

преди 7 месеца

Пълни глупости и пропагандна риторика в стил колко е лоша Русия и как милата велика сила САЩ е големия миротворител с който дори и Китай трябва да се съобразява...ама гн доценте много услужливо забравихте колко терористични организации се спонсорираха от САЩ по целия свят и до колко жертви доведе това и омраза между народите ..Коментара на доцента е лицемерен в угода на посолството както всичко което излиза по българските медии..

67

Анонимен

преди 7 месеца

Всички знаем ислямизираща се Русия коя страна ще вземе.

66

Глупава статия

преди 7 месеца

Иран ще бъде изтрит барабар с аятоласите за 2 седмици.Като Ирак.

65

Чеченец

преди 7 месеца

Глупости пишеш.Русия е военно и ресурсно най богатата и силна държава.И сащ не смеят да диктуват на Русия.При наличието на тази Военна техника която имат.Видя се колко струват сащ и западното оръжие в Украйна.При наличието на вечно обикалящи в орбита ядрени ракети с по 12 маха скорост подводни дронове които лежат на дъното по бреговете на сащ и колко още не сваляте и ракети.Кажи ми тарикат сега арабите и Русия като спрат петрола и ядрените доставки.как ще живеят твоите господари и ние.

64

От Нова Зеландия

преди 7 месеца

Адски *** журрррналя, и в двата случая говорим за регионални конфликти и нищо повече.... :))))

63

Анонимен

преди 7 месеца

Глупости . САЩ пратиха секретаря по финансите и секретаря по търговията в Китай преди тези срещи . Това означава че САЩ са станали като бананова република която постоянно проси пари . САЩ искат пари или поне Китай да спре да продава американски дълг . А Китай получава високотехнологични чипове от Тайван което е сериозен натиск а може и да е отсъпка на САЩ срещу пари . Едно от двете . Едва ли Китай ще се бърка във вътрешните работи на Русия . Китайската политика е хелиоцентрична .

62

ами

преди 7 месеца

"войната в Украйна ще ни се стори като регионален конфликт".Че ТО Е такъв,само болните и зомбирани краварофили не искат да го проумеят....

61

Анонимен

преди 7 месеца

Всъщност Хамас държат заложници от Русия и Турция, неевреи. междувременно Путин приема делегации на Хамас, а Ердоган обяснява как не били терористи. Какво ли обясняват на семействата на собствените си жертви, много ми е интересно?

60

оракул на боб

преди 7 месеца

Украинците пият колкото руснаците,че и повече.Домашната ракия я наричат Самагон,което звучи много точно за силна домашна ракия.Почти в половината украински песни се споменава пиячката,дори и в тези за "Батюшка Махно","Батька Махно" - украински националист и лидер на селското бунтовническо движение 1918-1921 година,командир на революционната въстаническа армия на Украйна.

59

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 61 - да де, и аз не съм! Обаче ми е ясно, че когато Хамас се пресели при Аллах, ще го замести нещо друго - примерно Мамас! Украинците и без Крим отново ще са "по-европейци" от впиянчените и обладани от имперски амбиции руснаци, а Иран няма да воюва с Израел, но ще продължи да мъти водата в района. Защото зад очевидното има и неща не толкова очевидни! Примерно едни чичковци и лелички с имения за милиарди, които мътят водата за да ловят тлъсти шарани в мътни води!

58

Анонимен

преди 7 месеца

Целта и на двете войни е една и съща, унищожаването на украинците в Украйна и на евреите в Израел. Затова руснаци и палестинци са дyпе и гaщи.

57

Анонимен

преди 7 месеца

и без да се самонаричам 'експерт', ми е ясно, че хамас ще отидат при алах, украинците няма да си върнат крим, а иранците няма да воюват с израел и да нападнат никого.

56

Кома, проблема не е

преди 7 месеца

в техническите ни възможности, а в краденето на държавни средства. Иначе имаме добри специалисти почти във всяка сфера.

55

Данчо комата

преди 7 месеца

Големи всезнайковци и спецове си имаме , но един бърз влак не можем да поддържаме.

54

Анонимен

преди 7 месеца

То войната в Украйна си е регионален конфликт така или иначе, колкото и да се опитвате да я преувеличите. А САЩ и Иран ще си бъде пълноценна война на много фронтове, с изгледи да се превърне в световна.

53

До 53, Приятел

преди 7 месеца

вместо да повтаряш като папагал това, което телевизора ти разказва вземи да се събудиш. ЕС е управляван от марионетки на САЩ. Никога няма да бъде допуснат до там, че да се превърне в конкурент на САЩ. Всички глупави решения на ЕК и ЕС в цяло са продиктувани от външната политика на САЩ. ЕС не е автономен, и съюз не е, но това друга тема. Колкото до НАТО, това е 75% САЩ, 10-15% Великобритания, а останалото са другите членове, които се разоръжиха. А САЩ е на път да зареже НАТО, заради проблемите си